Една несподелена любов. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Една несподелена любов.
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2071 пъти
Знаех си, че така ще стане, но поне разбрах, че не си заслужава, аз не обичам да живея в заблуда и да имам въпросителни, нито кратко, нито дълго време, изобщо не обичам. Съжалявам, че съм имала нещо към теб и съм се надявала напразно, че ще стане нещо, не е имало изобщо смисъл да имам нещо към теб, предположение, че имах някакво известно съмнение, че точно така ще стане, както стана, но продължих, не знам дори защо, нещо ме спираше, но ето, че дойде момента, в който се убедих напълно, че няма смисъл изобщо, и че не си е струвало, както и че сега не си струва. Всяка една секунда ти беше в ума ми, всяка една секунда се чудих как си, какво правиш, но защо ?, защо съм се питала, след като не ни е било писано, и го знаех, но продължих да вървя по пътя към теб, но ти сложи една огромна преграда, която не ми позволи да продължа, тя се срути и ме затрупа и всичко това прекъсна пътя ми към теб, вероятно е било за добро, или за друго ?, не знам, но се случи, пътя ми за теб бе прекъснат още днес, толкова скоро, след като се бях влюбила в теб, след като се бях запътила към теб, но пътя ми към теб се оказа много кратък, защото тази преграда не ми позволи да продължа, но я постави ти, съжалявям много, че съм си губила времето. Сега може да ми е гадно, може да съм се почувствала зле, но поне осъзнах, че не си заслужава, но ще ми мине, знам го, защото нямам друг избор. Трябва да те забравя, защото пътя ми към теб бе прекъснат и бе до тук, нямам какво да ти кажа повече, това е. СБОГОМ, дано си щастлив.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: a87941d7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Еми сбогом жива и здрава
"The choice is yours" :)))

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a87941d7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Интересно ми е ти ли си, писала една любовна изповед . Доста бързо го забрави, там друго викаше хаха женска му работа и логика ..

Мод: да.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8caffb6c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Имам чувството, че мъж пише историята и после си отговаря под нея :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1225d984d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 3: искам да ти кажа само едно, който и да си, никой не може да знае какво се случва в ума и в душата на другия, това, което човек вижда отстрани не е достатъчно, има много неща, които човек таи в душата си, и точно тези неща никога никой няма как да ги разбере, защото човек сам си ги чувства, затова никой няма право да съди другия. Който и да си, според теб има ли смисъл да се бориш за някой, с който не ти е писано и още повече, когато си осъзнал, че не ви е писано, просто има случаи, в които пътищата на двама човека не могат да си пресекат, но такъв е живота, аз никога ни съм забравяла някой просто ей така от нищото, просто когато видя, че едно нещо не става нема смисъл да се боря и то напразно, но всеки си има мнение, аз съм изключително свястно момиче, никога никой не съм наронявала, но не е редно човек да се бута при някой, с който никога няма да бъде, нещата се променят без дори и да ни се иска, това е живота.
До номер 4: аз съм момиче и няма нищо подобно, просто осъзнах, че няма как да бъдем заедно с въпросното момче, затова няма нужда от критики.
П. С. Както казах, всеки един човек най-добре знае какво му е, има неща, които са невидими за околните!
Поздрави!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a87941d7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До - авторката , аз съм едно нормално момче (мъж) ...
Не мислиш ли , че всичко е двопосочно ...
До - скоро бях в същата като твоята ситуация .
Страдах, за една манипулативна жена която си играе с хората .
Толко съм угорчен , че не вярвам вече на никой и нищо .
Тя беше като теб , много ми напомняш на нея .
Вината никога не беше в нея , все аз бях този който не я обича .
А, тя се подиграваше , подценяваше и ме обезценяваше .
Сигурно и тя като теб сега си мисли , че аз съм виновен за раэдялата .
Но - мога да ти кажа , че тя е напълно виновна , не може само когато ти -
имаш нужда , да търсиш другия , а той като найвно пале да търчи по - теб.
Всеки път .....

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cfeddb047b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторке, ти не си в ред. Осъзнала това, осъзнала онова, а в същото време се оплакваш като ученичка. Сигурно въпросното момче има кристално кълбо и може да гадае какво има в объркания ти ум. Нямам думи. Надявам се никога да не попадам на такива индивиди като теб. Поредната, която не знае какво иска!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 60fb2cc18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До номер 7: не мислиш ли, който и да си, че думите ти някак си са доста обидни? Ти не ме познаваш и не знаеш нищо за мен, не е никак нормално и редно да говориш по този начин за някой, който не познаваш, най-малкото което е ти не знаеш какво се е случило на въпросния човек, нито какво го терзае и тормози, не е никак нормално да говориш така за човек, който нито си виждал, нито си разговарял с него, дори нито го познаваш, но толкова лоши думи кой наистина е способен да каже? Сайта е анонимен и няма как да разбера кой или коя си, но повярвай, че не е никак окей да се говори по този начин, без изобщо да познаваш човека. Не знам какво да кажа друго, освен още едно нещо - отстрани никага не може да се види всичко, както казах по-нагоре и на другите - има неща, които всеки сам си знае, не е нужно другите да ги разбират. , , Надявам се никога да не попадам на такива индивиди като теб. ", нека първо да те попитам, откъде знаеш аз какъв човек съм, че казваш дано да не попадаш на такива хора? . По никакъв начин не целя да бъда груба с абсолютно никой, но наистина някои хора прекаляват с думите, особено ако не познават човека, явно с цел привличане на внимание, но определено не по подходящия начин. Другото което е, живота е много, много кратък, за да се мразят хората, според мен трябва да бъдем по-добри и човечни един към друг, за да може поне до някаква степен нашата планета да се превърне в едно по-добро място за съществуване.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 43b1570a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, номер 7 съм. Изобщо не ми дреме за вниманието ти и хич не ми пука дали ще ти го привлека или не. Нагледал съм се на такива като теб. Използвачки и манипулаторки, винаги се изкарвате жертва. Я вземи се успокой малко и разбери, че не си цвете за мирисане. Знаеш, че си виновна и момчето ти е теглило майните, защото му е писнало да те чака и да се занимава с теб и сега се опитваш да изкараш него виновен. Не се прави така, поеми си вината и следствията от нея!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 43b1570a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, какво се правиш на света вода ненапита, поредната уруспия си, която не знае какво иска

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 43b1570a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторката, ти си поредната жена, която опитва да изкара някой друг виновен заради собствената си глупост и простота, в следствие на това, че не знаеш на къде духа вятъра..

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 43b1570a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знаела това, знаела онова.
Набери телефона и му кажи какво изпитваш. И спри да се оплакваш! Нека знае какви са ти чувствата. Тогава говори кой прав, кой крив!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fb082c49bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Адмирации на коментиралите. Дадох всичко на момиче, което ми изсипа цялата злоба, която притежаваше, че и целия и род и накрая пак търсят поводи аз да съм виновния, а то всъщност вие всички доказахте. Благодаря ви.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2d1cac30b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторката, какво стана, още ли мислиш за него?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker