Не мога да взема решение ,в избора ми на професия ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Не мога да взема решение ,в избора ми на професия !
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1467 пъти
Здравейте!

Момиче съм на 16 години. Изключително объркана съм каква професия да избера. Знам, че искам да уча в Германия, защото немският е езикът, който изучавам основно в училище, освен това и е мечта да уча там! Занимавам се с пиано и народни танци, но народните танци явно ще останат само хоби (и то не за дълго ), а с пианото... , честно казано не мисля, че ще бъда достатъчно компетентна като учителка по пиано или нещо подобно. Влекат ме толкова различни професии като адвокат, брокер по недвижими имоти, архитект, харесва ми да правя различни постери и така нататък, с удоволствие бих се занимавала и с изготвянето на телевизионни реклами, освен това имам интерес и към политиката. Наистина съм изключително объркана и много бих се радвала да чуя мнението ви, ако упражнявате някоя от тези професии, също би ми било интересно да разбера гледната ви точка на нещата!

Благодаря ви предварително :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: d3ca29ac8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми ти явно си aртистичнa личност, нaсочи се към товa. Хaресвa ти дa СЪЗДAВAШ, (постери, реклaми) и некa щом е тaкa дa ти бъде водещо. Aз създaвaм от мaлкa- рисувaх, шиех рaзни мои си фaнтaзийки, дори от едни плочки зa бaня хвaнaх две, нaтроших ги и нaпрaвих кaртинa с тях, която пък слепихме нa стенaтa;).
И сегa създaвaм и други нещицa. Първо сaмо ги рисувaх и продaвaх тaкa, пък други реaлизирaхa, сегa си ги прaвя съвсем сaмa до крaя изцяло ръчнa изрaботкa и продaвaм кaто уникaти.
Синът ми е същият. Доскоро беше объркaн и не знaеше нa.кaкво дa нaблегне с цялaтa тaзи фaнтaзия, която имa. Понеже сa му слaбост спортните колелетa, постоянно си реформирaше нещо по тях, докaто стигнa до изводa, че може дa създaвa свои собствени и вече имa двa моделa с по- лек мaтериaл, по- удобни, които могaт дa се ползвaт и от момичетa, но сa и по- зaщитени.
Зa тaкивa кaто нaс е много вaжно дa рaботим товa, което ни е хоби, което прaвим с любов.
Имaш време, учи си нaтaтък в Гермaния, ще ти отвори много порти. Присъствaй нa фестовете им зa модa, фотогрaфия и други подобни. Ще те "бодне" в някой момент "ето, ТОВA Е, искaм и могa дa бъдa толковa и по- добрa в товa".
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fd1d39873b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От всичко , което изброи мисля, че най-доходно ще е с политика или адвокат , но в чужбина. Нека музиката ти остане за хоби и не главната професия, че е много трудно с това (от опит ти го казвам). Но ти с времето ще прецениш какво те влече най-много от всичките неща , които изброи, защото си на такава възраст в която все още се ориентираш. Даже студентите все още са неориентирани с какво да се занимават, така че няма страшно имаш време.
Успех!
Съни

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a15f6390ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Маркетинг-обичаш да правиш постери, реклами... В другите държави си е доходна работа това, а ти щом искаш в Германия.. това е твоята професия

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bb96e79b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха, сякаш изброи моите интереси! Е, ще се радвам да се срещнем някъде някой ден... Запиши си нещата на лист, помага!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 89f1bd5e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката :

Благодаря ви за съветите и отделеното време! Радвам се, че в България има хора като вас склонни да отделят от свободното си време за да помогнат на напълно непознати! В такива моменти си мисля колко хубаво би било да ви познавах всичките! <3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker