С майка ми не сме на едно мнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

С майка ми не сме на едно мнение
преди: 11 години, 3 дни, прочетена 1292 пъти
Здравейте! :)
Моят проблем е, че с майка ми не сме на едно мнение. От 1 до 7 клас учих в едно училище, мислех да остана там и след 7 клас, но закриха профилираната паралелка. След кандидатсването ме приеха в едно училище, преместих се от там, защото се скарах с едно момиче, тъй като тя беше говорила зад гърба ми и целия клас застана на нейна страна. Отидох в друго училище, то изобщо не удовлетвори очакванията ми, защото половината клас се оказаха наркомани, а учителите изобщо не умеят да преподават. Сега отново искам да се местя, но този път искам да се върна в училището, в което бях от 1 до 7 клас. Тук идва и проблемът ми-майка ми не ми дава да се преместя там.
Първо, защото си мисли, че в училището имало много роми, но всъщност не е така, защото няколко пъти ходих до училището да видя старите си преподаватели и там се запознах със сегашните осмокласници, наистина има някои по-мургави, но пък са възпитани, имат желание да учат и изобщо са добри.
Второ, казва ми, че всички учители са напуснали, но и това не е вярно, защото няма само 2 учителки, които бяха вече възрастни и са пенсионирани.
Трето, казва ми, че учителите щели да се държат различно с мен и щели да смятат, че не съм се справила на другото място и затова се връщам. Сестра ми също е на страната на мама, тя също завърши това училище, но на мен ми казва, че съм искала да се върна там просто, защото учителите щели да ми пишат по-високи оценки тъй като ме познавали, а не е така, защото от 5 до 7 клас имах добри оценки, успеха ми никога не е падал под 5, 50, но никога не съм била толерирана от учителите, защото се запознах с повечето от тях в 5 клас.
Освен това вчера отново минах през това училище с една приятелка и тя каза на учителите, че искам да се върна там. Учителите много се зарадваха и казаха, че винаги ще ме чакат и, че ако имам нужда от помощ по някои от предметите те ще ми помогнат с удоволствие(защото тази година бях в чуждоезиков профил, тъй като майка ми настояваше да уча АЕ, а в чуждоезиков профил не се изучават природни и обществени науки). Въпросът ми е как мога да накарам майка ми да ме премести в това училище, защото вече съм сигурна, че то е МОЕТО УЧИЛИЩЕ и искам да уча там. Казах и няколко пъти, че там се чувствах най-добре, но тя ми каза, че за нищо на света няма да ме върне. Помагайте, моля ви, защото трябва да се преместя до 1-2 месеца най-късно. Благодаря ви предварително. :3

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: cdf4139433
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ти е права. Стига си капризничила. Хем те боли, хем те сърби. Да си мислела за това преди да се преместиш, ще си траеш. Времето минава бързо. Друг път преди да тръгнеш да правиш нещо - помисли.. няма да е лошо :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker