Тежка амфетаминова зависимост. Невероятно!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Тежка амфетаминова зависимост. Невероятно!!
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 5107 пъти
Здравейте. Искам да кажа първо, че никога не ми е идвало на ум, че аз мога да имам подобен проблем и съм меко казано изплашен последно време. На кратко за мен - почти 27 годишен съм. Още от гимназията бях пробвал трева и амфетамини, някъде около 16-17 годишен. Не бих казал, че от тогава до сега съм взимал често синтетика, въпреки че не е било и много рядко. Поне 1 път в месеца, по някога максимум 2.
Неусетно как обаче последните две години тотално всичко се промени. Започнах да взимам амфети не само петък или събота, кога обикновено разпускам някъде по баровете, но също така започнах да употребявам и през седмицата. Започнах да се друсам през работно време, много често почвайки от понеделник или вторник и карайки до края на седмицат, тъй като от недоспиване трудно издържах на работа и имах нужда да се надрусам за да издържа работната седмица. Това разбира се доведе след себе си куп отрицателни неща. Приоритет номер едно ми става амфетамина. Изгубих себе си тотално. Загубих концентрация. Станах много нервен, което се забелязва и от колеги и от шефа. Вече нямам цел освен да се надрусам, всичко друго е второстепенно. Нямам мотивация, апатично ми е, не мога да управлявам финансите си, въпреки че взимам хубави пари. Имам 8 заема от най-различни банки и институции за бързи кредити. Заемите от приятели и познати са отделно. Осъзнавам, че не мога да продължавам така, тъй като ще се самоунищожа. Ще рухна и физически и психически... лошото е, че аз наистина знам кое е редно и кое не. НО не мога да го реализирам. И винаги осъзнавам колко много съм затънал в лайната след като 48 часа не съм спал и ми се е пържил мозъка. Както и в този момент...
Надявам се има хора, които са минали през подобни трудности и биха помогнали. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8b4d0170e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да отидеш на психолог или на психиатър, в такава фаза зависимостта не се лекува от само себе си, може да се наложи да идеш в клиника за лечение... Но задължително потърси повеч, защото си на една ръка от смъртта, а си млад човек и е тъжно.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7e0004f95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва ти професионална помощ, това е единственато решение... не го отлагай, вземи се в ръце. Покажи, че. волята ти може да се пребори със зависимостта. Не забравяй да потърсиш семейството и приятелите си за морална подкрепа. В никакъв. случай не се опитвай да се справиш сам. Знам, че е трудно, убиващо, мъчително.. но има изход. Моя приятелка премина през това. Аз бях неотлъчно до нея и едва ли не го, преживях задочно... Кураж и само кураж!!!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: dfcdd38b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не съм имала зависимост към амфетите но съм взимала като по малка във периода на късният си побертет, така да кажа, бях в такава компания, някъде за около две години да е било и то само няколко пъти мисля. Когато човек е взимал нещо такова отлично знае какво прави то, зарежда те някак си. Трябва да ги спреш, трябва ти нещо което да ти въздейства по подобен начин ама да не е наркотик или друго такова, може би цигари или нещо което те радва когато се сетиши така докато се оправиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5406ca3d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледай само да пиеш вода и нищо ти няма.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 2f6aea1c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пичага, точно както си обяснил нещата при мен е същото положение. От алфа минах на бело. Половин година всеки ден докато не се разорих. Всяка Сутрин ми беше супер зле, болеше ме синозита брутално и си казвах повече няма да пипна и в същото време знаеш че ако шибнеш една ще си ок. Лошото е че като си дадеш сметка обикновено това е всичко дето ти е останало ; 2-3 приятеля нервака и да звъннеш за още. Незнам омагьосан кръг е. Докато си направен си слагаш всичко на оная работа, както каза като се изпържиш 2 дни и дойде депресията защо така е станало знаеш че като треснеш една "пак ще мислиш трезво" и така. Аз от 5 гр. на ден амфети и 2 грама кокаин половин година без почивка, е така без причинно станах една сутрин изхвърлих всичко в кенефа и 1 година са ми и предлагали и не съм имал желание. След година почивка шибнах 1 линия ей така за купона, та вече 7-ма година на нищо не приличам вече. Стреми се да си в такива кръгове от хора дет са далече от тия неща. Мен понеже винаги ми е филм че всички ме познават кво съм правил а наистина срам ме е да знам че едно време на такива виках утрепки и пред срама предпочитам да съм читав когато съм сред НОРМАЛНИ. Лошото е че те такива почти не останаха. И не усещам желание да друсам но и ей сега си правя. Ей така да погледам още един час кат теле... час в който не мисля за раздели, сметки, бъдеще, минало.... :D Абе честно казано вярвам че тва няма как да е вечно така. Тва което взаимно може да ни успокои е да видиш че има некой в същото положение щото верно е имало моменти дето съм се чудил кво не ми е наред само нещастия да ми се случват. Просто са малко хората дето си споделят ИСТИНСКИТЕ проблеми така както ги виждат. Така че ако се чустваш единствената черната овца споко. Много сме :) Успех желая!

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a3a3a2fe4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, аз съм на 25 години и при мен историята може да се каже, че е почти същата. Разликата е че аз първо пия алкохол, след което преминавам към амфети или пико. От 2-3 месеца започнах да търся начини да се огранича като цяло. Започнах да усещам как личностно ми влияе всичко. Понякога губя ориентация, забравям си мисълта и така нататък. В момента експерементирам така да се каже със диазепам. Пия много малки количества (от хапче 10мг - 2мг до 3мг). Отпуска нервите, спиш нормално, не си изнервен и някак си всичко е по-оптимистично така да се каже. За амфетите и пикото винаги съм използвал алкохола като катализатор, което до някъде ми помогна, но за сметка на това пък може да се каже, че станах алкохолик... Стигнал съм до извода, че всичко опира до точните хора. Когато я няма "компанията" и "хората" с които може да се напраиш и няколко дни да постите всичко става много по-лесно. Една от най-големите помощи е някой който е консумирал дълго време да помогне да се спре.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 92f2cb12cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аре истината... Ти никога да ги спреш. просто рано или късно те ще те спрат. Събираш багажа и газзз надалеч от там къде си. Не при партиите в лондон и т. н. с агенция без да знаеш къде отиваш и с кой да работиш за да се спасиш. Вариант ти е замисли се, нов живот нови приятели дори нова самоличност която е много анти наркотици и наркомани. Останеш ли тук.... Нито кинтата ще избиеш нито ще спреш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker