Счетоводство и финанси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121536)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18611)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Счетоводство и финанси
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1460 пъти
Здравейте ,искам да попитам за повече информация за специалността ,,Счетоводство и финанси" във ВИНСА ,относно това дали е трудно ,преподаватели и т.н. А като цяло и за информация относно университета и общежитията .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1de5a2ee6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей, тази година записах във Винса Варна, сега е Икономически университет. Като цяло съм доволен, не е нещо кой знае какво, колегите са готини, преподавателите повече са добре настроени, винаги можеш да ги питаш нещо - стараят се бързо да отговарят. Сайта на университета е много добър има много информация, можеш да разгледаш и учебния план на всяка специалност
Това е като цяло

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 042d276798
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Благодаря за отговора, много пъти съм разглеждала сайта, но исках да чуя мнение от първо лице, тъй като мненията относно този университет не са еднозначни.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1de5a2ee6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей отново, ако имаш някакви въпроси съм насреща! Много добре знам, как се чувстваш и аз бях така много питах и търсех информация за всичко - университета, специалности, предмети и така. Ти към коя специалност си се насочила?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 88db9049fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Към специалността счетоводство и финанси. А ти коя следваш? Интересуваме, това дали си струва да се записвам да уча там, и дали ще науча нещо. Както и ако може да ми кажеш повече за кандидантстуденският изпит, разбира се не знам ти как си кандидатствал, но питам за изпита по български език. Тъй като на сайта им пише, само че въпросите са 80.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1de5a2ee6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, аз съм специалност "Туризъм", значи нещата стоят така: първите две години това са 4 семестъра / в училище са срокове / всички учат едно и също нещо като предмети - микро - макро икономика, основи на правото, математика, управление, физическо възпитание и спорт, информатика. Третата и четвъртата година всяка специалност се отделя към факултета и всеки започва да си учи специалните предмети за професията. Лично за мен лесно се избутва, ако си постоянен, разбран и не правиш скандали и интриги, сега като сме дистанционно правим тестове, курсови работи и така си трупаме точките. Точно преди 1 година аз бях на кандидатстудентския изпит по БЕЛ, пак имаше Ковид 19 и се проведе онлайн. Значи изпита ти е 80 въпроса, най -добре си купи справочника за подготовка по БЕЛ, издателството е университетско, струва към 7 лв доставката към 12 лв. Той съдържа общо 600 въпроса, като първата част е Българския и втората е повече литература. И на самия изпит е така, поне при мен ми се паднаха абсолютно същите въпроси и отговори от сборника и бях ги научил наизуст и изкарах пълно 6. 00 на този изпит. Изпита се провежда с камера и микрофон, не съм опитвал да преписвам, но за мен беше лесно. Като цяло и за другите колеги е било така, специалността която си избрала е интересна, стига да ти харесва и да намериш реализация. Ако имаш въпроса насреща съм!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker