Авантюра с женен..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Авантюра с женен..?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3310 пъти
Здравейте на всички читатели, незнам дали ще ме разбере някой от вас, дали е бил в същата позиция, просто искам да споделя мойта история! :)

На 24 години съм, достатъчно зряла и интелигентна за да взимам правилните решения, но уви всеки греши понякога.

Всичко започна това лято, работех на морето в едно заведение. Нормално е море, нови хора, емоции, не съм се надявала да срещна някои или пък да си търся гадже, в никакъв случай по скоро се бях отдала на работата и само това.

Внезапно този мъж се появи в заведението, беше редовен клиент. Запознахме се чак края на лятото, не беше намерил начин да ме заговори по-рано, въпреки че постоянно идваше там. Аз в началото нямах никакво отношение към него…. особено като ми каза, че е женен с дете.

Бях решила да спра да се виждам с него, но сякаш нещо ме дърпаше към него… постоянно бяхме заедно –по цял ден на плажа, вечер като свърша работа отново в тях и така…. в продължение на 30 дни. Не са малко и постепенно преградата, която си бях поставила да не вкарвам каквито и да било чувства, просто падна за миг! Неусетно разбрах че обичам този мъж, неговите чувства са същите.

Дойде края на лятото и всеки трябваше да си ходи, там откъдето беше. Изпрати ме и се разбрахме да поддържаме връзка, така и стана всеки ден се чуваме откакто съм у дома, дойде 2 пъти да се видим, лошото е че идва само по един път в месеца и това не ми е достатъчно, макар да се чуваме всеки ден.

Далеч сме един от друг и то много- аз съм на единият край на България той на другият…., отделно работи има бизнес и гледа да го развива, и няма как толкова често да се виждаме, макар че ми повтаря постоянно, че ако беше по близко до мен всеки ден щял да ме вижда, била съм му влезнала под кожата…и за какво!??

Има ли смисъл да поддържам такава връзка, колкото и страст и любов да има между нас…. Откакто бях с него, не съм си и помислила да бъда с друг, нямам желание никой не ме впечатлява. Разликата ни е 14години, не мисля че е много, за любовта няма прегради. Тежи ми много, че е при жена си всяка вечер, макар да не я иска и желае сексуално, той е длъжен да си ляга с тази жена и това ме побърква, дори да знам че нямам никакво право да се сърдя …

Искам да ми дадете съвет- да продължавам ли да се въртя в този порочен кръг, или да спра докато е време, защото с всеки изминал ден тези чувства се засилват, а аз бях човек, който много трудно допускаше да се влюби! Да продължавам ли да се наслаждавам на всеки един миг с него и да се радвам на живота или просто да спра да влагам чувства?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9b3cf62cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "На 24 години съм, достатъчно зряла и интелигентна за да взимам правилните решения"...
И мислип ли, че историята ти потвърждава това?
Явно не си нито зряла, нито интелигентна(извинявма се за грубостта). Но ако беше такава нямаше да си позволиш да се виждаш с женен мъж.
И никога не забравйя, че един ден и ти може да си на мястото на жена му....

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 344d0a8fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредната.... Това, че не желае жена си сексуално е само за пред теб, мойто "РАЗУМНО" момиче...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7a9b109e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Поредното доказателство за глупостта на жените. Толкова ли няма мъже за тебе, че си си навила на пръста да разваляш семейство - имал жена и дете, еми здраве да е. Разсъждаваш почти толкова зряло, колкото една 12 годишна кифла. И не стига това, че има семейство, ами и е стар - 38, само да ти кажа, не е първа младост, да не кажа, че е доста износен вече. Ама както ти мъдро заявяваш - "не мисля че е много, за любовта няма прегради".

Сега да се върнем на същината на проблема, а именно- твоят гениален въпрос: "Да продължавам ли да се наслаждавам на всеки един миг с него и да се радвам на живота или просто да спра да влагам чувства? ". Нека сега преведа на нормален език това, което опитваш да кажеш. Ти искаш да попиташ дали да продължваш да влагаш чувства докато се чукате, или да се чукате, ама ти да не влагаш чувства. Гениално...

И като за финал ще ти дам съвет. Щом си била "човек, който много трудно допускаше да се влюби", чукай си се с чичката и хич не го мисли. Мисля ли казах, опа, извинявам се, хич да не ти дреме.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4b598d7541
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Естествено, че трябва да спреш да се виждаш с него. Той е женен, едва ли ще остави съпругата и детето си, заради теб. Рeдки са случаите, когато мъжете се решават на такава стъпка, но според мен, това между вас е просто "авантюра" както го наричаш. Смисъл... не си заслужава да се вглъбяваш в връзка, която никога няма да съществува, а само помежду ви.
Остави го СЕГА, за да не страдаш после. Голяма грешка правиш като влагаш чувства и го мислиш толкова, защото той не може да ти даде това, което искаш. И не мисля, че го обичаш, както казваш, просто си обсебена от него, харесваш го, но той е женен... това е като нож с две остриета. Спри да се виждаш с него, нямаш друг избор. Спираш сега или все някога, когато ще си още по-наранена...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2efb7c7cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Хахаххаха, поредната наивница. Еййй, няма да се свършат! Насила лягал при жена си! Хахахахах, е, как, някой идва и опира автомата в гърба му ли? Длъжен бил, не я желаел сексуално, дрън-дрън! Да рече човек че си някоя 12-13 годишна хлапачка, това мога да го разбера, ама на 24 години да вярваш в такива приказки, това вече си е диагноза. Милиони мъже са изричали пред любовниците си същите думи, милиони наивни жени са вярвали, че наистина е така, а истината, както показва дългогодишния опит, е само една. Човекът иска да си има и жена, и любовница, спи си с жена си най-редовно и се има за страшен мачо, щото и ти си му в ръцете. Че пък и от различни градове! И да те пита човек на какво разчиташ? Че ще остави "оная омразна жена", дето лягал по задължение при нея, хахахахха, направо не мога да спра, и да се ожени за единствената си голяма любов - ти! Сериозно ли вярваш в това? Че кой мъж ще изпусне шанса на морето да завърти някоя авантюрка? Обаче ти си се взела много насериозно, не е истина просто. Не, за нищо на света не вярвах, че още има такива като теб. Когато той зареже жена си и падне на колене пред теб с пръстен, непременно да пишеш тука. Ще си посипя главата с пепел публично. Обещавам, хахахаха!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 76f4df9c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   За мен не е нормално да си на 24г. и да не си разбрала досега, че женените мъже стават само и ЕДИНСТВЕНО за секс.
Оттам-нататък, каквото и да говориш си става бля-бля-бля.
Самия факт, че не е скрил, че има жена и дете говори достатъчно. Да - прави си секс, прави си кефа, но си пази емоциите. То си е игра, която обаче жените трудно играем, щото природата ни е такава. Влюбчиви сме.
Докато при мъжете е малко по-различно. И те се влюбват, ама като са женени не е позволено да му изпускат края. ТРЯБВА да си сдържат емоциите. Че те и най-хубавата съпруга да имат пак ще ходят по чуждо. Просто им е в природата.
Аз съм имала няколко връзки с женени. До любов не се е стигало, може би имаше един, който като го видех и после дни наред ходех с усмивка. В един момент обаче слизаш на земята.
В момента съм омъжена, мъжът ми сигурно си има любовници. Не разсъждавам по тоя въпрос, случайно го хванах, че се вижда с няква. Направих се, че нищо не знам и знаете ли защо? Защото той никога не ми беше дал повод да се съмнявам. И когато всичко е наред защо пък аз да си троша нервите -видиш ли, хванах те. Беше си наредил нещата като истински мъж. Чука, разнообразява и бяга. Аз лично познавам мъжа си и с ръка на сърцето си казвам, че предпочитам да ходи да удари нещо чуждо и да се освежи, отколкото нещата да не вървят и да се чудим къде е проблема. Сексът е ясен, че няма да го правим цял живот. Ми решил - залитнал кво толкова.

И отсега казвам не ми се правете на големи моралисти, не ми развивайте абсурдни теории за любовта, за слабия мъж, дето върти две. Любовта няма място при пиклите с чужди мъже. Не ме разбирайте погрешно. Аз съм се находила с женени и това беше оставило голяма травма в съзнанието ми няколко години, защото когато намериш баланса и не се влюбваш в тях свикваш всички карти да са свалени на масата и да няма тръпка и интрига.
После когато се запознах с мъжа си ми ние 3 месеца само се лъжехме и си сваляхме звезди. Скъпи дами, не играйте втора цигулка, уважавайте себе си, особено докато сте млади. Жената винаги е била и ще продължава да бъде тази, която командва парада. Създавайте истински отношения с необвързани мъже, не се задоволявайте с откраднатите мигове. Направете така, че този човек да иска само Вас, поддържайте интереса му.
И помнете, че всички мъже се заглеждат, флиртуват, ако са по-смели и дръзки кръшкат и си правят кефа, ако са по-тъпи се влюбват в любовниците си.
Търсете си някой с умствен багаж.
Така, както мен са ме лъгали на времето женени мъже така и моя мъж сега лъже по-млади момичета.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 657c9a34be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма никой на 24 години, който да е ДОСТАТЪЧНО зрял и интелигентен. Просто няма такъв човек. Човек се учи, докато е жив и никога не е ДОСТАТЪЧНО зрял. Когато няколко човека ти умрат в ръцете и плюят пяна, когато родиш и се разкъсаш от болка и новороденото не оцелее, когато те изнасилят или когато полежиш в затвора, дали тогава няма да си ДОСТАТЪЧНО зряла, не мислиш ли??? А когато катастрофираш и останеш все така хубава, но.. без един крак? Когато заболееш от рак и ти отрежат едната или и двете гърди, не мислиш ли, че тогава ще можеш да се наречеш зряла? Внимавайте какво говорите, защото много хора четат тук! Ти си просто смешна, нищо повече, незряла девойка. И вероятно, недое.... на, сори!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2dbc0ac276
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Колко удобно и вълнуващо... за него, а за нея игра на нерви и малко радост и лъжливи обяснения... Момиче, разбери, че изневярата му дава адреналин и усещане за значимост. А ти си свободна и едновременно с това... вързана за непочтен човек. Когато се хващате с обвързан, който лъже друг, за да бъде с вас си дайте сметка каква любов "искрена"ви предлага...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ca8349f792
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Просто е... Спри да се чуваш с него и да се виждаш... Човека си има семейство, за какво ти е да разваляш едно вече изградено семейство??? Помисли по въпроса...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8984591c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мислех да пиша, ама този преди мен ме е изпреварил. Както беше писал един преди време - всеки месец чукам различна примерна съпруга. Обожавам примерните съпруги. Много лесни, направо песен - подай им малко любов, уважение, кажи им колко са красиви, невероятни и пленителни, как никой не ги оценява, колко са умни и чаровни, малко подаръци и романтика и все в същият дух, докато ги омаеш съвсем и после си ги праскай нежно и безмилостно в задния двор колкото си искаш. Направо зажадняли милите. Чужда жена кокали няма. Запомнето го от мен. Най-готиното е, че правят неща, които и на съпрузите не дават. Нямат спирка. Свирки, гълтане, анален, вибратори, на една даже и вагинален фистинг и направих. Побърка се, а на мъжа си и свирки даже не му правеше. Много възбуждащо. И още искат. Е, идва момент в който работите тръгват зле, излизваш се изтимаро и почваш следващата. Така стоят нещата.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7278b1dd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Само от теб зависи дали тази връзка ще продължи. Хората са го казали - не се хващай с женен мъж. И има защо. Те обикновено не се развеждат, защото просто така им изнася. Но нямат нищо против да си имат една мацка, с която да правят секс, може и да си мислят, че са влюбени. Случва се и да се развеждат, но това са изключително редки случаи. Гадното е, че ти си стоиш във връзката, надяваш се, че твоята любов ще обърне нещата, времето минава и в един момент се усещаш за какво иде реч. Докато този момент настъпи за теб, карай така-приятно прекарване, но не се надявай на нещо повече. А когато ти светне, просто се оттегляш. Защото той няма да го направи, бъди сигурна. Решавай за себе си дали искаш да получаваш трохи - тези връзки са такива и трохите винаги са за любовницата. Но никой не те кара насила и сама избираш да си част от такива измислени истории като връзки с женени мъже. Дай си някакъв разумен срок, макар че честно да ти кажа такива връзки могат да продължат с години, и прецени какво да направиш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9dab44e2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Потвърждавам написаното от номер 10.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker