Баща ми е алкохлик - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Баща ми е алкохлик
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2348 пъти
Баща ми е алкохолик. В момента е пиян и на улицата, майка ми го изгони. Преди една година беше на квартира и пеше направил поредния двумесечен запой, през който изхарчи всичките си спестявания, не можа да си плати квартирата беше останал без работа, без пари, без поктив над главата си. Аз я убедих да го приберем за да се оправи бях организирала пътуване до клиника в пазарджик отидохме там но не го приеха поради липса на изследвания и това че беше пил сутринта 200гр, защото иначе казва че не може да се движи. Беше готов да влезне в клиника, но според мен нямаше друг избор. И така успя да изтрезнее този път във къщи с нашата подкрепа. Не беше пил повече от година всичко беше нормално и прекрасно. Баба ми (майка му) почина през януари и вечерта след погребението той седна да пие аз му изсипах алкохола и го заключих бях изплашена не исках да започне пак и той ме заплаши, че ще скочи през терасата за да си купи алкохол не му повярвах, но той го направи! Отиде в кварталното магазинче и си купи партонче водка някак си успях да го прилъжа да се прибере и всичко се размина за една вечер и повече не близна до сега... В понеделник майка ми замина на изследвания в София и нямаше кой да го пази. След работа реших да мина да го проверя но той вече беше пиян и не приемаше съвети само обещаваше че докато мама се прибере той ще е трезвен... Когато майка ми се върна 5 дни по късно той ни посрещна с нова бутилка 1 литър на масата майка ми не издържа и го изгони.. И сега трябва да си намери квартира но е пиян и припада по улиците.. Дайте ми съвет какво да правя, какви изследвания трябват за да бъде приет в клиника, как да го накарам да изтрезнее, мога ли да го заведа в болница за да го прочистят, може ли да се изтрезнее така? В безизходица съм кажете ми какво да правя? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: fd0e3db218
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако той не иска да спре, няма кои да го спре

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c2a80d360d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разказваш историята ми! Баща ми почина преди 10 години! Беше алкохолик и до някъде алкохола го погуби! Имаше цироза и още куп заболявания в следствие на ежедневното пиене! На 2 пъти губеше разсъдъка си и виждаше всякакви невъзможни и измислени неща! Водихме го при най-различни лекари! Помня, че при една от тях тя каза че при самото лечение на пациента се дават малки количества алкохол защото иначе може да стане фатално! Ще ти кажа само едно! Ходи, говори, интересувай се, разпитвай, направи невъзможното за да помогнеш на баща си! Аз не го направих и сега той вече не е сред нас! Вярно е, виновен е но всеки греши, някои повече други по-малко! Хора сме, за да прощаваме и да ни прощават! Стимулирай баща си по някакъв начин, накарай го да повярва, че ще успее да се спаси от порока! Но най-важното е да не го оставяш! Бъди до него и му вдъхвай кураж! Адмирации за смелостта от написаното!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b83b94342d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   №2, ти направо вдъхна "кураж" на младежа/момичето. Ако има някой човек, който той да приема като авторитет би могъл да му даде съвет да остави алкохола. Всичко друго е фантазия - клиники и подобни глупости. И също така рядко се умира от цироза, въпреки алкохола.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker