Вие можете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Избор на редактора

Вие можете!
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 5275 пъти
Здравейте, симпатяги :)))

Преди доста години посещавах редовно този сайт. Беше се превърнал във втория ми дом, в убежище, където можех да открия себе си, да помогна, да се почувствам полезна и значима.
За съжаление вече не разполагам с време да продължавам да го правя...

Страшно много неща се промениха в живота ми от тогава. Днес влизам тук с една единствена цел - да вдъхна малко позитивизъм в живота ви.
Историите, които виждам на преден план са все същите. Проблеми в семейството, любовни драми и тинейджърски несгоди...
Вероятно това са нещата, които ще вълнуват всяко едно поколение и темите, които се коментират тук ще са вечно актуални. Но... хора, не се концентрирайте само върху негативното, което ви се случва. Мислите че наистина няма нищо положително в целия ви живот? Нима? Огледайте се. Имате покрив над главата си, имате интернет, топло ви е и можете да си позволите храна. Физиологичните ви нужди са задоволени. А това е важно, за да преминете към задоволяването на следващите си потребности. Бъдете благодарни. Винаги има светлинка в мрака. Винаги има нещо, което ви кара да се усмихвате. Помислете кое е то и го пазете.

Целият ни живот е изпълнен с изпитания. Целият ни живот е една стръмна пътека, осеяна с камъни, кал и бурени, а ние трябва да вървим по нея на всяка цена. И си заслужава! Заслужава си, вярвайте!

До всички с проблеми в семейството - разговаряйте! Липсата на добра комуникация е причината за 90% от семейните проблеми. Дайте всичко от себе си. Правете компромиси. Обяснявайте по 20 различни начини ако трябва. Пробвайте с различни техники. Не се отказвайте преди да сте опитали всичко, всичко!
Ако няма изход - разведете се, изнесете се, подарете си спокойствие. Не се колебайте "заради децата", "заради хората", "заради близките"... бъдете борбени и не се лишавайте от свободата, която ви се полага.

До всички тийнейджъри - всичко ще бъде наред! Нямате приятели и хората ви отбягват? Започнете да работите върху себе си. Върху самочувствието и нагласите си. Бъдете по-контактни, усмихвайте се, помагайте на хората и те ще ви забележат, ще поискат да ви опознаят и ще разберат, че си заслужавате. Не се страхувайте! Взимайте участия в извънкласни занимания, бъдете доброволци към различни кампании, участвайте навсякъде където ви се предоставя възможност за това. Така се създават приятелства, така се придобива самочувствие.
Мислите се за грозни? Няма грозни хора. Няма. Не се сравнявайте с никого. Вие имате собствен чар и излъчване. Вървете с гордо вдигната глава и се приемете! Харесайте се! Това е важно, за да ви харесат и останалите.
А ако имате възможност да промените нещо във външността си и ако това би ви накарало да се чувствате добре - действайте. Ако нямате възможност - имайте търпение. Ще завършите, ще започнете да работите, ще имате възможност и нищо няма да може да ви спре. А дотогава... работете върху вътрешната си нагласа към света и към хората.
Влюбени сте, но момчето/момичето на мечтите ви е с друг/а или не ви обръща внимание? Не е единствен/а. Предстоят ви прекрасни години, изпълнени със запознанства, купони и любов. Нищо не е случайно - запомнете това. Ще срещнете човека, който заслужава вниманието ви... рано или късно в университета или на работното място. Просто имайте търпение.
Искате да отслабнете? Поставете си го за цел. Конкретизирайте я. Напишете какъв резултат точно искате да постигнете. Поставете си краен срок. Напишете целта си на лист, закачете го някъде, разкажете за него на близките си... Визуализирайте резултатите, които искате да постигнете. Започнете с краткотрайни тренировки. Превърнете ги в навик и постепенно ги увеличавайте, превръщайте в навик и тях.
Четете книги. Ще откриете страхотни неща!

До хората в чужбина - дръжте се. Най-хубавото е, че сте на един полет разстояние от близките си. Когато ви натежи - приберете се, починете си, огледайте се. Ако решите да останете - останете. И тук има начини да успеете. С много повече пот и много повече воля и нерви, но можете!

Светът не е толкова ужасен, колкото изглежда, хора! Погледнете го от друг ъгъл, погледнете го през очите на някой друг...
Всичко зависи от вас. От вашата собствена нагласа, от вашите мисли и цели.
Не се отказвайте при най-малката трудност. Нито след поредица от неуспехи. Ще успеете! Всичко зависи от вас! Бъдете - искайте и ще имате!

Желая ви много здраве, читатели. Желая ви успехи във всяко предстоящо начинание. Бъдете усмихнати, защото не знаете кога някой ще се влюби точно във вашата усмивка. Бъдете обичани и обичайте. Подавайте ръка. Бъдете добри. Поставете си цели. Разликата между целите и мечтите и крайния срок! Не забравяйте за него и работете неуморно за постигането на вашите съкровени желания. Ще успеете! Весело посрещане на празниците! Дарете топлинка на хората, които обичате. И нека новата година ви донесе успех.
И не забравяйте, че всичко през което преминавате в момента, ще остане зад гърба ви след време. То е моментно. И начинът, по който преодолявате трудностите днес ви изгражда като характер и като човек, който ще гледате в огледалото след време. Дайте всичко от себе си да харесате този човек, чийто образ ще е отсреща.
Прегръдки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: c2360f0c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Толкова много ти благодаря за тези думи! Прегръдки и за теб! Благодаря ти!!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ebdab180ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма защо! Изход има от всяка ситуация, просто понякога пътят, който трябва да извървим до него е по-дълъг от обикновено.
Бъдете смели :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a6cddf8cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Невероятен позитивизъм ! Благодаря Ви ,всеки човек има нужда от топлина, съпричастност ,любов . Желая Ви здраве ,любов и хармония през Новата 2018 !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c7a6a52c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много хубаво написано и искрено благодаря. Имах нужда да видя или чуя точно това, че има надежда.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0881aa7822
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Толкова силно ме докосна...
Благодаря ти много!!
Не мога да повярвам че такова нещо написано от непознат ме докосна и ме накара да помисля върху много неща!

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a7d5764c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря! Красиво е и е толкова вярно!
Сега баба ми има тежки здравословни проблеми. Но знаете ли какво научих от нея? Човек трябва да живее живота си добре. И да бъде добър със себе си. Да си блече хубавите дрехи, да се почувства красив. Да отиде на почивка с приятели. Да се събере с хората, да направи купон. Важно е да си живееш живота, така че да си добър за себе си. Е, и околните не са за пренебрегване, но Ти си на първо място.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3a6e65122f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мерси

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker