Обърканите ми решения за образованието ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Обърканите ми решения за образованието ми
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1045 пъти
Здравейте! Студент съм 2ри курс и се преместих от ТУ Варна в ТУ Габрово със запазване на годината. Къде защото Варна не ми се хареса като град, къде защото ме скъсаха на Математика 2ра част, но взех решението да се преместя. Понеже от университета в Габрово имам познати (и имам предвид преподаватели), с тяхно съдействие нещата се случиха гладко и без проблеми. Но сега в началото на учебната година, дойде и настаняването в общежитие. Понеже преди съм виждал стаите на живо, наистина са много хубави, но до там. 21 век, общежитие на университет, на държава член на ЕС.. Няма тераса, няма гардероб, няма отопление!! Окей терасата не е толкова фатално, гардероб - ще го прежаля, все пак съм сам в стая за 2ма, ще използвам другото легло като гардероб. Но без отопление - в град като Габрово, където зимите са толкова студени.. да съм си носил от вкъщи ел. печка. Ужасно много се ядосах защото все пак за пари става въпрос, парите които ще давам за ток + наема ще достигат 100лв на месец (за сравнение във Варна не съм давал повече от 75лв на месец, но с парно работещо през целия зимен сезон), а също така като се прибирам в родния си град и се връщам, ще е студено и ще трябва да чакам да се стопли. Както и да е, може и да има много лесно решение на проблема ако се обърна към правилното лице, но въпросът ми е: Ще мога ли в 4тия семестър ( т. е. 2ри курс, 2ри семестър) да се преместя обратно в ТУ Варна (чрез академична справка, записах същата специалност в ТУ Габрово, която бях записал в ТУ Варна и не смятам да я сменям), или престване в друг университет не става възможно след 1ви курс? Аз така или иначе ще разпитам, помолил съм приятели от предишната ми група да потърсят информация, но искам да се допитам и до Вас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: cd96a9ae11
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам към кого да се обърнеш и да питаш. Работите са наистина объркани. Така е в нашата държава. Карат студентите да мизерстват по общежитията и накрая дори не се знае дали дипломите, които са взели ще са им от полза, защото всичко в тази скапана България става с връзки.
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1d56a0f442
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм горе-долу в същата ситуация, но ти поне си има основателна причина да го направиш.
Бях приета в две специалности във Варна, след дълго мислене записах едната и точно преди да започне учебната година я смених с втората, в която бях приета и още на първият ден съжалих. Попитах в университета дали мога да се върна обратно в първата специлност и бях жестоко отрязана и в момента просто трябва да си чакам да мине поредната година, която ще изгубя без да следвам нищо.. Парите за семестъра няма да коментирам, те няма как да ми бъдат и върнати вече :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker