Шофьорска книжка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Шофьорска книжка
преди: 4 месеца, 14 дни, прочетена 520 пъти
Здравейте!
Имам нужда от съвет, помощ или препоръки! Преди 3 години записах курс за шофьорска книжка! Ходих на лекции или нещо такова (много претупано и мързеливо се предаваше материала), стигна се вътрешен изпит и... Пълен провал! 87 точки... Изпаднах в депресия, ревах с дни... То това си беше за подигравка просто... Сега пак искам да си я взема. Чета, решавам листовки... Нищо, бе, нищо не влиза в тая глава, дори и тъпотии не мога да запомня... Дори започнах да се ровя за хапчета за запомняне (дано ги изписвам правилно) и търся инструктори, които имат хора, които да пускат по-лесно... Знам да шофирам (знам как ви звучи, но да, подкарвала съм кола на полигони и пусти места), но наистина тези листовки мога да ме докарат до депресия, те са ми най-голямата мъка. Моля за помощ и моля ви, не ме съдете и не ми се подигравайте, дори в момента, пишейки, се треса от нерви какво ще правя. Къде се е чуло и видяло човек да е скъсан на такова елементарно нещо. Все едно да скъсат българин на изпит по български език... Жива подигравка!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 14 дни
hash: f93dd854a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Какво са листовките? Това е изпит дали знаеш правилата за движение по пътя! Щом не можеш да ги вземеш значи не знаеш правилата и си потенциален убиец на пътя. Никой не оспорва дали можеш да управляваш автомобил на празен полигон, лисовките са изпит дали знаеш кога си с предимство и как да пазиш твоя и жовора на дригите на път пълен с автомобили и пешеходци!!!
Със зубрене и хапчета за запомняне не става, трябва да седнеш и да разбереш логиката на двожение по пътищата.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 405573ddd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не ти трябва кола. Реално и на половината дето изкарват курсовете.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 8cbded735b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   87 точки са си близо. Решавай онлайн на https://avtoizpit. com/. Можеш да се упражняваш докато започнеш да минаваш консистентно.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 2e2d4587c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Прочиташ малко правилника, решаваш в avtoizpit, както са ти казали, отиваш в офиса, където караш курса и там има часове по теория и доста упоритост, за около 2 седмици, ако нямаш други неща на главата според мен трябва да ги научиш, а и като не знаеш питаш в учебния център, длъжни са да ти обясняват, ако не става там ги смени с други!

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: fe034fbf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей!
Това, което ще те посъветвам, е на първо време да разбереш как стоят нещата с предимството на пътя. Повярвай ми, ако го схванеш ще ти бъде много по-лесно на листовките, което ще ти бъде и в плюс, разбира се, защото ако просто въпросите, свързани с предимството, ги наизустиш.. когато излезеш на пътя.. няма да знаеш какво да правиш и можеш да си докараш много сериозна беля. И.. сега ще ти кажа, защо ще ти бъде и по-лесно на листовките, ако можеш да отделяш предимството..
Въпросите, свързани с предимството ти дават най-много точки, съответно, няма да ти се налага да ги наизустяваш, ти ще ги знаеш.. а наизустяването ще ти помогне вече при други въпроси, които се падат на листовките, които НЕ са от толкова съществено значение и съответно се питаш.. това за какво ми трябва да го знам.. ето тези можеш да си позволиш да наизустиш. Говоря ти за въпроси от типа на.. съотношението за мощност/тегло, или примерно на колко метра след знака започва стеснения участък примерно.. тъй като щом видиш такъв знак, не е нужно да си броиш метрите, за да намалиш.. намаляш си предварително.
Надявам се, че съм ти бил полезен!

SM

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 08aa26ebf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И на мен листовките ми бяха мъка, но без тях не може. Вземи си учебник, решавай листовките в него и тези онлайн. Няма как. Тегаво е, но за да станеш шофьор, трябва да преминеш и през това.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 5dedddc912
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Преди 11 години взех листовките без грешка. Бях шофирал към година без книжка и шофирах и познавах правилата отлично. Два пъти ме скъсаха на кормуването за пари. В крайна сметка се уговорих с познат от прокуратурата отидох с белязани пари взех изпита без проблеми и няколко месеца по-късно изпитващият беше арестуван и кариерата му приключи. Стана жертва и на разследване от данъчните... От тогава до сега съм водач без нарушения и имам близо 200 000 километра зад волана. В нашата мила родина за съжаление и пълните некадърници и можещите трябва да плащат и после виждаме какво става...

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 9b969da22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имам книжка от доста години и да ти кажа как постъпих аз. Купих си листовките и започнах да ги решавам вкъщи буквално до побъркване. Открих, че много въпроси се повтарят и вече дори нямаше нужда да дочитам въпроса. С две думи бях като машина, на 10 листовки правех 1 грешка. Отидох на изпита и изкарах 100. Е, после ме скъсаха на кормуването и го взех от втория път, но това е друга тема. Сега даже е по-лесно, че листовките са онлайн, просто решавай, решавай, решавай... и накрая и на сън ще знаеш кой е с предимство и каква е максималната разрешена скорост на еди си какъв път трябва упоритост.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker