Проблем с алкохола - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Проблем с алкохола
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 15799 пъти
Момче на 17 години съм като се замисля от 2 години не минал ден без да съм изпил по 3-4 бири вече 6-7 месеца опотребявам твърд алкохол отначало можех да изпия най-много 200-300 гр и бях под масата сега мога да изпия литър без да ми прави впечетление.
Но всеки ден се чудя къде да се напия. Опитах се да не пия но просто не мога да спя ако не изпия поне 3-4 бири. Повечето ми връзки преключиха поради този проблем.

Донякъде обвинявам преятелите си понежи са със по 2-3 години по големи от мене и те ме научиха да пия само че сега повечето не пият поради някаква причина. Смешното е че едва тази сутрин разбрах че имам проблем когато место кафе пих 50 гр уиски. Кажете какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 35eec3bad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, дори и след като почнах да пия от сутринта и останах почти без приятели (освен тези с които пиех) пак не вярвах че имам проблеми с алкохола. Мислех си че мога да го спра когато поискам.Оказа се че едан част от хората като мене си го носят това може би в гена, може би е нещо друго но сме нещо като алергични към алкохола. Мога без едно но с едно не мога. Отначало мога да нося много, доставя ми удоволствие но после започвам да не мога да живея без да пия. Бил съм болен от хронична и рецидивираща болест, която води или до смърт или до лудница ако не се спре напълно консумацията на алкохол. Аз успях. Тук можеш да видиш повече http://arka.bulboard.com/

На практика накрая не можех да пия но не можех и да спра да пия, живота ми беше станал ад.Треперене, студена пот, сърцебиене, паника и страх, безсилие си ми бяха вечни спътници. Не можех да се подпиша от треперене на ръцете.
Трудно е но има изход. Аз го намерих.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 83cee1acbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Аз съм същият като теб, човече. Само дето съм десет години по-голям. Понеже разбрах, че не мога да спра, реших да опитам да понамаля малко. И засега действа. Пробвай и ти така. И заеби къркането сутринта, ако можеш!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 769673c40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лекувай се. Има достатъчно центрове и клиники за алкохолици. Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: bf2fffafb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Моят съвет е същият да се лекуваш защото алкохола е нещо много страшно. Знам го защото майка ми е алкохолик.има една стара поговорка; и лудият бяга от пияния.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: a47b2d2cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Няма как да се спре след определена възраст, почти няма и е кофти. Поне докъто си по млад се стегни, замини за някъде, а после си взстанови връзките само с хората, които не ти влияят зле. Аз също много пия и се мъча да не пия, но не мога, още вярвам, че ще се оправя, но съвсем не съм сигурна. Намалих много алкохола , но още ми трябва, въобще не знам дали ще се справя или ще се върна към старите си навици. Всичко е в ръцете на Бог, така си мисля вече.

И позволете да ви кажа, до там ни доведе капитализма, винаги е било така пияните послушни работници. Осъзнайте се класово! Всички от офисите, лекарите, дребни бизнесмени, всички вие също сте експоатирани, накарани да вярвате, че един ден ще сте "богати" , но вместо това ставаме алколохлици. Чрез еволюция към безвластно, безкласово свободно общество. Помислете над това. Не храня носталгия по деспотичния болшевишки режим, който беше тук. Говоря за истиски свободно общество. Свобода , безвластие, самосъзнание!

Можем да сме единни, ако имаше например кой да ти помогне и да е до теб, да излизате, но да не ти дава да пиеш, да ти помогне да си смениш навиците, щеше да е друго , нали? Но всички сме много заети, нали, работим много, а пари и свобода , няма, нали така?! На кой не му се е случвала някаква супер гадост заради беззаконието? Помислете над това!

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d36d6fb4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Послушай №1 прав е, аз имам близък със същия проблем , много си млад ,все още -дете имаш шанс да спреш, да се лекуваш, ако в града от където си има групи на АНОНИМНИ АЛКОХОЛИЦИ посети ги там, ще ти помогнат. Не вини приятелите си те не са ти наливали алкохола насила, сам трябва да пожелаеш да се справиш, болестта наистина е прогресираща и рецидивираща ,но не всички я развиват някои просто са си пияндета, докато други стават алкохолно зависими, което е много опасно наравно с наркозависимите.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b63d7d2bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз бих те посъветвала да отидеш в болница, но това не е сигурно, че ще те откаже, така че по-добре се замисли защо започна да пиеш? да бъдеш като приятелите си? ако е така значи проблемът ти е по-голям от алкохолизъм. Помисли внимателно, защото ако приятелите ти те подтикват да пиеш ги зарежи, а след това започни постепенно да намаляваш питиетата или ги замени с нещо друго... например всеки път когато ти се припие си представяй най-гнусното нещо за теб и си мисли, че черният ти дроб ще стане такъв ако пиеш. А за мен най-добре щеше да е ако имам добър приятел за подкрепа. Така че намери си някой, който да те подкрепя по този така дълъг път на отказване от алкохола. Успех и съм сигурна, че ще се справиш ако имаш волята!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: eb64ee71b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Разбирам те напълно. Аз съм близо на 24 г. ,но понякога прекалявам доста. Ако не пия 3-4 дни то после 3-4 дни нямам изтрезняване. До колкото чувам разбрах , че има хапчета които нямаляват желанието за пиене. Просто питай в аптеките.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e34edc9053
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пиенето на (твърд) алкохол ти носи удоволствие както разбирам. Значи замени това удоволствие с друго - например някакво хоби или спорт. Добър вариант е да започнеш да събираш пощенски марки или монети. Тези две полезни хобита биха ти помогнали да преодолееш проблема си. А ако съсредоточиш ума си в игри като шах или дори други от просташкия спорт. Можеш - повярвай и ще успееш. И Исус е казал: "Истината ще ви направи свободни".
Пламен

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c4224aa72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Преди имаше едно лекарство наречено Антикол. Баба ми го смесваше с яденето на дядо и той не смееше да пипне защото знаеше, че последствията са потресаващи. Ходеше свеж като краставица. Казвала съм го на приятелки, които са ми се оплаквали от подобни проблеми, но това лекарство изчезна от аптеките много одавна. Забелязвам, че се продава на черно в нета по обяви така наречения Есперал. Би трябвало да е същото защото и антикол и есперал съдържат Disulfiram или е някаква чиста съставка - не съм много наясно. Помня обаче достатъчно добре, че това работи безотказно и по никакъв начин човек не може да го смесва с алкохол.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9b45745e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ами пии повече това еготино!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker