Кандидатстудентски емоции - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Кандидатстудентски емоции
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1176 пъти
Здравейте!! Обръщам се към всички вече бивши кандидатстуденти.
В оглед на предстоящите матури утре, реших да пусна една тема тук. Аз още съм десети клас, така че единствената сериозна матура, която съм държала досега, е тази за кандидатстване в гимназия. Отдавна не се бях замисляла за онези дни - някак си ми се струват толкова отдавна и вече забравени. Преди малко обаче, когато попаднах на двама-трима седмокласници, пожелаващи успех на съучениците си във Фейсбук, се откъснах от настоящето за малко и се пренесох отново там, в седми "б" клас, по време на матурите, от които ме беше тоооолкова страх. Даже си спомням и някои подробности, но това сега не е важно. Ще попитате защо пиша това, след като темата ми се казва "Кандидатстудентски емоции". Ами, малко се унесох в приказки (както правя обикновено), но сега ще се върна на съществената част, на това, за което наистина пиша.
Напоследък времето ми минава много неусетно и съм сигурна, че оставащите ми две години ще минат като нищо. Отново ще дойде време за матури, за кандидатстване, този път много по-сериозна работа. Аз съм си страхливичка по природа и не знам какво ще правя, но пък... един път съм го преживяла, какво толкова може да стане сега?
Ами вие как преминахте през този период от живота си? Как ви се сториха матурите, оставили ли са траен спомен у вас? Помните ли тръпката, напрежението? Ще се радвам да споделите, много ми е интересно кой какви спомени има от матурите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: b3d4818771
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей днеска имах матура. Темата за есе беше Изгубената родина ли нещо такова. Написах нещо колкото да не е празно там. А пък на останалите въпроси разчитах на преписване. Един пич ми даде в тоалетната отговорите изпратени от учителят им не знам дали ще имам 6, но 2 най-вероятно да не кажа със сигурност няма да имам. Иначе е голям стрес квесторите бяха едни...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d1668c29cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Днес бях на матура. 12 клас съм. Мога да кажа, че спокойствието е много важно, защото в паниката човек може само да си навреди. Нормално е да има напрежение, изпит е все пак. Въпреки това, хубаво е, че се замисляш за тези неща, защото са наистина важни. Има още време, в което да помислиш каква да бъде втората ти матура (предполагам си наясно, че държиш 2 матури - първата е по български и литература, а втората - свободно избираем предмет). Във всеки случай матурите определено са нещо, което малко или много остава в съзнанието ти. Учи си и всичко ще бъде наред! :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b5acf4ffa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката: благодаря, че споделихте :) Да, знам, че матурите са две и че едната се избира. Още не съм решила каква ще е. Иначе вероятно ще кандидатвствам с химия и биология, но доколкото знам, не е задължително матурата да е по предмета, с който се кандидатства?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker