Имам двойка на тренировъчния тест. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Имам двойка на тренировъчния тест.
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1783 пъти
Имам двойка на тренировъчния тест по математика. Знам, че оценките не се пишат, но майка ми очаква поне 4. Как да и кажа, в предположение, че ходя на уроци по математика и повярвайте, до сега да съм за 2 щом имам 3-4. Наскоро говорихме за бъдещето ми и то сериозно. Математиката не мога да я науча а искам да отида в елитно училище, като "Елиас Канети " и да уча икономика, но ми трябва математика. Много е трудно, особено като си на ръба и искаш да се захванеш. Направо ужасно се чувствам. Ужасно е, много искам да съм по-добра.

В първи модул направих само 16 задачи а във втори една. А казах на майка ми, че съм решила поне 20.. Наскоро бях наказана, заради успеха ми. Найстина не знам какво да правя. Да знам, "захващай се да учиш" трудно е. Когато особено го кажат възрастните хора, а на времето на моята възраст са били по-зле и са ходили по "купончета"! Не искам да разочаровам, майка ми по дози предмет. Тя плаща за уроци всяка седмица по 10лв, уш научавам, но само ако съм там мога, имам ужасно тъпи грешки, инъче като отначало на тази учебна година бях страхотно! Всичко за съкратено умножение, всички формули ги знам, но стигнахме до разлагане а сега и отсечки и съм като кухо дърво!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: fb4f2e605c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз бях и още съм зле с математиката. Донякъде е нормално. Точно разлагането и на мен не ми се отдава. Иначе имаше един лаф- Статистиката показва, че 84% от учениците не са наясно с математиката. Хубавото е, че аз съм от останалите 13% ;д Споко, всичко с времето ще си дойде. Като ти улегнат знанията всичко ще ти е по-леко. А и матурите не са такъв ужас, какъвто го описват.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f97dd85c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила авторке не е вярно, че големите сме ходили по купончета! Родителите ти са около 25 години по големи от теб и ако сравниш техните резултати от знания тогава с твойте сега, техните ще са много по високи, защото образованието беше по-стегнато и строго преди 25 години.
Математиката е точна наука и ти трябва малко логическо мислене да я разбереш. Пети и шести клас математиката е много по трудна от седми, но изглежда ти отдавна си й изтървала логиката. Съветът ми е да прочетеш определенията от учебника и да се помъчиш да ги разбереш, това са онези две изречения в урок който са оцветени. Не е важно да ги знаеш на изуст важно е да си ги разбрала. Теоремите като ги знаеш разбираш ли ги, отговаряш ли си на въпроса защо е така, а не другояче. Ако не знаеш правилата от пети и шести клас това може да ти помогне: http://format. netne. net/
Глупаво е да не разбираш математика и да искаш да учиш специалност тясно свързана с математика. Избери си нещо друго от което разбираш, което ти харесва да се занимаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5940642429
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз от кога говоря, че училището е излишно и създава само проблеми на децата, ама никой не ме слуша. Та, мило дете, виж сега. Не на всеки му се отдава математиката. Има добри математици и лоши математици. Разбирам какво е да си в твоето положение. Насочи се към професия, която не изисква математика. А за изпитите пък въобще не се притеснявай - никой не го боли факса в коя гимназия си завършил. Важното е след 12 клас.

Успех! Venjus

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8d25ce7157
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също имам този проблем пълан математичести кретен.. От първи клас до 9 нищо не вдявам. Опитвам се решавам задачи до полуда, но просто не мога и не мога. Не на всеки му се одава математиката, насочи се към някоя друга гимназия която не е с икономика и математика.. Не мъчи нещо което не ти се одава

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker