Така ли ще свърши всичко! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Така ли ще свърши всичко!
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 3232 пъти
Здравейте дано бъде пувликувана моята история. Благодаря предварително. И се извинявам за правописа.
Накратко на 29 г съм и от ранна възраст имам взимане даване с различни субстанции. Цигарите и алкохола едно на ръка. Значи започнах може би като повечето. Спомням си първия джойнт който изпуших ме тогава несе напуших ме. Но този момент не закъсня и от тогава тревата стана част от живота ми. Чубството беше не реално едно време в нашия град се продаваха много друсани козове след това и големите сили. Бях ме тревомани тревата беше като злато като нещо свято. Беше привилегия да имаш или да можеш да намериш. Сега ще прехвърля малко напред.... Имаше период в който се бях ме зарибили на Кале с трева, успокоителни паркизани лексутани и т. н друсах месе с каквото намерих ме. Сега ми е гадно за всички туби който сам издишал но беше най-големия филм с лепилото страшни халю. затварях месе на един таван и още помня като се надишам онзи шум от някакъ завод винаги го чувах. След гимназията започнах да взимам амфетамин а винаги сам знаел че няма да се занимавам но ми хареса и вече 5 години проблема е че от 3 сам на пико усещам че много сам се закачил от скоро го подкарах на фолио постоянно пуша не мода да спра. Винаги казвам взимам днес последно депресията след това ме убива не ставам от леглото с дни не мода да отида до магазина дори. Ходил сам при психолози в център за консултация изкарвал сам 20 дена като преключих сесията при психолога. А от ПИЦ ми казаха че трябва дасе лекувам но нито имам пари и родителите ми са консервативни и щесе подъркат нече неме подозират за тревата знаят но не правят разлика между хероин и марихуана. Нито воля имам просто незнам какво ще правя всичко е разрушено промених се не мога дасе забавлявам. Нещо ми става от наркотиците незнам как щивея без тях и алкохола. Някой ако в минал да каже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: b3ea1d79fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си за комуна и лечение. Давай, това ти е спасението. Както имаш пари за наркотици, така ще имаш пари и за лечение.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e140a7bd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва ти кураж! Просто спри и това е толкова ли е трудно!? Живота ти не е ли по- важен? Помисли какво ще правиш не е толкова трудно. Спри занимавай се с нещо друго, което те влече без да си депресиран и то да ти вреди. Потърси помощ имаш сериозен проблем! Това ще те убие не разбираш ли!? Белите дробове са ти станали черни! Лекувай се. Може да ги намаляш и може просто да пушиш известно време не толкова вредните електронни цигари, докато не се адаптираш и спреш. Също трябва да промениш и начина на храненето си за да ти се подобри здравето. Твърде нелепо и жалко ще бъде ако млад човек като теб си отиде заради циганите и лъжците които продават неща, които убиват хората за КИНТИ! Хората са готови на всичко за парите! Не се предавай от живота си!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e140a7bd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трябва ти кураж! Просто спри и това е толкова ли е трудно!? Живота ти не е ли по- важен? Помисли какво ще правиш не е толкова трудно. Спри занимавай се с нещо друго, което те влече без да си депресиран и то да ти вреди. Потърси помощ имаш сериозен проблем! Това ще те убие не разбираш ли!? Белите дробове са ти станали черни! Лекувай се. Може да ги намаляш и може просто да пушиш известно време не толкова вредните електронни цигари, докато не се адаптираш и спреш. Също трябва да промениш и начина на храненето си за да ти се подобри здравето. Твърде нелепо и жалко ще бъде ако млад човек като теб си отиде заради циганите и лъжците които продават неща, които убиват хората за КИНТИ! Хората са готови на всичко за парите! Не се предавай от живота си!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5eaaf131dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Толкова ли е трудно? " би те попитал само човек без твоя опит. Всеки, който е друсал яко знае какво е да изгубиш смисъла и да го намираш само в наркотиците. Ама истината е, че не променят нищо, нищо не става по-хубаво и не се оправят така проблемите. Отивай в комуна със свички сили, преборвай страховете и после ще си като прероден. Идеята е да ги спреш за известно време и да се занимаваш с нещо друго, докато ги забравиш. После ще видиш колко по-постър е живота от всичките тия халюцинации, колко по-красив е. Намери си работа, приятелка, гледай научно популярни филми и слушай четирите сезона на Вивалди тихичко, на слушалки. Не се шегувам. Не си ги спрял не, защото не можеш, а защото не искаш.


Аз, както и многото ми "приятели" от детството минахме по тоя път, ама така е като объркаш нещо, после трябва да се поправи. Аз лично се лекувах сам, защото нямах пари и съм си скубал косите сам вкъщи.

М 37г.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6e383c332c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като бивша наркоманка бих могла да твърдя, че комуните, психолозите, анонимните групи и всякакви такива методи за свръх неефективни. Защо? Защото отиваш някъде, някой ти казва да НЕ взимаш наркотици и ти се съобразяваш с него или отиваш на място, където просто няма кой да ти даде наркотик, ако ще и 5 милиарда да имаш в себе си. До тук добре. А след това? Когато сеансите свършат, когато излезеш от шибаното място... къде си? Пак на улицата, пак сам, пак никой ти няма доверие, пак губиш смисъла и пак започваш да друсаш. Аз в комуна не бих влязла, просто няма смисъл.
Ако имаш волята да ги спреш, сам ще ги спреш. Толкова ли е трудно? ! На този въпрос мога да отговаря ДА ЗА БОГА ТОЛКОВА Е ТРУДНО! Аз като приятеля М37 ги спрях сам самичка. Беше ужасно, разбира се, всичко беше ужасно. Аз бях ужасна, хората, къщата, всичко беше ужасно много дълго време. Знаеш ли, авторе, кое е най-трудното? Желанието да се дрогираш не спира. Дори след пет месеца, дори след 5 години, желанието го имаш. Убеждаваш се, разбира се, все по-лесно колко ненужни са ти, но във всеки един труден момент от живота си се питаш "И какво толкова ще стане от един джойнт? ", на всяко парти си мислиш колко яко ще бъде с едно хапченце в уста, при всякакви поводи... го мислиш.
Аз лично не съм уверена, че никога повече няма да посегна към наркотиците. Не го и твърдя. Още първия месец казах на шефа си за стария си проблем, предупредих го за опасностите.
Това, което ме крепи, са всичките гробове, които съм посетила и страха от това да умра преди майка ми, защото на нея ще й е много болно и мъчно. Единствена съм й. Но съм почти 100% убедена, че веднъж умре ли тази жена, аз с нея ще ида в гроба. Но когато посещавам местата, където лежат моите приятели знам, че сега не му е времето да се наредя до тях. Много малка част от тях са умрели от свръх доза, повечето от дейности правени в нетрезво състояние, но знам че някой нашмъркан ден може аз да карам мотор с 200 или аз да се сбия с неправилния мангал или аз да бъда нечия халюцинация.
Намери си твоята причина да останеш жив, да бъдеш с трезв разум и да живееш нормален (шибан) живот. Ако толкова не намираш клонче за което да се хванеш, то действай с наркотиците пък квото стане - навярно няма да е някой дълъг живот, така че колко пък да те накарат да страдаш. :)

Ж25

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker