Предстои ми тест. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Предстои ми тест.
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 3951 пъти
Първо искам да кажа здравейте на всички!
Няма да крия , не обичам да уча , но в сряда имам тест по Биология , ако , все още четете значи имам надежда да вържа поне 3-ка на този тест. Не съм решил да ви моля да ми пишете отговорите или нещо от сорта. Но , искам , ако може да ме насочите към сайтове с видео уроци, където евентуално може да попадна и на тези, които търся. А , ако самите вие сте правите такъв тест и нямате нищо против , да го поразгледам , определено ще съм ви много благодарен. Дори бих ви почерпил на след теста, но в това време едва ли на някой ще му е чак до там. Между другото 7-ми клас съм (в главата ми е само кандидатстването), искам да вляза в СМГ (отдават ми се точните науки (Математика , Физика и Химия) най-вероятно ще разберете, че за да вляза в СМГ , определено не ме вълнува Биологията, но няма как трябва и през нея да се мине. Ето и уроците за теста :
1. Обща характеристика на животните.
2. Тип Мешести.
3. Многообразие на Мешестите животни. .
4. Тип Плоски червеи .
5. Тип Кръгли червеи.
6. Тип Прешленести червеи .
7. Многообразие на червеите.
8. Тип Членестоноги.
Не знам , тази учителка , какво я прихваща да ни дава такива уроци и толкова много на брой, като се има в предвид, че по-важна ми е Математика и нашите главни изпити ще са по БЕЛ и Математика и кандидатстването няма да има нищо общо с Биологията.
П.С. Ами , не знам , дали някой ще ми влезе в положението. Просто съм зле. Като седна да уча урок по Биология и все едно нищо не съм учил. Нищо , не мога да разбера от това което чета. Ако се питате "тоя толкова ли не може да назубри нещо да го изпитат и да изкара 3-ка". Ами при тази учителка не мога... в момента имам две 2-ки (едната беше, защото говорих в час, но това е друг въпрос). А не мога да си представя да остана на поправка по Биология , точно в 7-ми клас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: c007f83cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това е супер лесно, ела да видиш в 10ти клас какво учим и сигурно твоето ще ти се стори като детска приказка. Съветвам те от всеки от тези уроци да си извадиш на един лист най-важното, разни определения, характерното за вида червей и да си го научиш добре, няма друг начин. Иначе има един сайт ucha se се казва и там има видео уроци, първата регистрация и някои клипове са безплатни така че ще може да гледаш, това което искаш, но следващия път се плаща, така че се възползвай.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c332dca733
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз също съм 7 клас. Отначалото на годината биологията за мен беше нещо невъзможни имах само двойки и двойка за срока, която изглеждаше доста странно до всички други шестици. Началото на втория срок започнах да гледам видео уроци, виж сайта Уча се. Там всичко е обяснено много добре и бързо се разбира. От скоро имам само хубави оценки по биология. Вчера на нас ни върнаха този тест, който ти ще правиш и имам пълно 6. Никога не съм вярвала, че ще успея при такава учителка. Направо е ужасна. Все едно говорим за една и съща или просто всички са си такива. Успех, ако имаш някакви въпроси можеш да питаш.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2f5da07c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Знаеш ли, завършила съм МГ - Варна, паралелка - Биология и химия. Беше преди доста години. Та там имахме един "не-биолог", който с преписване изкара 5. 50 на матура, а после завърши Биология в ПУ (пак с преписване). Сега е директор на една гимназия. Господ да пази науката!

Препиши, щом ти харесва, но умолявам те - не ставай биолог! Стани математик. Моля те!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2f5da07c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно те разбирам.
Биологията е интересен предмет, способстващ за развиване на критична мисъл и обща култура... но не и в България. Тук биологията се преподава отвратително и се състои в зазубрянето на готови анализи, които "стават". Свободата на мисълта и изразяването е сведена до нула (0).

Биологията е любимият ми предмет. Така имахме тест и изписах около 3 страници. Съответният отговор беше: "Пиша ти четворка, защото не си прав - виж какво сме писали в час и го научи по-добре. Какви са тези своеволия? !? " Последва моят отговор, който беше малко прекалено саркастичен (и съвсем малко груб), и стана скандал... голям скандал.

За щастие не се стигна до по-голям конфликт, защото това се случи 1 месец преди да завърша 7-ми клас. Да видим какво могат да ми кажат сега

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 24756fed52
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Хаха. Това те затруднява? Аз всичко това го научих само в часа. Сега съм 9-ти клас и ако на това имаш 2-ки 9-ти ще те оставят на поправителен. Пълни глупости са.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2f5da07c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   http://chessbg. hit. bg/
Само че са платени.
P. S. Само да вметна (не искам да издребнявам, но съм биолог и се издразних ) - тези уроци никак не са трудни
Има и още, ама да не прекалявам....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9c48727671
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Омг, не става, освен с учене, сядаш и прочиташ всичко в учебника, което сте взели, ако трябва 200 хиляди пъти... -. - Друг начин няма. А и рядко учителката е виновна за незнанието на учениците си.
Можеше и да си спестиш едната двойка. Ако си подобриш дисциплината в час, сигурно и повече от материала ще разбереш.
Момиче, 8 клас.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 39574f7f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Тези ми бяха любимите в 7 клас, учех ги в междучасието преди часа, ама сега нищо не помня :D (Класната беше по Биология - много добра жена). А за проблема ти - ползвай учебника или тетрадката (на някой друг ако не си писал) най-добре. В Интернет може да има информация, която също е важна, но не е такава, каквато учителката ти иска да види на контролното (особено ако е тест). Ако не ти се учи направи си пищови или седни до някой, който знае и дано мине номерът.

Потърсих в гугъл за видеоуроци. Виж в ucha. se уроците дали ще ти помогнат.
http://ucha. se/videos/biologiya/7-klas/

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: adae832c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей! :)
Момиче съм, на 13 години съм.
"Човек трябва да знае от всичко по малко, но едно нещо - всичко. ".
Нека да започна с това, че биологията ми е един от любимите предмети(след БЕЛ, АЕ и ИЦ). Г-жата ни по този предмет ми каза да вляза в ПМГ с паралелка "биология и химия", ама като не ми върви химията... Старая се, седя, уча, ама толкова формули. :(
Според мен трябва да си промениш системата на учене. Внимавай повече в час - някои само с учене изкарват 4-ки. Друг е въпроса колко добре обяснява учителя. У дома също се старай - прочети три пъти внимателно урока, преразкажи го накратко(писмено и устно). Както и попълвай упражнения (от учебника, от учебна тетрадка). Има един много хубав сайт - Уча. се. Платен е, но си струва. Уроците са направени страхотно, под формата на видео, а накрая има тест за проверка на знанията. Желая ти късмет! :)
Д.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9d04f5b12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1, аз пък съм 11 клас и искам да ти кажа, че придпочитам ВСИЧКО друго, но не и материала от 7 клас, много го мразех това и най-вече ботаники, зоологии.. сега като се замисля дори екологията не ми е докарвала толкова ядове. То си е до човека

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: df5bef4cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хахаха помня го това време 7ми клас когато не вдявах нищо.
Сега съм 2ри курс медицина с изкаран и взет курс по биология в университета. Нема да се плашиш, прави пищови и това е.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: adae832c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От №9 - Исках да кажа - "някои само със слушане изкарват четворки. "

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2f5da07c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Право ти го казаха... прочети няколко урока, поразсъждавай върху тях и импровизирай, напъни си орехчето зад очичките, мамка му.
Ако мислиш, че ще препишеш за 6 и даскалицата няма да се усети, значи или ти си кух, или тя е куха.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker