Искам да уча в Англия - Лондон. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Искам да уча в Англия - Лондон.
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 4520 пъти
Здравейте.
Искам да уча в Англия или по-точно в Лондон. Разбира се, това да съм в Лондон не е окончателно.
Въпросите ми са:

Кои университети в Лондон са хубави и бихте ми препоръчали? Има ли хора които познавате, които са учили в Лондон, как се справят те? Има ли такси там? Каква стипендия да запиша? Изобщо какви специалности са най-добре и каква реализация има?

Много ми е объркано това всичкото, дори не знам каква специалност искам да запиша. Добра съм в Английски, Психология, Информационни технологии. Общо взето в предметите, които можеш да разтягаш локуми. Обмислям да запиша мениджмънт или нещо такова. В момента ще съм 11 клас. До кога са сроковете за записване? Рано ли ми е или съм точно на време? Ако има някой личен опит или съвет, моля кажете.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 54d5300f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ходи в Интеграл - там ще ти кажат всичко. Потърси в гугъл сайта им. Точно навреме си, аз също съм за 11 клас и вчера ходих до Интеграл на консултация - безплатна е и много неща ми се изясниха. Най-важното и първо нещо, което трябва да решиш е с какво точно ти се занимава, каква специалност искаш да учиш. Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 90bb5aa8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   LSE

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4d989988bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Има много информация в интернет, но аз ще ти спомена за таксите. Те варират от 6 000 пауна до 9 000 паунда като университетите с такси от 9 000 дават и стипендии. Освен стипендии и помощи може да се изтегли стунетски заем, който покрива образованието ти за бакалавърска степен. Изплащането му става след като завършиш и след като имаш определен годишен доход. Потърси в интернет или както каза номер 1 - да отидеш в Интеграл.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 70b9468131
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо ви е Англия стойте си в БГ, че циганите утре ще я прекръстят ;)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2fd7a9c3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   такси няма те от у-чилището ти дават безплатна карта за транспорт с автобус на име oyster. Тъй като не съм на твоите години и не мога да ти кажа за университетите :) но е приятно да се учи в лондон
на 13г. жишееща В Лондон

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9cca0a12cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хей!

Аз ще кандидатствам тези дни в Лондон със специалност кино режисура. Съветът ми е да поизчакаш и тази година-11 клас-да улегнеш, да се отърсиш, успокой се и се замисли какво е на сърцето ти. Коя е сферата, в която ще приложиш абсолютно всички свои качества, целия си потенциал за да постигнеш оптимална продуктивност. Замисли се, какви умения притежаваш-академични и персонални-съответно къде можеш да ги ''впрегнеш'', коя сфера на знанията-наука или изкуство.

потърси ''скилс'' в гугъл ако се луташ, направи персонални тестове, в интеграл правят такива. намери сайта им. те ще те поинформират, но не се подлъгвай по техните уни-партньори, защото са третокласни университети. ако имаш висок успех от дипломата и тойфела дай 100лв за някой елитен та да си спокойна. та.. за лондон. ето списък на всички университети:
http://www. studylondon. ac. uk/universities
критерии, по които можеш да ги прецедиш до 5 са:брой на студенти-в това число и чуждестранни-след като ти ще бъдеш такава ще е по-успокоително, че ще има доста себеподобни), вида университет-специализиран за изкуства или обикновен(това вече според специалността ти), вида на сградата дори-малко по старинна и историческа като Гринуич или Ройал Холоуей или Лондон Саут Банк-модерна, място в класациите(2-те най-популярни):
http://www. thecompleteuniversityguide. co. uk/league-tables/rankings? o=Academic Services Spend
http://www. theguardian. com/education/table/2013/jun/03/university-league-table-2014
място в града, центъра или по-събърбан, има десетки критерии, според желанията ти;прецени какво искаш, какъв човек си, от какво ще се нуждаеш

относно живота в лондон, не слушай че било скъпо ала бала, ако можеш да живееш с по-малко разходи какъв е проблема, всеки преценява сам за себе си, общежитията обаче са по-скъпи, но ако родителите ти могат да ти плащат е ОК, в лондон има възможности за работа, но за първите 3 месеца е добре да имаш поне 2000 паунда джобни

според мен обаче ти е супер рано да го мислиш толкова, аз също започнах от 11 клас но досега колко пъти промених плана си, по-добре хубаво се замисли сега тази година какво искаш, гони си успеха в даскало, вземи си тойфела, а пък догодина ще попълваш апликацията...
успех! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker