Наркотици /на теория/ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Наркотици /на теория/
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3045 пъти
От известно време имам мания по наркотиците, въпреки, че е по-скоро теоретична. Никога досега не съм опитвала никакви, нямам и никакво желание.

Просто си чета, гледам филми и разпитвам познати по темата. Изчела съм цял куп книги за тях - как влияят на психиката /и на подсъзнателно ниво/, какво е нивото на зависимост, чела съм за всички по отделно и изобщо всякаква литература - къде научна, къде художествена - общо взето всичко.

И само наркотици са ми в главата - кой каквото каже, го свързвам веднага с нещо, което съм прочела или чула за нещо подобно, и то пак свързано с наркотици. С приятели като говорим, винаги вкарвам в темата нещо за тях, и то често пъти несъзнателно. Случвало ми се е дори да си седя и да пиша домашни и по някое време да се хвана, че вместо да пиша, мисля за някоя хиляди пъти препрочетена статия по въпроса или филм

. На кратко, само за това мисля, въпреки, че пак да си повторя нямам абсолютно никакво желание да опитам какъвто и да е било наркотик. А най-странно ми се струва това, че не го намирам за странно. Просто си свикнах и така. Та молбата ми е следната: ако някой от вас е в същата ситуация, моля да пише и да сподели мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 15fe1556e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм така.. от известно време, почти постояно чета за наркотиците, мисля за това, като чуя по телевизията нещо за наркотици и тичам да видя, питам хората понякога за това, пея си все нещо и понеже слушам бр рап нещо в песните като се пее, аз все това забелязвам.. мисля за това.. за разлика от теб, аз се замислям понякога.. някога да опитам марихуана :]

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a74a4ee102
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   С две думи - постепенно се превръщаш в девствен сексолог! :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4d4497241d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дам и аз съм така въпреки че не съм пробвала.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8685b04d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз съм така.. абсолютно по същия начин. Интересни са ми, но имам и някакво съвсем мъничко желание да пробвам, макар да знам, че не трябва. Пушила съм марихуана, но по - твърди наркотици не съм опитвала.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1c185aceaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Aз съм момиче на 22 :) И аз бях така четох информирах се и точно как вляят на мозъка ми беше супер интересно! Изучих ги от всички страни и накрая почнах да употребявам :) Но не сериозните, само амфети трева и екстази :) И от време на време не много често но тъй като съм информирана по всякакъв начин осъзнала съм какво са не мисля че мога да се пристрастя! Защото при изброените, няма физическа зависимост :) Много се радвам че имах представа преди да пробвам. И все пак щом се интересуваш така може един ден да решиш да пробваш понеже ти е любопитно все повече... Майка ми едва ли би се заинтересовала и дори мисли че може да умреш от трева или задължително ще преминеш към по-тежки... Трудно е да спориш с някой твърдоглав и не запознат с темата и да имаш грешна представа! Информираноста за всичко е много важна :))) Peace :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: de3d22f840
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз имах подобен период и сега понякога само на там измествам темата, а приятелите ми ме гледат лошо. :Д Трева пробвах преди около пет години и сега не се замислям много като някой ми предложи, но като цяло предпочитам да съм пияна. :Д Наскоро се случи да взимат амфети пред мен и ми предложиха. Колебах се няма и минутка. Плаша се малко, защото като гледам такъв филм не си мисля колко са нещастни тези хора, а виждам някакво очарование в цялата им драма.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9c62c7933a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз съм така, макар и не толкова колкото теб. Всъщност в момента заради това чета целия раздел, интересни са ми историите. Изчел съм и съм изгледал всякакви документални материали из нета и съм се наплашил да пробвам хард неща от сорта на кокаин, амфети и най вече халюциногени. Само тревица, и то от дъжд на вятър, веднъж на 2 месеца средно. Усещам че не ми влияе негативно, а кефът като съм напушен е голям. Та да не се отплесвам, няма нищо странно в интереса ти към дрогата, не си само ти, и мисля че даже е полезно. Човек като е информиран за нещо, е наясно с рисковете и знае защо не трябва да прави едно или друго. Та така, не би било зле всички хора да са като теб и мен ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker