Наркоман е, но е баща на бебето ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Наркоман е, но е баща на бебето ни
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 7738 пъти
Аз съм момиче на 18 години и също като много от вас имам и приятели и роднини на които мога да споделя. Но, мисля че ако има някой, който е изживял подобно нещо, някой отношения би ме разбрал по добре.

С приятелят ми нямаме брак, но ще имаме бебе. Тои е бил наркоман и до ден днешен не се отказал изцяло от тях. Многократно съм го молила да престане и съм таяла надежда, че ще осъзнае колко те не са му нужни. Многократно ми е обещавал, но напразно. Най-трудни са вечерите без него когато се запилява с приятели или стои до късно на компа неможейки да заспи заради поредното надрусване. Въпреки това тои търси всеки удобен момент да ми докаже колко обича мен и бебето което расте в мен.

Много пъти съм се питала дали щяхме да сме заедно, ако не бях бременна. Щях ли да бъда толкова силна? Но, винаги стигам до един и същт извод-че го обичам толкова много и той пък е моят наркотик от които никога не искам да се откажа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 2f85271c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само ще ти кажа, че с тая бременност на 18 си вкарваш еб*ти автогола. Сега ще трябва да си пропилееш най-хубавите години по майчинство.

За бога хора мислете преди да правите секс с когото и да е!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 837fae98d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, искренно ти съчувствам. Просто идея си нямаш в какво се забъркваш. Ама идея си нямаш. Има една приказка: да стнанеш баща е лесно, но да бъдеш баща е трудно. Има разлика от небето до земята да си бременна и да имаш дете. А когато бащата е зависим тогава е просто неописуемо. Миличка приготви се психически, че сама ще си гледаш детето, а на всичкото отгоре няма да го правиш спокойно.

Боже в какво си се забъркала! Само любов не стига, мила, тя е крайно недостатъчна при твоята ситуация. Помисли реално върху това което ти се случва, а ако не можеш поговори с някой, който е наясно със болеста зависимост. Най-искрено ти желая успех, защото знам колко е трудно и дано ти да си от тези хора при, които подобни истории имал поносим край. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: ca4bedebe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 1!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: baebd9856f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не съм на същото мнение! Какво като е на 18?! Щом обича приятеля си, няма нищо лошо, че очакват бебе! Напротив! Знаете, че голямата любов идва само веднъж в живота.. Тук обаче проблема са наркотиците.. Поговори с него и го посъветвай да се обърне към специалист. А пък и зависи какво имаш предвид под наркотици. Ако става въпрос за трева или бЕло, недей се коси, ще го израсте. Ако е нещо друго... вече работат е сериозна! Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 2f85271c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   От номер 1: Как какво като е на 18? Ти знаеш ли че има хора на 18 които още са си с детския акъл. На 18 освен да си завършиш средното образование, да ходиш по дискотеки и подобни неща друга работа нямаш! Това е времето да си живееш както си му е реда.
След няколко месеца ще роди.Това бебе нали трябва да се полагат грижи за него и пари ще трябват.А трябва ли да ви напомням, че бащата е наркоман? Че е ПРИСТРАСТЕН?! Парите ги дава за някаква бяла прах.

Ако питаш мен по-добре си отгледай детето при вашите защото не съм сигурен, че ще е леко.Да, голямата любов идва веднъж в живота, но има разлика да си влюбена и да станеш майка.
Успех!

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: ed383031ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Лора 21 год. - Тук не става въпрос за любов, вече говорим за дете, което ще роди едно 18 годишно ДЕТЕ! Постъпила си много безотговорно, щом бащата е нарко зависим, замисли се, че това е напълно вероятно да се отрази на бебето (чукам на глава) , а ти с твоите 18 годинки мила дете ли ще гледаш, или от пубертета ще излизаш?! Съжалявам, че съм толкова директна, но това е което мисля!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: aaeb2c1be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз бих те посъветвала подобно нещо. Приготви се психически, че сама ще гледаш детето. Така поне няма да разчиташ толкова много на приятеля си. Потърси помощ от родителите и роднините си. Също така запознай лекарите с положението и е добре да направите нужните изследвания, защото детенцето може да се окаже потърпевшо.

Станалото, станало - няма смисъл да те виним. Но другия път преди да взимаш такива сериозни решения, помисли над някой неща.
Бъди силна!
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 27d21137f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Леле, все едно разказваш моята история с леко променени детайли Оо

Аз също имах приятел наркоман, само дето той не полагаше никакви усилия да ги спре. Молих му се, заплашвах го, дори с техните и с полицията говорих, никакъв резултат.
Забременях от него на 19, само че тогава бях проумяла, че аз може да искам да се боря за него, да го накарам да откаже наркотиците, но той не желаеше. Две години съм го хранила, водила съм го по клиники, дори наема му плащах, защото той нямаше пари. Заради него се изпокарах с родителите ми, само защото си мислех, че той ще спре да се друса заради мен. След като родих, се преместих в чужбина, живея с една близка приятелка, която ми помага да се грижа за бебето.

Не знам дали ще ме послушаш, но аз ще ти кажа - остави го. Не вярвай на хората, които казват 'бивш наркоман няма', но ако той не е готов да се бори заради теб, да натисне малко и да се освободи от този капан ... не обричай и себе си, и детето - ако решиш да го запазиш : ) - на такава съдба. Аз си пропилях най-хубавите години, търчейки от клиника на клиника, през две работи, за да мога да му плащам наема и храната.
Но ако видиш, че се опитва, ако разбереш, че може и ще спре наркотиците заради теб и детето - стой до него, не го предавай.

Успех :)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: a0ebfda559
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   ОЛЕЕ НА КЪДЕ ОТИВА ТОЯ СВЯТ

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 41445b10ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е кво като е бременна моята приятелка роди на 12 ... И сега си живее с гаджето си от 2 години и си гледат детето

 
  ...

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 2f85271c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

11.   Ам при вас във Факултета и на 10 раждат...

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 608b27c132
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пък аз родих, когато бях на 7.

Идиоти...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 0811b26c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тази история наистина много ме трогна,но трябва ли да имаш такъв човек до себе си.Незнам дали ще повярваш на моите думи,но по-добре го остави.Ако той не е готов да защити любовта си...не обричай себе си и детето ти на това.Приготви се психически сама да отгледаш детето,защото,,бивш наркоман'' няма.Бъди силна само заради детето.Постъпила си много безотговорно,щом бащата е наркоман,замисли се да не се отрази психически на детето.Извинявай,че ти говоря така директно,но така го мисля и чуствам.

 
  ...
преди: 15 години, 20 дни
hash: 9a0f4623d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   1. Само ще ти кажа, че с тая бременност на 18 си вкарваш еб*ти автогола. Сега ще трябва да си пропилееш най-хубавите години по майчинство.

За бога хора мислете преди да правите секс с когото и да е!!!!
--------
Тъпак. А ако убие бебето заради теб? Малоумник. Ако ми беше на близко щях да ти хвърля такъв пердах, че щеше цял живот да ме помниш.


-----

Като родиш бебето животът ти ще добие нов смисъл и всичко минало ще ти се струва смешно и детско. В никакъв случай аборт!!! Цял живот ще те преследва вината. А до бащата - ако си върши задълженията и е мил и добър поддържай отношения с него. ТРЯБВА МУ ЛЕЧЕНИЕ ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ САМ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ. Ако обаче стане гаден го махай. Няма да имаш нужда от него и бебето ще го замести почти напълно. Все пак не постъпвай грубо и гадно с него, защото какъвто и да е му е баща. Той е БОЛЕН. Нуждае се от лечение. Наркотика е болест и даже да има желание много трудно ще се откаже от него без помощ. Той не е виновен това е по-силно отколкото храната и желанието за ядене при теб. Много трудно може да се откаже само с воля (сеедно ти да спреш да пушиш и да ядеш). А ти гарантирам, че ако е зарибен не е малко, а редовни си взима. Просто не го виждаш и се крие.

 
  ...
преди: 15 години, 20 дни
hash: 2f85271c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До номер 14 - като ти гледам коментара, като че ли и ти не си по-умен от нещасния баща на бебето.

Заплашваш с бой без да осъзнаваш, че тука всеки е свободен да се изкаже по проблема.Дали майката ще прави аборт си зависи от нея.А ако ти смяташ, че тя може да се влияе от мнението на анонимен човек, то тогава по-добре се прегледай.

Също така не мога да се съглася с теб, че момчето НЕ Е ВИНОВНО (?!).Та тия наркотици да не би сами да са попаднали в тялото му?Той е трябвало да мисли за последствията преди дори да опита наркотици.
До авторката - надявам се че проблема ти е отминал и си взела добро решение за бъдещето на теб и на бебето ти.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 18 дни
hash: ddf1412c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Колко ме е яд, сигурен съм че не си единствената която ходи/женена за наркоман. А аз съм просто едно "добро момче" което няма приятелка. Как може ?

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a431f54571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   МИТИО: Малко критика към авторката ако беше ползвала презервативи сега нямаше да има чак такава дилема ;) Говорете сериозно и да се взима в ръце!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker