Лошо пиянство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Лошо пиянство
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 3607 пъти
Аз съм мъж на 22 години и имам проблем с алкохола. Действа ми изключително лошо, силно си влоших отношенията с близки и приятели. Петък и събота консумирам без мярка, случвало ми се е да карам пиян и да се бия в заведенията, държа се просташки и глупаво, сериозно обидих момичето което харесвам. Когато съм пиян само и единствено се излагам. Искам да спра да пия и в същото време си давам сметка за това което съм правил и правя, знам че хората вече имат изградено мнение за мен и това още повече ме ядосва и обезсърчава. Кофти е да си олекнал в очите на твоите близки и приятели. Дори компанията, която според моето семейство ми влияе зле се отдръпна от мен заради едно сбиване, което не беше предизвикано от мен, но имах дейно участие. Алкохола ме успокоява, докато не се напия зверски, спирал съм да пия за по месец, два - което означава ограничаване на социалните контакти и по-скоро спиране на това да правя простотии. Искам да го спра окончателно и завинаги, многократно си доказах, че не ми влияе добре, че в повечето случаи малките водят до големи и че постепенно прекрачвам границите. Трудно ми е да излезна някъде и да не пия, а както вече казах пия без мярка. Изпитвам нужда от това да излизам с приятели и да се забавлявам ( повечето пият, някои даже и се друсат ) и в същото време, виждам това колко ми пречи, често се заричам да го спра окончателно и това трае от петък до петък. Ще съм благодарен, някой който е решил сходен проблем да ми помогне да се справя с моя. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 40cf95ccac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моят баща е алкохолик с „добро“ пиянство... уж, но ще ти кажа, че няма добро пиянство. За близките пияницата винаги е тежест, наранява те с поведението си, с безотговорността си и не успява да изпълнява ежедневните си задачи, така както и да се грижи за семейството. Затова пиянството е социално значима болест.
Радвам се, че си решил да се оттървеш и да се излекуваш. Решението е от раз да спреш да пиеш, но ако имаш нужда от помощ се свържи с личния си лекар да ти даде направление за някой диспансер, клиника, защото има у нас добри психо диспансери, в които се лекуват подобни зависимости. Не е срамно. Срамно е да не се лекуваш и да продължиш да вредиш на всички около теб и най-вече на себе си цял живот.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 78d62ab362
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   В дрогата е истината, доста по-бързо те вкарва в гроба. Започни да се друсаш и умри, та да не хабиш кислорода на земята. Направи нещо полезно-хумус например. Късмет и думичката-спасение при теб е само една, късметлия си и се открива лесно... И така, думичката е: ХЕРОИН!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker