Марихуаната ме промени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Марихуаната ме промени
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 4889 пъти
Коментарите на мнозина от вас ще са от сорта на "Как може да пушиш, а си толкова малка" и подобни, но ще приема всякаква критика, защото ще сте прави.
Аз съм на 16 и докато бях на село това лято си позволявах да пуша доста често. Въпроса е там, че съм станала по-раздразнителна, чувствителна и като цяло постоянно ме връхлитат поредица от емоции. Искам да спра да пуша, защото искам да стане "човек" от мен. Да имам бъдеще. Въпроса ми е как мога да намаля употребата и до минимум и какво ще ме посъветвате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: e360f38132
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Спирай с този коз! Бедна ти е фантазията, ако представители на МВР те хванат-ти имала ли си работа с Детска педагогическа стая-не забравяй, както се разхождаш, може да те спрат за рутинна проверка-има и цивилни лица-в затвора за малолетни! ли искаш да влезеш? Ей, осъзнай се, помисли за родителите си-хванат ли те в районното, те веднага ще научат-и после-забравяш за училище, следване, изхвъли всичко от вас и си учи уроците, изкарвай добри оценки, спестявай си парите, не ги давай за тая трева-полза от нея няма как да имаш, освен проблеми със закона-в момента ти си престъпила закона-изхвърлиш ли всичко, вече не нарушаваш закона-ти май не си запозната с Наказателния кодекс-има го в интернет и го разгледай от край до край и вече ще знаеш, че трябва да се пазиш от незаконни неща-то е за теб, не е за мен-аз съм възможно най-далеч от всичко незаконно, гледам си телевизия по цял ден, сърфирам си в интернет, слушам си радио-нищо незаконно не правя-така и ще си остане, не искам някой ден полицаите да ми цъфнат на вратата и да се червя пред майка ми-да ме пита какво съм направил, че ме викат с тях в районното! Помисли си много добре!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 234e6d3298
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз се влюбих в Тревоман.
Мислех си, че няма да е спре и че изобщо не би се заслушал в думите ми, но след като видях, че и той ме обича, осъзнах че само аз мога да му помогна!
Обеща ми, че я спира... Аз съм против наркотиците... Не пуша, не пия на 16 съм и имам перфектен живот... несъм от най-богатите, но съм щаслива..
Погледни семейството си и ще разбереш, колко много хора съсипваш по този начин... А как да я спреш?
Занимавай се с нещо полезно, което ще ти доставя удоволствие.. Излизай с приятели, забавлявайте се! :-)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4b3d4b57c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Тревата се спира много лесно. Просто се отдалечи от такива хора. Най-лесния вариант -сменяш компанията. И аз пуша от много време и да вярно е няма как да няма последици, променливи настроения, повишена емоционалност, разсеяност. Според мен това не пречи на бъдещето, стига да знаеш кога, как и с кой да го правиш и най-важното да не прекаляваш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7f8d7aab9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Какво и говорите на мацката? Защо толкова ви е страх не мога да разбера. Като по малки около 8-9 клас ни хванаха да пушим трева полицията, заплахи и до там, да наплашиха ни, искаха номера на дилъра, разбира се не йм дадохме реалния номер, искаха ни имената къде учим и казаха следното: Ще си помислим утре ще дойдем в училището ще говорим с директора дали да не ви изклучи. Да вярно наплашиха ни, но толкова никой не дойде следващият ден, та тя е на на 16 хората хора убиват, крадът а нея за едно напушване да я приберат ОК"то в БГ големи закони направо да се смеееш ли да плачеш ли"... Такаде доколкото как да я спреш, аз лично я спрях работата е там, че компанията играе най- голяма роля не вярвам да пушиш сама. Отначало е АД първите дни седмица две, то е и до мозък и физически на един влия така на друг така.... Работата е там, че ти трябва човек до теб да те разсейва независимо приятел, гадже, приятелки. Какво друго да ти кажа хоби, спорт, книги, филми, сериали или други занимания радвам се ако съм ти бил полезен, нека да видим и другите какво ще кажат, понеже много хора в ежедневието ми казват, че нямат свободно време ми е чудно какво толкова правят като главно за Разсейване, а на теб това ти трябва. Беше ми приятно животът без алкохол и дрога е доста по приятен ако не пушиш цигари недей да ги почваш вече не е на мода да се пуши и пие колелото се завъртя а от друга страна и здравето ти :) Всичко съм написал с добри чувства и емоции. Късмет ти пожелавам, ти си млада радвай се на 16 си :))

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fc2df3c629
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Значи, повечето хора на твоята възраст пушат така и така, дори и тия на по 25 години, на по 30... Въпроса е там, че тия дето пушат са супер спрели в живота. Реално тревата с нищо не им помага.
Ако пушиш само сред компания, то тогава спри да излизаш с тях.
А иначе споко, последствия особени няма да има.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dc4727ce3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей, не знам дали ще разбереш това, което ще ти кажа, но вмомента се изграждаш и в такъв момент да пушиш марихуана е пагубно за теб. Казва ти го човек, който дълги години пуши и спря. Сега съм на 26.. Хората, които пушат са супер спрели, приличат на сянки в тълпата, параноясват и мозъка им се уврежда.. някой хора продължават така цял живот, други се усещат и променят живота си, започват да спортуват.. Ти си задай въпроса дали обичаш себе си достатъчно и направи избор обоснован на отговора на този въпрос!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 14cafd5f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм за употребата на марихуана, но мозъка ти още не се е развил. Трябваше да почакаш поне до 18 сега твоите камъни на твоята глава. Съвета ми е СПРИ ДА ВЗИМАШ. Не купувай, изчакай поне на 18 да си и тогава прави квото щеш. Ама като от малка почваш не се изненадвай че тревата ти прави такива проблеми. Сега ако спирането ти е трудно зашото си изградила навик излизай с авери непушачи, ако си сама разхождай се докато слушаш музика пак е яко. Дишай свеж въздух това буквално е толкова underrated. Аз съм на 19. Правя си т. нар. Т breaks. Общо взето караш го няколко месеца без трева да ти се прочисти организма, не оставай без някакво занимание и така няма да мислиш за трева. Това буквално може да е много вредна или безвредна субстанция, покажи и кой е шефът и и еби мамата на тая трева , тя няма да ти избяга! Късмет!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f50263bbc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пафках много често преди. Видях, че ме затъпява, почвах постоянно да искам да пуша и ако не пуша все едно деня ми отиваше на вятъра. Реших да спра, цаката е да се изолираш от това нещо, което ти предоставя тревата. При мен беше един дилър на 100 метра от нас, който пускаше на ниска цена. Блокирах го, спрях контакт и се преместих при наще за 2, 3 месеца, където знаех, че няма да има от къде да взема. Минаха 3 месеца, върнах се обратно в нас, и честно ти казвам нямам нужда и не ми се пуши. Извода е, че трябва да се изолираш от това нещо, спри контакт с човека, който те е зарибил, научи се да казваш НЕ (това е мноого важно) защото утре този където те е закачил може да ти предложи по-тежки неща, а повярвай ми не искаш да се закачаш за по-тежки неща. Тревата е що годе ок. Единствения минус е, че след време и интензивна употреба те затъпява. Спираш да имаш нормално когнитивна дейност.
Горе главата, има ли желание има и начин!
:)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 98a7d4a0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Виж сега, не слушай лелките дето ти обясняват тука за представители на МВР lol.
Aз съм на 32 и пуша от 12 години почти всеки ден. Не те съветвам да го правиш, тей като си много малка още , а е доказано, че понякога има кофти последици при тийновете. Но ако успееш след години така да се настроиш, че пушенето да не ти вреди на ежедневните задачки , ще си много хепи, повярвай. Аз имам образование, фирма, жена и 3 деца и НИКОГА не съм позволявал тревата да победи и да оставя някое задължение за утре, примерно.
Пафкай си, но само за разпускане и по-рядко ,)
Поздрави и успех в живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker