Образование, семейство. Бъдеще - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Образование, семейство. Бъдеще
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 1507 пъти
Здравейте, аз съм ученик на 17 години както обикновено като всеки на моята възраст си имам свои проблеми свързано със семейство, училище и т. н.
Уча в ПГИ за паралелка няма да го отбележа коя е но може да се каже, че е най лесната сред всички които са.
Проблемите ми започнаха когато за пръв път почнах да уча там, поне така го знам;; имам в предвид не помня животът да ми е бил по 'трагичен' някога. Исках тази паралелка защото е лесна и да ми е по лесно, затова че да ми се увеличи 'шансът да уча висше образование. '
Хм.. не ми е до дълги обяснения 'романи'.
Проблемът ми е това, че след като завърших основно образование се разделихме със много хора и почти не общувам с тях. А класът не беше точно както си я представех. Не искам да влизам в подробности~
Може да се каже, че са група 'цигани' грубо казано. И знаете какво следва да пиша затова няма какво да пиша останалото. Това е че всичко със мен и хората около мен сякаш се промени. Вече всичко ми е на черно/бяло проблеми в класа / в семейството. Въпреки всичко родителите ми настояват да продължа да уча там и съм на стъпка разстояние да взема да полудея.
Нямам никого с когото да говоря, какво да правя, не вземам никакво удоволствие от каквото и да е, даже не се смея. Искам да заспя и никога повече да се събуждам. Сякаш светът се обърнал наопаки. И да се местя в кое училище биха ме взели, та вече съм 10-ти клас. Животът ми се превърна в някакъв лабиринт опитвам се да намеря някакъв изход, но не мога където и да се обръщам не виждам светлината което да ме заведе до изхода'.
Иска ми се да можех да почна от начало.. може би тогава бих могъл да намеря някакъв изход от всичкото това.
Какво бъдеще ме очаква не знам, но се досещам и това ме кара да се страхувам по вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 556d2914ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно същия проблем, не знам дори защо се преместих в ПГИ ( 8-ми клас бях езикова паралелка в друго училище) , татко казва че ако не искам да продължа в там ще ме вземе от училище , ще полудея , не искам да уча там , искам си старото училище , досега родителите ми казваха че мога да уча където си искам , но са чакали да се преместя в ПГИ , вече нямам такова право за съжаление, има два изхода , първият е да продължа там , а вторият да се откажа от училище

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: cf79f7444b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трябвало е да мислиш преди да кандидатсваш, нормално е в лесните паралелки на не толкова елитните училища да е ниско нивото. Който има амбиции наляга парцалите в седми клас и отива в езикова или математическа гимназия... Който търси лесно съжалява после. В момента няма какво да направиш освен да се концентрираш, да си изпълнителен в час и да опиташ да научиш възможно най-много. Можеш да поправиш нещата ако учиш достатъчно и кандидатстваш в хубав университет. Две години имаш само, сега си десети клас, той половината мина вече, ще мине бързо и останалото време! Горе главата!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ff70f3ec34
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приеми го като урок да не търсиш най-лесното. Това може да ти е стимул да учиш и да влезеш на място, където ще си заобиколен от хора, които ще са стойностни. И все пак не дискриминирай, не е задължително произхода да е свързан с това човек какъв е. Почни частни уроци и си учи сам, насили се, защото средата ти не те мотивира, и трябва да се напънеш повече. Не е нужно да почваш отначало, всяка спънка е там, за да ни научи на нещо. Не бъди песимист, на 17 си, живота е пред теб, и ако се мотивираш, имаш шанса да си на хубаво място, тогава няма вече да има значение какво е било като си бил ученик и ще си спомняш с усмивка за тези дни. Недей да гледаш негативно само защото сега не е както ти се иска. Това наистина може да се промени стига да имаш волята и търпението. Удовлетворението няма да дойде на мига, затова търпението е важно. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3ebc171ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спокойно! Вече си 10 клас! Ей, сега ще завършиш и след това можеш да учиш нещо или да си намериш работа, която ти харесва. Няма страшно! Да гадно е. И аз бях аутсайдер в моя клас и тия 5 години в гимназията ми се видяха като 500, ама оцелях и не само това, ами станах по-силна, защото се научих на търпение и да си владея нервите. Та много хора са минали през същото и колкото и да не ти се вярва не само се преживява, ами после като минат 10-на години остават само хубавите моменти, а лошите отдавна си ги забравил. Ще видиш! Сега през смях разправям за това какви откачалки имаше в моя клас и за това какви простотии правеха, ама тогава не ми беше смешно, за щастие човек е по-силен отколкото си мисли и оцелява. И ти ще се справиш! Та вместо да си хабиш нервите за глупости намери си нещо приятно с което да си запълваш свободното време и така ще минеш през ада по-леко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker