Графичен дизайн в СофтУни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Графичен дизайн в СофтУни
преди: 22 дни, 22 часа, прочетена 196 пъти
Здравейте. Не намерих много мнения освен отзивите на сайта им, така че ще се радвам, ако някой тук има опит в сферата на дизайна и представа от обученията в СофтУни. Уча в университет, но не харесвам специалността си, а вече достатъчно пари набутаха нашите в плащане на скъпи такси, за да презаписвам още 4 години. Имам голям интерес към креативните професии, искам да се насоча в сферата на дизайна и записах безплатния им курс Design Basics. За сега съм доволна, обмислям да продължа обучението си, но тъй като следващите курсове са платени, а изискват и софтуер на Adobe, който не е малко като такса на месец, имам още леки колебания дали си струва инвестицията в курса. Ще се радвам ако някой остави впечатленията си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 21 дни, 9 часа
hash: e979ce72bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Имай предвид, че в бейзик курсовете (независимо кой курс точно) са представени съвсем съвсем лесните неща и са по-скоро за зарибявка. В следващите курсове не всичко е съвсем лесно и приятно и определено ще се поналожи да се напънеш.
Плюс това не знам до колко ще намериш реализация, не съм запозната със сферата, но имах познат, който беше завършил графичен дизайн в университет в Гърция и все търсеше работа и все работеше за смешни пари.
Ти си знаеш, съветвам те да се разровиш добре каква била евентуалната реализация и да прецениш струва ли си.

 
  ...
преди: 21 дни, 9 часа
hash: 2a1e2ca5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Карал съм цялата програма за дизайн, софтуера тогава го осигуряваха на някаква символична цена, за мен си заслужаваше, започнах работа почти веднага, но не като графичен дизайнер, а като продукт дизайнер. Ако ти е интересно и те влече, давай смело :)

 
  ...
преди: 21 дни, 8 часа
hash: bc4c90b38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не може да напише името на учебното заведение, но иначе възнамерява там да учи. Това показва посредственоста ти авторе, ако така се отнасяш към евентуално бъдещето обучение, така ще се отнасяш и към работата. Относно дали има полза? Има полза ако изкараш цялата пътека още допълнителни курсове, практика и изграждане на портфолио от неща, които си създал. Няма да станеш дизайнер за 2 месеца. В момента пазарът на такива тип специалисти е препълнен, с мотика да ги ринеш. Относно дали ще си намериш работа след цялата пътека? Шансовете са малки поради това, че всяко куцо-сакато в момента е или графичен дизайнер или програмист. Само с интерес в сферата не е достатъчно вече в настощия пазар. Или ще се фокусираш на 100% да станеш ТОП или по-добре се насочи в сфера, където има нужда от кадри, НЕ препълнена вече такава. Успех!

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 23 часа
hash: e28ac02669
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Авторке, това зависи от теб!

Ако чувстваш, че това ти е призванието, имаш желание и си готова да вложиш хиляди часове труд - ще стане!

Дори и без точно тези курсове!

Според мен щом сега караш базовия курс, избери после един от платените, който най-много те влече, и след това ще прецениш дали да караш и следващ!

А относно софтуера на Адобе - ще си намериш безплатно някоя, малко по-стара версия из нета, която ще ти е достатъчна за курса. Като не можеш ти да се оправиш - ще помолиш някой твой приятел, който е в час с тези неща и той ще ти помогне!

 
  ...
преди: 20 дни, 12 часа
hash: f541efa9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке, много ме кефят надъханите момичета, които знаят че трябва яко бачкане иначе не става, та ще ти кажа аз какво бих нарпавил. Първо едвали ще ти хареса тоя графичен дизайн, имал съм гадже дето го бачкаще това и не й хареса. Второ, няма много пари в тая професия и няма и толкова много за учене/надграждане. Аз ако бях на твое място, щях да започна с програмиране, макар и да е в пъти по-трудно. Ако ти харесва дизайна, значи ще ти хареса и Front-End девелопмента. Поразрови се. И не, не и не на Софтуни и тея такси и бавни курсове. Купи си 1 курс за 10-15$ от Udemy и си наложи за цел да гледаш/решаваш и да се мъчиш с трудните концепции и непознати неща за точно 3 месеца по 5-8ч на ден. Ако успееш, това ще се равнява на 5 години в софтуни. Успех!! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker