Приятелят ми е наркозависим, но го обичам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Приятелят ми е наркозависим, но го обичам!
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3120 пъти
Здравейте, искам да споделя че преди 8месеца се запознах с едно момче, всичко беше повече от перфектно, пушеше трева и взимаше пико, но беше доста рядко както и аз също но винаги съм имала някаква граница. Влюбих се от пръв поглед в него, знаеше как да ме вбеси и как да ме прави най щастливото момиче на света(поне аз така се чувствах)... трябваше да замине за друг град за няколко седмици, когато се прибра разбрах че това не е момчето в което се влюбих а някой съвсем непознат за мен човек, беше започнал да бъде дилър. В течение на времето нещата лека по лека започнаха да стават все по зле, започна да ме пренебрегва заради това, все по-често започна да взима, но винаги бях до него, но той започна да се отдалечава от мен, не спеше със дни, пукаше му единствено за ши*аните наркотици, за съжаление трябваше лятото да замина за месец извън България, през това време не можах да си простя защото нямаше как да му помогна и да бъда до него.... върнах се и вече беше късно да се върне човека в който се влюбих, който беше до мен, който вече го няма... тогава за първи път имах чувството че сърцето ми ще се пръсне на безброй парчета, започна безразличието, скандалите, ревноста и за жалост изневерява която простих защото исках пак същото щастие, но вече го нямаше, нямаше и да се върне. Той избра наркотиците пред щастието и живота. Реших че нямам сили да се боря повече, . колкото и да ме боли това беше единствения начин да спра да се съсипвам и реших да си дадем почивка за месец колкото и да ме боли, дадохме си я и през това време не можах да спя, да се храня, да спя и изобщо да мисля за нещо друго освен за него, дори и като ме държаха в течение за него. Вчера се видяхме за първи път от месец, когато го видях се почувствах сякаш ми бяха забили безброй колци в сърцето, щях да рухна, нямах сили да кажа помръдна, казах му че го обичам и че винаги ще съм до него и ще му подам ръка за да излезе от пропастта и той полудя, каза че нямаше как да сме повече заедно и че си му е добре сам. Не мога да гледам как човека който обичам умираа, и че най-лошото може да се случи...


Нищо не му липсваше, имаше всичко, материално и не.
Но едно развлечение може да ти обърне живота така че дори да не си разбрал кога той е свършил...

Искам просто някой да ме посъветва какво е най добре да направя за да му помогна, не пожелавам дори и на най-големият ми враг такова нещо, Благодаря Ви предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 70e1c23d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да му помогнеш щом той не иска, по-добре помогни на себе си и го остави..

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1219cd6bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама и двамата сте почнали с мисълта “Не бе това не е наркотик. Безвредно е. Ние сме шаманите на 21ви век. ”
Еми кофти тръпка пич :)
М20

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0992c27a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей, Аз съм момче на 28 години, не знам Ти на каква възраст си, но знам, че ако продължиш по този начин - начин на унижение, преглъщане на всичко само и единствено в името на продължението на вашата връзка ти Унижаваш Себе си, а един човек преди всичко трябва да уважава най-много СЕБЕ СИ! Ти искаш да е различен- друго момче, по-точно на теб ти трябва друг човек, човек различен от този ИНДИВИД (хаха) - щом е стигнал до дилърство и разпространение на наркотици -бягай надалече до 5-6- години от него ще останат само кокалите и костите, ако не влезе за някоя годинка - две, недай боже семейство направите... се приготви да си го гледаш сама :). По горенаписаното ми изглеждаш умно момиче, така, че се вземи в ръце и е време да порастнеш и да изтърпиш времето на раздялата то е болезнено но повярвай, че след колко повече време минава без този човек да е около теб толкова по силна ще ставаш и след време дори ще Благодариш на Господ, че те е отървал от тази среда и начин на живот, защото това не е градация а обратното. ТИ САМО ИЗБИРАШ ТВОЯ ПЪТ В ЖИВОТА И СЕГА Е МОМЕНТА. Но трябва да си силна, казваш НЕ и това е или казваш ДА и продължаваш да се унижаваш. Заслужаваш повече, лошото е, че си привикнала и свикнала с него и ще е трудно отказването, все едно спираш да взимаш даден вид наркотик, хубавото е, че когато се огледаш наоколко има много по различни и стойностни наркотици от този твоя. :) Успех и главата нагоре. Не се бори за изгубени каузи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6749ff8bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кво? Не заслужаваш съчувствие, сама си си го избрала, трай си.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bfcb949e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не обръщай внимание на гадните коментари, такива хора не разбират какво точно преживяваш, защото не са били на твое място.
Ако той сам не иска да си помогне, то ти няма как да го накараш на сила. Наркотиците те правят друг човек, замисли се.. дори и да се съберете рано или късно ще започне да те краде и да ти посяга. Някога наркоманите крадяха, сега убиват за наркотици. Запомни го от една анонимна жена, която е виждала ужасни неща заради гадните наркотици. Колкото и да го обичаш, вярвам, че обичаш повече себе си и не заслужаваш такова нещо. Съветвам те да приключиш всякакъв контакт с него и да се стегнеш, защото насила на никого не можеш да помогнеш. Помогни на себе си както беше написал някой по-нагоре и го остави, не заслужаваш такова нещо сигурна съм.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f4a03b874a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бившия ми беше наркоман. Но не си признаваше. Беше започнал с трева, , не бях съгласна, но поне беше рядко, 2-3 пъти в годината. Накрая отиде в София уж да учи. Първите дни беше изпушил толкова много трева, че не се и сещаше за мен да звънне, да ме пита как съм що съм. Имахме много спорове, но така и не намерих сили да го оставя. Бях малко влюбено лапе. Веднъж, нали вече студент и е безсмъртен, реши да ходи на диско с приятели и ония го убеждават, че е по-добре да вземат по 1 хап, за да не пият много и пак да им е яко и да не дават пари за алкохол.. Като му видях снимката.. Един бшед, със сини устни.. И му говорих и се карахме и пак не успях да го навия да ги спре, явно му беше по-важно от мен. Следващият път скъсахме и той пак отишъл на дискотека пушил трева, шмъркал, хапове взимал, алкохол мешил и накрая припадналв кенефа. И като си помисля, че тоя боклук съм о обичала просто...
Накрая.. На изпращането ми отново ми се прави на интересен и пак се скарахме.. Излязох аз с класа. Той с неговия приятел и накрая ми вика да знаеш, че шмърках.. Провалих си изпращането, за да се опитам да му влея малко акъл и му обяснявах, че аз бъдеще с него няма да имам ако продължи с тия наркотици. Той ми се правеше на интересен, НЕ бил наркоман. На бала ми същото нещо, на една приятелка кавалера беше наркоман и го навил да пушат.. Малко по-късно го питах дали е и шмъркал, отначало не казваше, каза си накрая и аз пак побеснях..
Накрая отидох да работя и живея при него, но тогава разбрах що за боклук съм имала в живота си.. В началото нямаше проблеми. После започна да се събира някъде и не се прибираше. Изчезваше без да каже къде отива и не искаше да каже. Накрая се бяхме събрали и се качих до стаята за 10 минути и докато се върна го гледам с бялото по носа.. Викам кво имаш на носа и той вика нищо.. Изтрих му го с пръст и му го изтърках по тениската и му казах лека нощ и отново ну написах, че аз с наркоман няма да имам бъдеще.. И то зад гърба ми шмъркал..
Накрая намирам телефон в стаята.. Питам го на кой е.. Бил на негов приятел.. Дал му го да го зареди..!? Накрая си призна, че е станал дилър.. И разбираш ли филмира се, че тия хора много ще му помогнат и тн.
В действителност стават различни под действието на тия боклуци.
Пропилях 3г и половина на вятъра.. И вярвах, че ще стане човек от него.
Тва са некви утайки и най-много ти да страдаш от това! На тях не им пука за хората около тях, пука им само да изкарат бързите пари, да дръпнат една линия, да пушат марихуана за кеф.. И докато се усетят вече са на дъното.
И знаеш ли кое е тъпото, че най-вероятно още щях да съм с него ако техните не ме направиха на гъз, че аз съм била виновна и той за миг не се застъпи за мен ( е, направи го, ама вече като си отидох). И щях да му простя за всичко..
Даже се занимаваше и с казина.. Беше хвърлил толкова пари, че можеше книжка и кола да си купи с тях. И когато му казах, че ще стигне дъното ми удари шамар. И познай какво - след време се оказах права.
С такива хора изобщо досег да нямаш..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 24 дни
hash: 21aeef68e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бягай бързо от него. Надалеч. Спасявайки себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker