PR-Връзки с обществеността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

PR-Връзки с обществеността
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1162 пъти
Някой, който е запознат да ми обясни какво е това. Има ли развитие в България и вероятност да се реализирам? И не на последно място искам да знам какво по-точно представлява работата като пиар. Причината да задавам тези въпроси е различната ми представа за връзките с обществеността. Представям си го по-скоро като изграждане на имидж и реклама във всяко едно отношение, а доколкото разбрах тази професия повече се доближава до работата на журналист. Очаквам съвети...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4a11e26874
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Евгени Минчев упражнява тази професия-PR. Това включва организиране на светски събития, посрещане на гостите, грижи за имиджа им и престижа. Получаваш пари от някой, за да го оповестиш в медиите с нещо конкретно, с което той мисли, че ще скандализира обществото, за да спечели вниманието им и да получи доза известност. Няма значение дали това ще е секс история, мръсна секс история, тъжна история или някаква изповед от негова страна. Възможно е и на теб да се възложи задачата да прецениш кое ще е най-добре да оповестиш, някои дори няма да имат против да подправиш малко стига да свърши работа. Можеш да бъдеш PR, както на някой много известен, който е решил да повери имиджа си на теб, така и на някоя новооткрита звезда, която все още не е блеснала в медията с нещо за себе си, което ще привлече внимание. Работата включва и много двуличие и интрига. Много често се налага PR-a да пуска мръсни слухове, измислени, украсени, дочути от някъде, за да срине имиджа на някой, който е конкурент на твоя клиент. Понякога дори трябва да се сближаваш с човека, който искаш да очерниш, за да ти повери някоя тайна или да си набавиш материал. Не е хубаво да се знае кои са клиентите ти всичко трябва да се пази в тайна, за да можеш спокойно да работиш и най-вече информацията, която изтича в медиите не бива да има източник, който всички знаят, защото така не се създава илюзията, че клиента ти е интересен за обществото. Това е. Трябва да си много общителна, предпазлива и да си създадеш страхотни връзки и контакти в много високи на стандарт среди.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4a11e26874
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От номер 1: Не се налага ти да пишеш статиите, разбира се. Достатъчно е да имаш доверен журналист, по възможност известен, който се знае от обществото. За реализацията сама си прецени. Аз мисля, че ще ти е трудно да се реализираш, защото в България вече има няколко утвърдени личности като PR. Но, ако ти хареса професията пробвай се, може да ти отвори и други вратички-кой знае.

http://www.jobs.bg/advice/jobsinbg/view/2164/Kakvo-e-da-si-PR Прочети го, но знай, че каквото и да е написано единственото за момента, което е доходоносно и се търси е PR на човек.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 53d530ba79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Реализацията не е само като пиар. Можеш да работиш в различни медии, на различни длъжности, стига да имаш желание и да ти дадат шанс. Със завършена такава специалност можеш да се занимаваш и с журналистика. Можеш да си част от екипа на рекламни кампании... по-широкообхватна е реализацията, отколкото си мислят някои хора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker