Кандидатстване в Италианския лицей след 7 клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Кандидатстване в Италианския лицей след 7 клас
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 11792 пъти
Здравейте! Ученичка в 7 клас съм и искам да кандидатствам в НУКК. Моля ви за информация за кандидатстването и за самото училище. Учителите добри ли са? Добре ли се преподават езиците? Благодаря предварително :)

Бележка: много моля този път администраторите да публикуват историята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: e62f11f092
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

1.   За съжаление вече е супер корумпирано училището заради директора. От 2-3 години насам в края на годината директорката събира настоящите 7-ми класове, които досега са учили там и им казва следното: "понеже много ви обичаме, искаме всички да останете в нашето училище" (няма значение колко е висок успехът ти, което не е никак честно спрямо децата, които са си скъсвали задниците от учене с извинение), така че е трудно да се влезе, ако не си от богато семейство или с връзки, поне доколкото знам, но въпреки това може да опиташ. :) Относно учителите, има някои некадърни, но и доста компетентни, за които гарантирам, че ще останеш доволна, бих казала даже, че са и едни от най-добрите! Главно се учи италиански, както предполагам, че знаеш и учителите са страхотни с изключение на 1. Другият език е английски, но ако искаш да го учиш сериозно, в училище няма как да стане. Не знам дали знаеш, но в лицея са по 2 паралелки - природоматематическа и хуманитарна. Ако искаш да се образоваш като хората, кандидатствай за природоматематическата, в хуманитарната единствено ще затъпееш.. Ако имаш някакви конкретни въпроси, питай, с радост ще ти отговоря :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0530ea193c
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Здравей! Не мога да кажа, че физиката и математиката са ми силата и обмислях хуманитарната паралелка.. Моля те, дай повече информация... Повече ме интересуват езиците. А другите предмети какви точно са във всяка паралелка и какви са преподавателите? Мерси предварително :).

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e62f11f092
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Италианския ще го научиш, убедена съм, но по английски максимум ниво В2. Преподавателите са добри, ще останеш доволна :) Относно предметите.. почти еднакви са, разликата е, че в хуманитарната се изучава история на италиански, както и история на изкуството на италиански, докато в математическа - математика, физика и биология на италиански, като същевременно тези предмети си ги имаш и на български. След 10 клас в хуманитарната мисля, че отпадат физика, химия, за биология не съм сигурна, както и география, но в математическата отпада единствено географията. Не знам какво още да ти кажа, питай нещо конкретно. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0530ea193c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Ами има ли някакви допълнителни такси по принцип? Може ли да получиш две дипломи за средно образование (италианска и българска), както се прави в 91 НЕГ например? Следването в италиански университети улеснено ли е за завършилите НУКК?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 644b48a548
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Има една такса, за транспорта и е в рамките на 150лв. месечно. Получаваш само една диплома - италианска, само защото имаш такава, това ти дава огромно предимство при кандидатстванетп в Италия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker