Разочаровах семейството си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Разочаровах семейството си!
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1649 пъти
Здравейте! Искам да изкажа огромното си разочарование относно тазгодишното ми кандидатстване! Последните 3 години бяха много тежки за мен! Всичко постигам с много труд и инат.. Тези 3 години постоянно ходих на уроци, за да се подготвя да кандидатствам архитектура в УАСГ. Последната година ВСЯКА седмица съм пътувала с автобус 5 часа до София, за да ходя на уроци събота и неделя. Бях адски уморена от всичко това.. Ето, резултатите са на лице.. и са под минималния бал... Ще ме приемат по второ, но не искам нищо друго освен архитектура! Разочаровах много родителите си и цялото си семейство.. толкова пари наринаха по мен.. отчаяна съм.. плаче ми се. Обмислям да се пробвам в Чужбина.. може би това е знак да не оставам тук. Нашите биха ме подкрепили във всичко. Буквално откачат от работа само и само да ми помагат... Цяло лято ще помагам на мама в кантората... Моля, кажете ми какво да предприема.. Омръзна ми да разочаровам всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: bb6612857f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно! Аз много добре знам как се чувстваш! Много е гадно, но в живота на някои момичета е така- всичко се постига с много труд. Късмет за напред!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 822edb2a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всички знаем, че в УАСГ летвата е много висока. Сама казваш, че си положила адските усилия. Не се отчайвай и не си хаби и малкото ти останали нерви. Не ми се вярва родителите ти да са чак толкова много разочаровани. Винаги ще те подкрепят и обичат каквото и да избереш.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2955f4f74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кофти се е получило. Прецени резултатите и изчакай за вторo класиране. Възможно е да изкараш един курс в една специалност и ако, докато си студент, се явиш на приемните изпити и те приемат, да запишеш архитектура в по-горен курс. Три години за подготовка не са малко, не знам какво точно ти куца. Обикновено някои са добри по математика, други са средно от всичко, малко са добри по рисуване. Е, има и някои "звезди", които влизат с високи оценки по всичко. Но после, когато вече като студенти, им видях "рисуването" си личеше, че са се тренирали за изпитите, но не са естествени таланти. Не се отчайвай! Имах състуденти, които са влезли от втория път, от третия. Познавах едно момиче, което беше от четвъртия път, но пък беше отлична студентка в последствие. Ако родителите ти бяха архитекти, това нямаше да ти помогне с нищо за влизане, но после за следването щеше да ти е от полза. Това е защото приемът е с математика и рисуване, а на практика, архитектът не ползва нито едното, нито другото. Що се отнася до чужбина не мога да те посъветвам нищо. Никога не съм обмислял подобен вариант за себе си. Чувал съм от разни хора, че там приемът е лесен, но докато завършиш има голямо отсяване. Тъкмо обратното на УАСГ, където завършват всички. Което ни води до факта, че ВИАС е най-доброто място за архитектура в страната, но само по себе си нивото не е достатъчно високо. Не съжалявай за неуспеха, хората са казали, че човек не знае какво печели, когато губи и сигурно има нещо вярно. Университета и без това само бълва "архитекти", които не са особено добре подготвени и за които се оказва, че няма работа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 615c572aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бъди толкова строга със себе си.. В УАСГ трудно ще запишеш независимо колко умна или талантлива си! Още по-трудно ще завършиш.. Аз нямах възможност за уроци и ме приеха във ВСУ ( ССС ). Не може да се сравнява с УАСГ, преподавателите няма да ги коментирам както и другите проблеми с университета.. Имам и приятел, който миналата година се насочи към чужбина, но ще се върне заради финансите. Добре си помисли какво ще правиш от тук нататък.. :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7e07ecdb10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Може да помислиш да пропуснеш една година, аз пропуснах и не съжалявам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker