Кандидатстване след 8-ми клас..:(( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121357)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18568)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Кандидатстване след 8-ми клас..:((
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 5633 пъти
Момиче съм. На 14 години за 8-ми клас.
Живота ми загуби смисъл след като си видях резултата по математика, нямаше и 1 секунда и ревнах...
Има ли хора като мен? По български имам 5. 699, а по математика и двата модула 2. 00. Ужасно е. Ходих на частни уроци, плащах пари, упражнявахме неравенства и цели изрази но никога такива каквито имаше на външното. Дори в клас почти не решавахме такива. Не съм чак толкова зле с математиката имам 4-ки и 5-ци попринцип. Някой може да кажат, че заради стреса имам 2-ка, но аз не съм такъв човек да се стресира чак толкова на тестове и от там да получава 2-ки. Яд ме е наистина много..
Все тая. Живея в село, но уча в град. Малък град. Ако ще помогне - уча в Разград. Въпросът ми е как се кандидатства след 8-ми клас. Една бивша учителка ми беше казала, че може да се кандидатства след 8-ми клас в ПМГ в една от паралелките май беше Биология и Химия. А в езиковата може ли? Аз много бих искала там, това ми беше мечтата. Езиците ги владея на ниво...
Ако е възможно след осми клас да уча там как става кандидатстването? Има изпит или... или само си въобразявам всичко и може само в Икономическата гимназия и Механо техникума.. Както казах, не съм двойкаджийка или нещо такова общият ми успех е 5. 39, с добри оценки от дипломата не може ли да ме приемат? Надявам се да. Приемат с балове 19. 200 и 20 в елитните гимназии, а след 8-ми клас аз да не мога да вляза с по-добри оценки дори и да има място..? Пф, смехотворно е. Някой има ли си понятие от това? МОЛЯ модераторите да публикуват историята ми, моля ви, надявам се силно. Не публикувате никога мои истории, но тази е важна и другите бяха, но... Нима публикувате истории "Търся песен" и "Търся филм" веднага след написването им, а не публикувате нещо важно и спешно. Аз няма откъде да си набавя тази информация, гугъл не ми помага, единственото място е тук!!! Не изглежда толкова спешно пред очите на другите, но в моите е.
Благодаря за отделеното внимание! Също така ще подчертая моля без критични коментари, ако някой мисли да се заяжда.. по - добре да не коментира.. изтърка се, вече ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: a5d4289025
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Галияна, ти ли си?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 730c91da30
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно и аз на матурата в 7 клас получих 2 по математика, а по български изкарах добра оценка, но какво да се прави, сега завърших 8 клас с диплома 5, 71, кандидатсвах и съм приета в училището което исках, така че не се отчайвай, даже се радвам че си останах още една година в моето училище :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8e07334899
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей, специално за Разград не мога да ти кажа къде има паралеки след 8-ми клас, но мога да ги обясна горе-долу как стават нещата. Аз също съм 8-ми клас, та в училището ни продаваха наръчници за кандидатстване и там има цялата информация. Много са лесни нещата, отиваш до желаното училище (трябва да имат паралелка с прием след 8-ми клас естествено) и питай някого къде можеш да подадеш документи за камдидатстване. Там ще ти обяснят как седят нещата и така (не се плаши, няма никакви изпити. Всичко се базира на образуваният БАЛ) Мен наскоро ме приеха с 22. 25 БАЛ :) Пожелавам ти късмет

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7d89d9bdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти аз съм на 14 тази година кандидатствах и съм запозната с нещата горе долу. Можеш да кандидатстваш навсякъде в техникуми не можеш в езиковите само и в търговската и омг до колкото съм запозната. Кандидатстваш без матурата а с оценките за годината от 8 клас. Надявам се да ти помогна малко или много с информацията късмет. :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8936150cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   От авторката:
Благодаря за коментарите,чакам още.
Всъщтнос и тези бяха добри,защото ми дадохте надежда.
След осми клас ще се опитам да завърша с още по-висок успех и така ще се запиша в училището където искам и дано стане,но има още година.Благодя ви :)))
И до номер 1,не съм Галияна??? :ДД

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d613aec74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се притеснявай, няма нищо фатално, всичко ще се оправи. Доколкото съм информиран записванията за 8 клас вече са приключили, така че най-вероятно оставаш в старото даскало. Моят съвет, обаче е друг - проучи още от сега в кои училища в твоя град има прием след 8 клас, освен това в професионалните гимназии в 8 клас не се учи нищо по-различно от обикновените училища, така че не се притеснявай. Та избери си даскало, в което искаш да влезеш след 8 клас, след това, ако си сигурна, че в старото ти даскало ще "изкараш" успех 6. 00 си остани там, ако не най-добре да се преместиш само за 8 клас в даскало, което така да се каже, не е толкова елитно, и в което ще си сигурна, че ще имаш 6. 00. След това приемът след 8 клас е същият като след 7 - става по бал. А с успех 6. 00 смятам, че си идеалният кандидат. Успех! И не се притеснявай, няма страшно! Поздрави :)
М 18

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 617235d1f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   От авторката:
Ами, благодаря ти номер 7. Всъщност, в училището, което бях до седми клас си беше едно. Сега съм в друго "ОУ" само за 1 година и след това кандидатствам т. е моето у-ще, което бях досега не е средно и, да разбра ме. Ще се опитам да завърша с по - добро отличие за да могат в езикова да ме приемат ако е възможно и има места някъде, но не знам... Благодаря :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 45b98eced0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   не съм чувала езикови гимназии да приемат след 8 клас. по принцип го правят училища, които имат незаети паралелки след 7 клас, а при тях обикновено не е така.
на сайтовете на училищата това обикновено е добре обяснено. ето, детенце, и се научи да ползваш гугъл: http://gpcherazgrad.com/прием-201516. а ако наистина не можеш да го намериш, защо не отидеш и не питаш на място? така ще имаш информация за догодина и ще знаеш какво да очакваш.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 615cf9c0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се притеснявай и аз съм момче на 14 години, миналата година имах 4. 163 по Български и по Математика първи модул 2. 00 а втори 3. 093 и за това успях да кандидатствам, но за съжаление успях да вляза в техникума, който исках но ако знаех, че ще е такъв ад никога не бих кандидатствал там, писах го на второ място и сега ще опитам да кандидатствам в Строителния с Архитектура или Геодезия, но може и Брокер, а ако не ме приемат ще си остана в същото училище и след 12 клас ще кандидатствам там за висше. Специалноста ми е Оптични Комуникационни Системи, исках с компютърна техника, ноо тва е. И пак не се притеснявай, там за балообразуването се използват три оценки Математика. Български и Физика на всякъде е различно примерно в техникум ще ти искат 2 пъти математика 2 пъти физика и един път български и така т. е ако искаш в Езикова гимназия (Ако може да се кандидатства, то мисля, че ще е 3. Български) УСПЕХ И ДАНО ВЛЕЗЕШ :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker