Не съм сигурен в нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм сигурен в нея
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 14145 пъти
Не знам как да започна, може би с това, че никога не съм мислел, че ще търся съвети от интернет. Вероятно не си заслужава, но мисля, че не е тъй лоша идея. Аз съм мъж на 28 г., досега съм имал една приятелка само, връзката ни продължи 3 години. Мога да кажа, че правейки преглед на събитията-бях наистина много използван. Нацелих кофти момиче, а смятах, че е любовта на живота ми. Дадах й всичко, докато тя учеше-аз плащах.

Живееше у нас, а не на квартира. 3 години не е извадила и 1 лев. Много я глезех-вечери, подаръци, всичките ми познати жени искаха да са на нейно място. Отношението ми към нея смятам, че беше перфектно, тя също го е признавала. Тя е сега на 24. В началото беше скромно момиче, нормална, всичко което исках. За съжаление с годините се промени. Стигна до там, че наистина не ме броеше за човек. Колкото повече й давах и отстъпвах, толкова по-властна ставаше.

Накрая дори започна да не зачита моето мнение за каквото и да било, започна да ми крещи за нищо-примерно за закъснение от 5 мин., а знае, че работя, за да живее и тя в лукс. А накрая... и изневери. Мога да ви кажа, че това уби всичко в мен точно за 1 секунда. Загубих вяра, че ще съм щастлив. Смятах, че ако дадеш всичко на една жена - любов, сигурност, отношение - тя няма как да не те обича. Да, ама не. Когато й посочих вратата започна да реве, да се тръшка, беше грозна сцена. Грозна, защото дори не знам си откъде довтаса и майка й и едва ли не се опита да ми вмени дълг към дъщеря й.

Аз от тяхното семейство не съм взел дори 1 стотинка, а дъщеря им се изучи на мой гръб! Тези нейни родители 3 години бяха забравили, че имат дъщеря, освен когато си шушукаха по телефона. Видях една алчна жена, майка й, тя искаше всячески да ме върже за дъщеря си, направи страхотен панаир, който бе видян и от моята сестра, която ми бе на гости. Тъй като не се познаваха онази я обвини, че ми е любовница. Голям срам, но се отървах, много дълго време получавах смс-си от моята бивша, но пък разбрах, че още на следващия ден след раздялата ни е била пак с този с който ми изневери. Аз обаче загубих много, вътрешно бях съсечен. Приятелите ми ме подкрепиха и смятах, че го преодолях. Но не съм.

Появи се друго момиче. С нея се познавахме отдавна, да кажем, че ми беше като нереализирана любов когато бях на 20. Сближавахме се, но мене ме беше страх. Получих тежък урок от живота и вътрешно в мене вече има съмнение към всички жени.

Примерно видя двойка и си мисля - кой знае как му изневерява, просто съм сбъркан човек вече. Близостта с това момиче започна много да ме плаши, защото както казах навремето бях много влюбен в нея и чувствата започнаха да излизат отново наяве. Всичко се обърка тотално когато тя поде инициативата да прескочим границата на приятелството. Може би бих бил склонен да го направя, ако не изтърси, че преди години също била влюбена в мене! Тогава тя впрочем тръгна с друг и не ми даде шанс.... днес избира мен? Защо? Защото имам работа и положение, жилище ли не знам? Просто това, че е имала чувства, а тръгна с друг ме кара да мисля, че е същата, че всички са едни и същи. Просто интересчийки, чувствата нямат значение, стига да видят пари, къща и кола. Това е толкова гнусно, че нямам думи.

Бил съм в чужбина по работа, честно ви казвам - не са такива. Да, чукат се, но не са такива курви като нашите тука. Наистина не са. Обличат се семпло, не се цапотят с грим, сутрин ще ги видиш да тичат по парковете, през деня на работа, привечер на фитнес, в библиотеката... Тука ще ги срещнеш в курвенски дрехи, с 2 тона грим, в бар или кафене(в Англия кафенетата са зона за пенсионери)... Може би престоя ми навън ми е повлиял, или лошия опит, но мирогледа ми е много променен. И на всичкото това се появява стара любов, толкова бленувана, изведнъж всичко се нарежда... а в мене чувството, че пак ще ме изиграят тлее.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 589b93375b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът ти е че вярваш на думи и в смесица с празният ти и безполезен живот, имаш чувството че едва ли не ти се е паднала най-невероятната жена.
В действителност обаче всичко е действия, за съжаление както си забелязал, в България всичко е на думи, било по телевизията, било в реала. За това запомни от мен, че една жена е добре и точна, само когато действията и са на място и не те злепоставя по какъвто и да било начин.
Остави думите на страна, остави милите и нежни фрази, остави разни любовни обяснения, а гледай това което ти казах. Запомни че всеки лъже, но пък действията ако са лъжовни, няма как да продължат с положително въздействие, да не говорим за отговорност.
М34

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f5b0c73490
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   наистина в бг момичетата се обличат много предизвикателно, аз също живея в чужбина, затова ни мислят чужденците за леки жени, защото тука се обличат без да си показват толкова задните или предните части или да се кълчат на високи токове!
добро момче си, за съжаление си бил много заслепен, но недей губи вяра. сигурна съм, че има много свестни момичета, но те са по-незабележими и не ходят с голямо деколте или мини пола. наранен си, трябва ти време, не бързай и не си отмъщавай на другите.
просто бъди внимателен следващия път, опознай момичето стъпка по стъпка. забрави всички стари любови и увлечения, а потърси нови, много вяра ти желая!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 58a15f77fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Дори и все още да обичаш бившата си, и си склонен да я приемеш обратно, когато тя иска. Недей я приема обратно. Предполагам, че няма да го направиш, но аз да кажа все пак.
Дай шанс, на тази стара любов. Недей и показва, че и нямаш доверие. Недей да я глезиш, както си правила с бившата и т. н.
Времето може би ще ти покаже, старата любов и тя ли е такава.
Ако и тя е такава, трябва да си намериш добро момиче, но да ти кажа честно не знам къде ще такова.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f5bcd12584
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   аз от историята ти разбирам, че тази старата любов не е знаела, че ти си бил влюбен в нея когато е тръгнла с другия - тоест: ако тя наистина не е знаела, защо да не тръгне с друг? Не е длъжна тя да поема инициативата към тебе?
Ако обаче е знаела и те е оставила заради другия, а сега уж ти казва че е била, тогава те разбирам.
Но май просто много си се опарил и явно нямаш никакъв ИСТИНСКИ опит с жените, изясни си ситуацията с момичето от миналото, нищо не ти пречи да опиташ с нея. Просто намали темпото - не започвай веднага с живот при теб, подаръци, вечери и т. н. глупости. Пробвай я и прецени.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b95fa72f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Приятел, по едни и същи пътеки сме вървели с теб, най-лошото е, че после си подозрителен и не можеш да обичаш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e3181804b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Смятах, че ако дадеш всичко на една жена - любов, сигурност, отношение - тя няма как да не те обича. Не братле тогава тя нямакак да не ти изнивири за съжаление така е във България ако питаш мен отиди си в мъгливия албион хвани си англичанка все ще си по добре. Хектор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7c4ff99b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Наскоро четох нещо много интересно, че колкото по-силно искаш някой, толкова повече, го отблъскваш. Колкото повече се стараеш да му угодиш, ще бъде все по-недоволен.

Била съм в подобна ситуация- имала съм мъжът мечта, давал ми е всичко, но аз избягах при един грозен, беден и тъп момък. Какво ми даваше той, което другият не? Не мога да ти отговоря. С него се чувствах себе си, чувствах се добре просто в неговата компания. Беше естествен и не се престараваше излишно.
Онзи ми идваше прекалено перфектен за мен.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 18c4f82a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   В друга тема споделих, че и аз живея с приятеля си. В началото нито знаех какви са възможностите му, нито нищо. Идваше и ме взимаше от нас с бус ( след време разбрах, че този бус е на личната му фирма ), но мен не ме интересуваше нито какво кара нито къде живее. Той ме хареса заради мен самата, както и аз заради него самия. След време ме заведе у тях, бях леко очудена, имаше скъп автомобил, мотор, огромна и луксузна къща. Предполагам, че и той ми е направил малък тест, да види дали не съм някоя златотърсачка. Днес, година и половина по късно, когато му кажа примерно, че отивам да си купя някаква дреха или нещо от магазина, започва да ми дава пари и да ми говори да не харча своите си. Честно да ти кажа, неприятно ми е. Казвам добре, отивам, купувам си нещо с МОИТЕ пари, а неговите ги връщам в портмонето му. Не обичам да ходим заедно по магазини именно заради тази причина. Всичко това, което ти казвам е абсолютно точно и не е нито преувеличено, нито измислено. Казвам ти го с цел, ако мога поне малко, да ти вдъхна увереност и кураж и да знаеш, че не всички са еднакви. Не се отчайвай, пожелавам ти да откриеш своята ИСТИНСКА половинка. :)

ТТ

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ae685bd279
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами, в такъв случай намери си някое добро и свястно момиче в чужбина и я доведи тук... Или поне намери такова с твоето материално положение в България. И продължавай напред.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: df5aa438f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Знаеш ли, всяко момиче би си мечтало за такъв като теб - добър, разбран, не типичният сексистки мачо... И сега разбирам защо всеки път, когато дори разговарям с момче като теб забелязвам тая предпазлива отдръпнатост. Хубавите и добри момчета като теб са повредени. Това е. С вас са си играли и вие се боите, че пак ще се случи и че този път няма да го понесете. жалко, защото точно тогава може да се появи момиче, с което също са се подиграли и което също е загубило вяра в противоположния пол и сега си търси някой наистина сериозен човек, защото се страхува, но е много самотна и сама не се стои... И затова нещата се разминават. Дано я разпознаеш сред всички.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c3b5a1d2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Харесва ми чесността, която долавям от писанието ти и ми е мъчно, че ще го кажа така, защото е гадно, но е факт спрямо повечето жени когато им даваш много повече от всичко сякаш все не стига. Относно сегашната ти половинка не откривам друга причина да се съмняваш в нея освен случея от преди и за мен е загадка как без причина отиваш при друг, но това са ваши отношения. Най- доброто, което мога да ти предложа е да поговориш открито с нея и да я попиташ, защо е отишла при друг когато е имала чувства към теб.
С пожелание да усетиш по- искренна и прекрасна любов, разтърсваща, страстна и силна с точната жена!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 86e7d3484c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Някога бях влюбена в един пич, усещах благоразположението му, но дори и не смеех да си мечтая, че ще успея да ангажирам трайно вниманието му, а за мимолетна свалка точно с него и дума не можеше да става. Същите опасения ги е имал и той, ама това го изяснихме години по-късно, когато и двамата бяхме обвързани. Ако при вас е било нещо такова, струва си да опиташ, за нас беше късно.
Късмет, каквото и да решиш!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4ec45920cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Имаш огромен проблем и ако не го осъзнаеш като такъв, ще си усложниш живота. Не можеш да слагаш всички жени под един знаменател, хората са различни. И на мен са ми изневерявали, но не виждам във всеки мъж, с когото имам връзка потенциален изневеряващ. Доверието е най-важното нещо в една връзка - даваш го докато те опровергаят. Знаеш ли колко е противно да ти нямат доверие и да няма причина за това, освен бръмбарите в главата на някого? Разбирам, че си бил наранен, разочарован, но ако продължаваш така никога няма да имаш връзката, която искаш. И още нещо - завързвате връзки с жени, които са си такива като бившата ти приятелка и после се тръшкате. Тя не е станала такава за един ден, тя си е била такава, но ти не си я разпознал. Научи нещо от тази връзка, приеми я като урок и продължи напред.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 60612ed656
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Балачонгите сте така ще ви използват до живот!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 40f12dd93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Здравей, Авторе! Това, което ти се е сулчило е 1:1 с моето. Само, че аз съм жена- тъпа жена, която издържа мелкантилен мъж, а той с омайни думи и дървени философии ме омая. Загубих си времето- угаждайки му, издържайки го- за да учи и пак с мъка изкарва. Сега вече се освествам и се надявам да се оправя по- бързо...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1dc0fb158a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   авторе, а нямаш ли и ти донякъде вина. голяма част от българските мъже се увличат точно по жени, които изглеждат като уличници (не говоря за жени, които се грижат за себе си, а за тези, които са отявлено провокативни). не обръщате внимание на по-скромните жени (които някой път може да са и по-хубави, ама от силикона на другите трудно се забелязва). няма как една жена да се промени така, както ти казваш, такава си е била още от самото начало, просто ти си бил заслепен. и още един въпрос - защо изцяло ти си я издържал?? аз като жена много бих се обидила, ако някой смята, че може да ме купи. по някое подаръче, добре, плащане на някоя сметка, да, ама ти да плащаш за всичко - това се прави само за курвите и съответно си получаваш това, за което си си платил. в днешно време никоя уважаваща себе си жена няма да допусне един мъж изцяло да я издържа! намери си жена със самочувствие и професия, разделяйте си разходите (всеки според възможностите) и преценявай и с разума и сърцето си, а не само с очите си

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 285506bbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Здравей! В живота има правила, и когато не ги спазваш рано или късно се опарваш. Всички жени малко или много са материалистки а любовта е времено явление и много лесно може да се загуби с неадекватни постъпки... Правило номер- 1. Никога не казвай на една жена че я обичаш, независимо че го чустваш и искаш. 2-ро. Никога не давай всичко от себе си и тя да знае че повече неможеш да дадеш. 3-то. Дори и да не ти се излиза и искаш да бъдеш непрекъснато с нея, прави го самостоятелно, виждай се с приятели или зяпай по улиците, но тя трябва да усеща, че не е единственото занимание за теб. 4-т. Hикога не задавай въпроса: Къде си била, за да неполучиш като отговор лъжа. 5-то-Kогато живеете заедно, независимо че нейните средства са помалко и ти можеш да ги поемеш всичките, не го прави а я накарай да участва с процент от това което притежава(трябва да е участник в процеса а не да го усеща като даденост заради нейната личност). 6-то. Неправи секс с нея, когато на теб ти се иска(мъжете искат всеки ден) а само когато на нея много и се иска и то по твоя преценка(за да запазиш тръпката и да не и минава мисълта, че си зависим от нея). 7-о. Никога не казвай да, на всяка нейна прищявка, колкото и да я намираш за разумна, защото ще и оставиш впечатлението, че си човек без характер и мнение и си лесен за манипулиране. 8-о. Никога не и разказвай историята на живота си и как се чустваш или как ти минава деня(само бегло, без подробности)... и т. н... много са.. но това поне са основните регламенти. Твоята грешка е, че си дал всичко от себе си и вместо да получиш благодарност и уважение (както ти си смятал че е редно )а това няма как да стане, си получил отдалечаване, презрение, незачитане и изневяра. Сам си си виновен. Разкарай я. За нея ти си прочетена книга, която тя няма намерение да препрочита и ще те оцени, когато теб вече няма да те има. Жените неуважават мъжете, който могат да манипулират с вънщноста си или със секса. Това ги ласкае но ги отблъсква. За в бъдеще спазвай правилата и винаги подържаи малка дистанция, за да си мислят, че имат какво още да получават и това да ги държи в напрежение и да им подържа желанието да го имат или да те притежават. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d86093b17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   19, хубаво си изброил тия правила, ами замислял ли си се някога, че жена също може да ги прилага по отношение на мъжа? И каква връзка ще да произлезе от това, ако взаимно се прикриват, не се отпускат, не се доверяват, не се раздават? И да, да не пропусна обобщенията - всички жени са такива и онакива, затова действай по един и същ начин по отношение на всяка, която влезе в живота ти. Няма по-кратък и тъп начин от този да пропуснеш и загубиш ОНАЗИ, единствената, която ще си заслужава. Само защото я слагаш в кюпа с останалите и я третираш както тях. Само че ще го разбереш, след като си я загубил. Всички сме хора и всички сме различни. Затова трябва да разчитаме на преценката си, разума си и интуицията си. Ако сгрешим и бъдем наранени, вадим си поуките и продължаваме напред, като не забравяме, че трябва да навлезем в новата връзка, имайки едно наум, но освободени от отрицателното, причинено в предишната, и без подозрения и пристрастия, както и нереални очаквания към новия човек. Той няма вина за преживяното от нас и за това, което ни е причинил човек от неговия пол.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5b3b277e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

21.   Авторе, бъди честен с мацката. Знам как се чyвстваш и не те лъжа. Преди година имах връзка с човек, който е имал като твоqт... хъм проблем. Жена, не го зачита, разказваше, че дори и секс е правила по задължение. Да ти кажа определението за него наистина беше счyпен. Не проqви нежност към мен доста време, а основно слyшах как жените са кyрви и искат само пари и голqм.... :) сеш`се. Разказваше ми ккави неща е правил за неq и как тq не ги е оценqвала и после пак темата за жените кyрви. Ако нещо смрънках че не е вqрно "Вqрно е освен ти коте".... да аз защото съм мъж... голqм пич.
Идеqта ми е забрави бившата. Отдай се на новото. Бъди честен, говори, не вади само заключениq с точка накраq. Бъди гъвкав и забрави за долната кyрва. С моичкиq откарахме към година, с много тайни ревове от моq страна. Не защото не ми правеше подаръци, не заради секс, изневери или от сорта, просто сметнах, че не искам да съм с човек, който се интересyва от миналото повече от настоqщето. Да си признаq скоро става година откакто се разделихме ама пиша и рева, затова съжалqвам ако е нелогична мисълта ми. Просто е тежко да си спомнqш за човек който си обичал с цqлото си сърце, за който си мечтал просто за присътвието мy - тqло и yм да са с теб, а не ръцете на задника, а главата в миналото. Така, че не се озлобqвай. Не всички жени са еднакви, не всички са лоши. Ако го бqх срещнала преди неq. Ако ти беше споделил на първата си любов... Ако... :))))))))
Късмет, щастие, сполyка, пиши как си и помни, че нqма нищо изцqло черно, такова е ако искаш да го видиш такова. Лове! ТАРДИС

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0e03de51a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   От 19 до 20. Само споделих мнение, но несъм далеко от самата истина. Да, регламентите, могат да се прилагат и от двата пола, но живеем в мъжки свят а не сме в матриархата. Незнам наколко си години, но явно не си разбрала, че няма вечна любов и няма единствена и незаменима. Аз невярвам в приказките за щъркели или дядо мраз. Това че ни се иска да е така е само в мислите ни, но дълбоко в себе си знаем че това не е възможно.. Продължителноста на една връзка е умение, обратнопропорционално на себераздаването. Ще ти дам няколко примера за да ме разбереш и не го казвам от позицията на някакви теории а от личен опит. Когато в една връзка няма напрежение тя с времето става еднообразна. Това е като да получаваш едно и също меню всеки ден и въпрос на време да го смениш защото може да почне да ти се повръща. Да се отдадеш напълно на някой и да излагаш всички което мислиш е погрешно. Недей да си мислиш, че не ми се е искало да изразявам обичта си с думи или да се раздавам докрай. Не съм го правил, защото се въздържам умишлено и знам какъв ще е ефекта от това, ако го направя. Това е заложено в нас от самата ни природа и аз просто го използвам. Всеки иска повече от това което има и когато го получи, е нормално да се ориентира на друго място. Само посредствения се задоволява с това което има и си намира извинение в страха от това, да незагуби и това което има или използва обществения морал като извинение. Е, аз неискам да получавам всичко което мога да получа, зашото знам, че когато го получа ще ми стане безинтересно а връзката ми харесва. Ако и партньорката постъпва като мен, винаги ще запазим интереса един към друг и само мисълта, че несме получили всичко ще ни подържа боеспособни и с желание. За всяко нещо, има логично обяснение и ако за нещо няма, то просто не сме го открили.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6ff91f0eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Недей така бе човек. Много хора, без значение мъже или жени в даден етап от живота си са били предавани. Гадно е, тъжно е, но такъв е живота. В България живота е много мизерен и това прави хората все по-злобни. Пък и не само мизерията-просто манталитета ни е такъв. Въпреки, че и в навсякаде по света има такива жени(както и мъже) Имаш само от време. Изтъркано е, но времето лекува и, точно когато най-малко очакваш, ще се появи ТЯ. Не се озлобявай, просто няма смисъл.
Ели

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cb16f93505
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Нормално е като си предаден и да изгубиш доверие в жените. Но това ще отмине. Трябва да си наясно, че не всички са такива.
Забрави бившата си. Не си губи повече времето, мислейки за тези случки. Дай шанс на новото момиче, щом имаш желание и чувства, НО не парадирай с парите си и не й угаждай много. Не си длъжен да я издържаш и не го прави. Просто не позволявай да бъдеш използван и наблюдавай това момиче защо е с теб точно, то накрая ще си покаже. Но не й показвай, че й нямаш доверие... това ще я отблъсне сигурно.
Не губи вяра. Приятелят ми няма дори шофьорска книжка, а не смята и да взема дори, няма собствено жилище и на мен не ми пука. Важното е как се чувствам с него, а не какво има. Номер 9 е права. Не слагай всички под общ знаменател... просто опознай добре момичето, едно добро и свястно момиче никога няма да те използва.

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: a47b164a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Искам да ти кажа, че не си първият, нито последният. Такива неща се случват. Аз съм жена, която винаги сама се е оправяла и не обичам незаслужени и без повод подаръци. Дори аз по често правя такива. Не мисли че не са ме използвали, та дори и само за задоволяване на мъжкия си нагон. Всеки поне веднъж е бил използван. А относно гааджето ти, ти си й дал "всичко ", което смяташ че можеш, но ако не си говорил често с нея, то това е достатъчен повод за изневяра. Всеки бърка, но не трябва да подхождаш с предрасъдъци за всички жени от тук нататък, защото ще си останеш сам със самосъжалението си. Не мисли че всеки ти иска парите.... тъпо е. Ако мацката дето те харесва и ти я харесваш, то съберете се. няма как да разбереш каква е ако не й позволиш.. А ако толко те плашат българките, вземи си някой скункс от чужбина и се радвай на тва че е без грим, че не й дреме как изглежда и че ще е "вечно " твоя, щото няма кой да я пожелае. Ще ти готви и пере и ще ти разказва какво е било акото на детето... Ако твоа търсиш, то проблема ти е решен. Но едно ще ти кажа : От всичко написано ми изглеждаш пич на място. Вземи се стегни и си живей живота без много да го мислиш, така ще си щастлив и няма да те нараняват :))

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 301b1cdad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   За съжаление когато един мъж попадне на такава жена после наистина всяка следваща му се струва същата и може да изпусне истинската любов. Аз обаче съм една безкрайно голяма романтичка и вярвам, че рано или късно хората се намират един за друг и такива жени като тази после живота ще им го върне :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bb6b0e062f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Не знам за вас, но аз се почувствах много унизена и обидена от този коментар - един вид българките били к***и.
Е НЕ СА! Това, че ти си попаднал на такъв индивид, не ти дава право да слагаш всички под един знаменател.
Да, пречупила е всичко в теб, но ако се предадеш, просто няма смисъл. Доверието ти е било прекалено голямо, но това не трябва да те значи, че то ти е изчерпано. Всеки е различен, запомни го!
Хубаво е, че си сложлил край и не се е налагало от вменени угризения да оставаш с нея :)
Олллллл и дай шанс на старата си любов. Тръгнала е с друг, защото не си показал никакъв интерес, предполагам :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d6e8b1329a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Трябва ти време има и момичета търсещи любов, а не пари :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 19f2d16a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Жените са много кофти съЗдания, използват те за пари, а мъжете използваме за секс (изключвам себе си). Аз смятам, че намерих момиче което не ме използва, не ме лъже и прочие, но пък е егоист, инат и малко по-глупавичка, а когато това бъде събрано с инат става страшничко. Боря се с нея ежедневно и може би донякъде успях, но на моменти изпада в някакви емоционални сривове и осъзнах че перфектна не съществува :( много ми е мъчно, и аз не съм перфектен, но се държа като с богиня към момичето в което съм влюбен, не използвам сексуално и се раздавам максимално, но уви получавам не дотолкова добро отношение, за това отвръщам със същото ако се ядосам. Страх ме е от жени използвачки и прочие

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d4178c3310
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Добро момче си, но си лош човек. Пресмяташ всичко в пари. Ако смяташ, че това е основният ти ресурс и няма какво друго да дадеш, ако по този начин се надяваш да вържеш момиче до себе си завинаги - то само такива като гореописаните ще намираш, защото такъв си самият ти. Няма вечна любов - отпусни се и не искай да притежаваш. Иначе накрая за смях ставаш.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5c6061ec53
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Номер 19 е прав, че може би сам си си виновен за случилото се. Най-напред се научи да подбираш/избираш жената до тебе. А за по-нататък ти е писал доста добри съвети - тръпката трябва да се подържа свежа все пак.

Съгласен съм с повечето, но не с всички негови съвети. Не съм изцяло съгласен със съвет 1, 6 и 7, останалите са ОК. Действително любовта не е лесна игра и се учи бавно. И за тези, които ще гракнат, че игрите не били морални, Шекспир си го е казал - всички сме актьори. После "играта" става част от тебе си, което хич не е лошо.

Трябва ти зрялост и повече опит с жените. Не се притеснявай, ще ги придобиеш. Жени много, не се отказвай. Недей да задълбаваш по тази твоята. Пий една студена вода и се научи да губиш.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5c6061ec53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   От н. 31

Оп, поправка! От изредените от номер 19 съвети, съвет н.8 не ми допада много, не 7-ми. 7-ми съвет си е добър.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fda05ae617
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Братко и аз така пари всичко за приятелката и като се оддръпнах защото тя не се осети че когато една жена я возят в скъпа кола и я гледат като писано яйце трябва да отвръща и тя, както живеехме 2 мата почнха да се ебе с женен мъж който почти я изкара в чужбина курва. Родителите и докато давах по 1500 лв на месец мълчаха сега съм лош човек като и посочих врата. Аз мисля да ида до Тунис да си купя една красива булка и да ми е мирна главата :D

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3628097194
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Е то как да си сигурен в жена? Особено българка

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8e40699560
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Много ясно, че сам си си виновен...това са 3 години, не 3 седмици.
А да слагаш българките под общ знаменател е много ТЪПО!
Има толкова много свестни момичета...който търси - намира!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b8d22b5847
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Ехаа, номер 19 колко правила си си създал в твоята глава. Бях някога като теб, преди десетина години, тъкмо минавах двадесетте.. Ама едно към едно твоите разсъждения съвпадаха с моите. Стана ми много симпатичен и съвсем доброжелателно няма да дам съвет, а ще ти споделя едно изстрадано откровение. Да срещнеш точно този човек при който тези правила да заработят с пълна сила и да се случват така както си намислил нещата е почти еднакво с това да срещнеш марсианец. Веднага обяснявам-"Никога не казвай на една жена, че я обичаш":-Как за Бога, ще се събера с човек и ще спотайвам чувствата си, това е първо, второ за това твое първо правило веднага виждам причина жената да се тормози и да споделя съвсем искренно, че иска да чува думите-ОБИЧАМ ТЕ. Кой не иска да ги чува? Знаеш ли, че те са велика сила и много врати в нейното сърце отварят? ! 2 правило-"Никога не давай всичко от себе си"-Ако имам ще дам, ако нямам и я обичам, ще намеря и дам, защото ще дойде време, когато ще искам да давам, а няма да има на кого. 3 правило-Дори и да не ти се излиза... намирай си друго занимание.... "А, ако усеща точно обратното, ако и внушиш с правилното поведение, че тя е единственното смисленно нещо за теб -тук отварям една скоба, защото найстина си трябва подходящия човек с правилните и сходни виждания-знаеш ли каква радост е това да видиш в нейните очи сълзи от щастие заради това внушение, а знаеш ли? Плача и пиша, защото това е една от малкото сладки истини в живота и обикновенно се разбират чаккк тогава, когато осъзнаеш че отношенията между един мъж и една жена не трябва да се слагат в никакви рамки, камо ли пък целенасочено и устремено да се водим от някакви правила. Регламента вече за мен е да бъда себе си, иначе воден от правилата ти ставаш друг човек, подтискайки чувствата си ти караш отсрещната страна да се чувства неразбрана, да си мисли какви ли не неща и въобще мълчанието не трябва да бъде на почит през този интервал от време през който си решил да споделиш и направиш съпричастен човека до себе си с твоя живот, независимо колко време ще трае връзката. 5-то "Не питай Къде си била"-В един момент тя ще си каже, че не се интересуваш от нея, защото не я питаш, за това питай си я, питаййй -интересувай се, но не нахално, а умерено. 6-то "Не прави секс с нея, когато на теб ти се иска"-това е равносилно на това-не яж когато си гладен, нали знаеш че след това следва една раздразнителност и нервност, която може да прерасне в нещо много негативно. Когато ти се прави, кажи си, ако не стане-добре, но ако стане пък-това вече е прекрасно. И не всички мъже искат секс всеки ден, все пак всичко си е до индивидуална потребност. И какво като и мине мисълтта, че съм зависим от нея, на теб това никак не ти пречи, недей така умолявам те. 7-о "Никога не казвай ДА"-Защо да не се казва-Да, Винаги може да се казва ДА, ДОБРЕ и т. н. Но не е задължително да се изпълнява веднага, може да се отлага във времето това заради, което си изрекъл тези думи, но да се изпълняват обещанията на всяка цена, ако не е по силите ти това обещание-аргументирай се пред нея и защити позицията си-ще го разбере гарантирано. а ефекта ще си е отново положителен. 8-о правило-"Никога не разказвай в подробности живота си и това как ти е минал деня"-Ако не разкажа как ми е минал деня, представяш ли си след няколкомесечна връзка за какво може да си говорим друго. Споделянето е основния принцип на който се базира връзката, диалога между двама души е спойката, която ги прави здраво скрепени, защото ако не знаеш нейните интереси, как би я зарадвал, ако тя не знае твоите-как тя би те зарадвала? Забрави правилата и си изгради няколко принципа, които да следваш от позицията на мъж и никога не ги предавай, останалото ще се нареди и дойде на мястото от само себе си, защото всичко се забравя. Сега ги мислиш тези правила, но когато срещнеш човека в процес на връзката дали ще ги помниш всичките, а? Дори и на листче да си ги запишеш, това ще е безумие за теб, защото унесен от радостите и тегобите на деня ти няма как да мислиш постоянно за правилата и когато почука твоето мило момиче на вратата и поиска да те види, ти не може да се питаш постоянно-Ами сега? Кое правило тук трябваше да включа? А, ще трябва да ДЕЙСТВАШ. Докато воден от принципите си, те рано или късно се превръщат в много сериозен полезен навик и когато нещата ги правиш просто ей така от раз, без да се замисляш, но воден от тях ти знаеш, че няма да сгрешиш, защото те са уникално защитно средство от допускане на грешки-независимо в какъв аспект от живота, но работят само ако вярваш в тях и себе си.
Орфей

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f3c74789d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Аз пък съм жена на 26год, която си плеска поне малко грим и носи понякога големи деколтета, но никога не съм изневерявала на приятеля ми. Не съм и искала да му изневерявам, просто той ми даваше всичко от което имам нужда и сексуално и духовно. Вярно, аз съм от тези за които казват, че не изневеряват- аз съм с наднормено тегло, но си имах ухажори просто не ми допадаше идеята да зарежа любимия си. С написаното до тук искам да ти кажа да не съдиш по - корицата не всяка жена с грим или къса пола е курва може просто да иска да достави удоволствие на любимия си или може да има ниско самочувствие или лошо настроение... Много мои приятелки въпреки, че не са кифли, а по-скоро интелигентни и стилни, но пак се опитват да прикрият или повдигнат ниското си самочувствие с някоя рокличка или да си оправят настроението като се разкрасят с нова прическа. И въпреки това те също са от свестните жени и не изневеряват на приятелите си. Има жени които са свестни и не изневеряват навсякъде включително и в България! И зад тези думи стоят реални ситуации.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker