Училища Европа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Училища Европа?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2158 пъти
Здравейте. Търсих езиков курс по английски език, на който да ходя през учебната година. Сега съм 10 клас. Първо искам да ви попитам ,знаете ли дали в Сливен има друга езикова школа освен Училища Европа?
А сега конкретно за тях- ако има някой, който е ходил, може ли да ми каже, доволен ли беше от обучението? Колко е таксата, над 300 лева ли е? Аз искам да се запиша там на целогодишно обучение, а вече е 4 октомври, ще мога ли още да се запиша или съм изпуснал срока?
Вярно ли е, че след като приключа обучението, ще получа сертификат от Кеймбридж (естествено ако го завърша успешно) безплатно? Ако е така, значи наистина си заслужава, защото на практика таксата за сертификата е включена в цената.
Предварително ви благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 113f6cb3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да получиш сертификат първо трябва да се явиш на изпит който се плаща отделно от това което ще платиш в школата тази година таксата за явяване на изпит за първи сертификат беше около 300 лева, ако успееш да вземеш този изпит ти дават сертификат от Кеймбридж. А ако не го вземеш може би от школата ще ти дадат серъификат за завършено дадено ниво по английски. Не знам как точно е в училища Европа, но за изпита е едно и също на всякъде. Дано съм била полезна :-)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b624ed6dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора- Номер 1, благодаря ти за отговора! Беше ми полезен. Надявам се, че има и някой, който е ходил на тези Училища "Европа" и може да ми даде информация за там.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: becc52ef42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От кое училище си ? По принцип в нормалното училище се научава, необходимото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 365ba4b7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора- Номер 3, това е проблемът! Училището не е точно нормално. Имам предвид, че нивото на класа е МНОГО, АМА МНОГО НИСКО, а моето ниво по английски е в пъти над тяхното (не се хваля, те са много зле) и аз затъвам заедно с тях. Затова мисля за такива училища Европа- в училище нямам какво да науча, защото почти нищо не взимаме. Опитвах се да се самообучавам, така рпавих цяла година, но вече просто не мога да си наложа сам да седна над учебнците и това ми е голям проблем. Все нямам време от другите предмети и не се занимавам с английски. Ако имате съвети, моля, помагайте!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b8cb6530d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм учил в училища Европа и мога да ти ги препоръчам. Като цяло не се различават кой знае с какво от какъвто и да е курс по английски, методите им на обучение са добри, учителите им са квалифицирани, и ръководството и администрацията им е организирана. Последното ти го казвам, защото наистина има възможност да си изпуснал срок за записване, но при висок интерес мисля, че без проблем ще те допуснат до техните курсове. За цени не мога да ти кажа, аз учих там преди едно 7-8 години ли станаха вече, виж в интернет за актуалните им обяви, има ги със сигурност.
За въпросния сертификат от кеймбридж е както ти каза Но1 - 294лв до колкото помня, може да се кара не веднъж. И да успееш и да не успееш да го вземам от У-ща Европа ти дават едно свидетелство за звършено ниво на обучение, което не е млако, но не е и въпросния сертификат.
Като цяло трябва да им разгледаш сайта за цени и курсове, дати и други дребни подробности, които те интересуват. Плюс това имаше и един форум, където ако го намериш има доста коментари по техен адрес и доста голяма част са с положителни оценки.
Успех и се възползвай на максимум от тях. :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2554f9485d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз също съм 10 клас в момента и от 2-ри клас ходя в училища Евроопа, макар и не всяка година. Таксата която плащам за моето ниво (сертификатен клас FCE) е 100 лв на месец, но с всяка година тя става все по висока. Уроците са поне по 6 астрономически часа седмично.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 365ba4b7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора- благодаря на всички, които се изказаха! Коментарите ви ми бяха от голяма полза и мисля да пробвам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker