Късно ли е за уроци? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Късно ли е за уроци?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1318 пъти
Здравейте! Седми клас съм и знаете, че ми предстоят матури. До сега само по български съм ходил, и то само два пъти. В петък ще ходя на урок по математика за първи път, защото преди това имахме финансови проблеми и нямаше как да ходя. Сега те се пооправиха, но въпросът ми е дали времето е достатъчно, защото материалът е труден и не знам дали ще мога да го наваксам особено с немного добрата ни госпожа по математика. Немного добра казвам, защото слушам в час, но тя просто не може да обяснява добре и съм питал ''умниците'' по предмета дали ? разбират, и те се казвали, че не разбират много. За срока имам 4, но то е благодарение на това, че имам домашна. По български разбирам, защото слушам в час и уча от учебника, и благодарение на това имам 5. Както се разбрали, въпросът ми е -имам ли време да науча всичко до края на учебната година? И дали вие сте били горе-долу на моето място?

Ще помоля модераторите да сложат моята история, защото е много важно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: ea3f327948
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Когато бях седми клас реших да започна уроци при частен учител по математика малко преди втория срок поради оценки и учителя, който ми преподаваше. Според мен имаш възможност стига да си отговорен и да намериш правилния учител за теб, тъй като всеки има свой си начин на преподаване. Просто трябва да внимаваш и да слушаш внимателно, защото знам какво ти е и колко е трудно. Може би в началото ще ти е някак странно и ще ти бъде по-трудно, което е нормално но с времето ще свикнеш. И винаги, когато нещо не ти е ясно винаги питай никога няма да сбъркаш... казвам ти го от опит!!! Дано да съм помогнала макар и малко :). Успех с изпитите!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e3b5c8d955
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм 7 клас. Ходя на уроци по математика всяка седмица по веднъж. Определено има ефект. Материала е много, вярно е, но за 1 час на уроци можете да вземете 2 урока например и така ще наваксаш. Общо взето без уроци в 7 клас е много трудно. Ако ходиш по-дълго ще има ефект. Аз тръгнах в началото на втория срок, защото за първия имах 5 за срока, а искам 6 за годината. Има един сайт, който е много полезен също - ucha.se - там обясняват уроците много добре, но също се плаща. Пробвай различни варианти, ходи на консултации (ако имате) или помоли някое дете от класа да ти ги обясни.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6ba67672ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Когато бях в 7 клас бях сериозно закъсала с математиката, до толкова, че можех и да остана на поправка! Майка ми се притесни сериозно и зимната ваканция ме записа на уроци. За около 2 седмици (ходех всеки ден) успях да наваксам всичко и буквално да разбера за какво изобщо става дума и на класното имах една от най-високите оценки. Учителката ми дори ме набеди, че съм преписала, защото не повярва, че след трагичен срок мога изведнъж да изкарам 5. Така, че ако наистина си учиш сериозно и попаднеш на добър учител, който знае как да ти обясни нещата, няма да имаш никакъв проблем на матурите.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 163fdc6cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай. Аз първия срок бях едва, едва за 4, но после отидох на уроци и имах 6, като сметнем , че математиката по принцип не ми върви!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9f34c5f401
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До автора - малък си още, затова не знаеш колко много време всъщност имаш. Естествено, че не е късно, при желание можеш да наваксаш абсолютно всичко! Като студент ще "смилаш" по цял един учебник за 3-4 дни :) Знам, че сега всичко ти се струва трудно и невъзможно, но ти гарантирам, че не е така. Ако учителят ти е добър и ти самият имаш желанието да се готвиш, ще се справиш за много кратко време. Успех с подготовката!
PS: Аз никога не съм ходила на уроци, готвила съм се сама. Сама влязох в гимназия след 7 клас, при това в най-желаната паралелка, сама успях да вляза да уча и най-желаната по мое време специалност в университета... най-важното е вътрешната ти мотивация.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 629c049892
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на хората, които коментираха и помогнаха с нещо! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 566258ffed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не се панирай ъолкова с тези матури не знам на мен какво ми стана, но по Математика имах 3 а по Български 3 Сроковете ги завършвах само с шестици нямах нито 3-ки по тез предмети. Нямал съм по различна оценка по мат от 6. Незнам не бях притеснен много дали ги подцених незнам. Сякаш малко са коварни...

П. П. В седми клас имате по-малко часове за упражнения и повече материал, който е по-труден. В осми клас математиката е МЕД! Успех!
Момче 14

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker