Съдят ме за побой над наркоманче... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Съдят ме за побой над наркоманче...
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 9545 пъти
И тъй, аз съм един чичко(както казва дъщеря ми, която е на 15) на 40 г. По принцип съм спокоен и весел човек, нося на майтап, оставям и дъщерята и сина да се базикат с мен, сина е на 18 междудругото, с жената се разбираме, всичко беше ОК.

От година насам дъщеря ми все подхвърля, че съм дърт, че съм чичка, че нищо не разбирам като правя коментари за наркотиците и наркоманите. Говоря за коментари на някоя новина или нещо такова. Аз приемах това с весел нрав и примерно като ми поиска пари й казвам, чакай бе, пенсиите не са ги дали, или събирам си за космодиск, но все давам накрая.

На младини бях много избухлив, необуздан, спортяга, но улегнах, пак поддържам форма де, но по чичковски вече. До преди месец, когато полудях. Някакво ла*но, гадже на дъщеря ми отскоро, което не познавам я зарибило по дрогата, кокаин. Тя е хубаво момиче и все я наобикалят по-големи момчета, но явно в забързания си живот от работа и смекчения ми до либералност характер пропуснах този келеш-боклук.

И тъй, научих, че вече пробва кокаин и, че оня й го дава. Викам си само спокойно, знам как се прави, тука с приказки не става. Спотаявам беса си и я карам да ни запознае. Идва едно ла*но на 20-21 години, изсухлено с обеца на ухото като някакъв пе*ал, широки гащи все едно се е нас*ал, да не му личи и се държи фриволно. Аз трая. Питам го неволно къде живее, келеша казва всичко.

След 2 дни отивам до тях и чакам в колата, тоя се задава с още едно подобно келеме. Излизам и го сграбих и го пльоснах на асфалта. Викам на другото диване да се омита или ще го смажа, онова избяга. Казах на моя човек-ти за какъв ме мислиш бе, повече ако се мернеш около дъщеря ми ще те убия и го ударих с един шамар.

Пишлемето извади от джоба си някакъв нож, който му взех лесно и последва вече канонада от шамари, а като падна го и наритах едно хубаво, направо го намазах на асфалта като прясно масло. И сега ме съди това лайнце, за побой(добре, че не е малолетен), а другото лайнце-за заплахи за побой.

Казах на полицая каква е работата, хората ми влязаха в положението, казвам им, вижте ме, 100 кила човек съм, тренирам и сега, навремето борец бях, ако искам не 2 такива, а 10 такива мижетурки мога да пребия и то ако това е побой(десетина шамара и няколко шута в кльощавия му гъз) не знам.

И не съм ли в правото си на баща да си защитя малолетната дъщеря от един наркодилър, макар и с леко насилие? Предстои дело, според вас ще ме осъдят ли? Точно сега изплащам заем към банка и въпреки приличната си заплата пари за адвокати точно сега нямам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9eddb4979b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей,
съмнявам се да те осъдят :)
те не осъждат хора за убийство, ти ми говориш за това че си натупал някакъв келеш...

спокойно, добре си направил.. може би малко си прекалил, но стаалото станало вече.
намери си добър адвокат.. най-вероятно ще се разминеш с условна присъда, глоба или пък делото ще се точи 100 години.

Е такива бащи ако имат всички момичета ще е добре!
Поздрави!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a2e08aada7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наркоманче или не той е човек. От такива като теб които решават проблемите си с насилие направо ми се повдига. И да не мислиш, че дъщеря ти е за чудо и приказ щом пробва наркотици и глупости. Дори и сега да ти се размине какво мислиш да направиш занапред.. да натупаш и следващия и приятел ако е подобен на този?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: edc7d7e9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ей, голяма фантазия, голямо нещо... Това въобше как сте го публикували с всички тея "лайненца" и тем подобни тъпотии... :/

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c741cbc26f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Загазил си здравата, брат! Мъжката сила, честта и достойнството са отдавна в миналото. Сега всичко зависи от това - на л@йненцата родителите дали не са от ония мижитурки, смотаните, ама с многото парички, придобити по не-особено-законен начин... Съд и правосъдие в България няма - и това трябва да го знаеш! Всичко е въпрос на това кой ще извади правилните връзки и повечко кеш.
Намери си добър адвокат и се подготви психически силно да олекнеш финансово. Съди и ти л@йненцата за нещо, ако ти се занимава с помиярщини.
А онези хубаво си ги напердашил - свършил си това, което родителите им и полицаите дълги години са пропускали да направят. Не демонстрирай прекалено много сила и самочувствие обаче, че стреснеш ли прекалено много хора - всички ще се обърнат срещу тебе. За съжаление помиярите не обичат да им се мъти помията. Правилата на играта се промениха - също за съжаление.

един набор

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a5eb4fb2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Много добре си постъпил, дано са останали повече родители като теб. Най-много да те осъдят условно и обезщетение.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 25936ae33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Дебелак, намерил си на кой да се правиш на отворен! ДЪЩЕРЯ ти е за пердах, напъни си малко мозъчето и ще се усетиш за какво говоря. Пък как чакам аз, някой чичак да ми каже нещо за обеци или широки панталони... да ти ги видиме стоте "тренирани" кила!

bile

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a8b5510765
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Поздравления за автора, много добър и поучителен разказ. Инвестирай обаче в адвокат! И ОТРИЧАЙ. Дума срещу дума. Нека докажат, че ти си го понабил.
Изобщо - инвестирай в много добър адвокат.
Другият път първо набий дъщеря си, защото нейният кльощав задник заслужава.
Колкото до това, че си бил „чичка“ - не ? позволявай да се отнася така с теб. Ти си ? баща, от сега на татък на „вие“ да ти говори, да се обръща към теб с „господин“, ако иска и 1 лв. за закуска да има.
Аз идвам от бедно семейство, баща ми е бил лек алкохолик, но ни е издържал и сме го уважавали. Мечтая си за баща като теб, който да се ангажира и интресува. Мисля, че ако бях взимала дроги, нашите нямаше дори да усетят, а ти виж - похвален си.
Когато станах на 19 тръгнах с един „чичка“ като теб - просто имах нужда от стабилен човек до себе си, нашите разбраха след 6 години, когато ме направи булка. Толкова за чичковците и семействата. Днес съм майка на децата на „чичката“, но ги уча на уважение към него, гледат го със страхопочитание.
За мен майката е за лигавеници и шегички, но бащата трябва да е на ниво. Уважаваме го вкъщи и децата ми не смеят да се лигавят пред него. Хвани юздите на разюздената си госпожичка и отдържи парите за адвокат от нейната издръжка. Никакви джаджи и парцалки повече, на училище ще я карат и взимат след последния час - после - домашен арест, изключи интернет-а и ? вземи телефона!
Мъжът ми, между другото никога не би набил келеша, а щеше да го съсипе по по-рафинирани начини. Накарай ченгетата например да го сгащат с дрога. Можеш и направо да подхвърлиш голямо количество в апартамента му, направо го обвини, че е продавал дрога на дъщеря ти и я накарай да свидетелства.
Говори с родителите му или направо с него на място, където не могат да ви запишат - ако не оттегли жалбата си против теб, опиши му, какво ще се случи с него. Най-важното е ченгетата да го скъсат от проверки, все ще намерят дроги в него. Намери хора, които да свидетелстват, че продава дроги!
Научи се да се контролираш!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8f20e98d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Нямаш право да биеш хората, били те и боклуци. Не са виновни хората, че дъщеря ти взема от тях, виновна е дъщеря ти, дори по скоро ти като нейн настоиник. Ако магазинерка й продаде цигари и нея ли ще набиеш???
Така не се опазва дъщеря. Говори се с дъщерята и то не на майтап.
За това, че те съдят не се притеснявай, ако нямаш предишни провинения. Ще ти дадът условна и да му заплатиш вредни в зависимост от нараняванията. Ако няма нищо счупено /зависи какво пише в медицинското/ ще минеш под 2000лв. Ако си му скъсал дрехите и това се докаже и тях ще платиш, независимо, че са насрани.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 41582a666f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Няма да те осъдят. Не ти употребяваш наркотици!!!
Само да ти кажа (аз съм на 18) и всичките ми връстници и по-малки и по-големи от мен, употребяват наркотици и считат това за нормално. За мен не е нормално и се отдръпнах. Там е работата, че абсолютно всички на възрастта на дъщеря ти особено взимат наркотици и виновна е средата, в която се дивжи. Нищо не можеш да й кажеш за съжаление... единствения начин е тя да си изпати, защото теб като родител въобще няма да те чуе. Те в училище пушат трева и взимат какво ли не, не им пука. Някой трябва да налее в главите на тея деца, че наркотиците УБИВАТ, не са "готини".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7b4f64b516
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чета някой коментари, чета и и се натъжавам. 2, 6 и 8. :(

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 41582a666f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако те осъдят, защото си набил едно наркоманче, което разпространява наркотици, значи БГ загива.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8f20e98d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №10 Преди да ти стане тъжно прочети конституцията на БГ, всеки освен задължения има и права в тая държава. Съдът е съд за да отсъди прегрешенията на гражданите, никой освен съда не трябва и не може да си позволи да наказва друг член на обществото бил той и наркоман.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 25063bea4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Не съм чела предишните коментари, така че може да се повторя. Накратко: заявяваш и твърдиш до последно, че тъпото ко*еле ти е извадило нож и в момент на самоотбрана си го понапляскал. Между другото - много добре си направил. Само че, знаеш ли, добре е и на щерка си да и зашлевиш някой и друг шамар. Тя е не по-малко виновна за това, че употребява такива ла*на.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e828135836
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако не си потрошил кокалите на келеша, ще се отървеш. Отричай до дупка и все пак си намери приличен адвокат. В перспектива имаш два по-големи проблема: 1) дъщеря ти, която все пак е решила да пробва кокаин и 2) евентуално дилърчето може да реши да си върне боя. С второто някак ще се оправиш, да речем, но с щерка си трябва да подходиш внимателно — защо се е решила, от колко време взима кокаин, редовно или между другото… Не ? викай, не ? се карай, друг съвет не мога да дам.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 576557b898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От 14 коментара само 2-3 смислени. Но истината си е истина - ТИ НЕ СИ ГОСПОД ДА РАЗДАВАШ ПРАВОСЪДИЕ!
макар, че имам и едни съмнения относно истиността на историята...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 24cae5746d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ти ако чакаш правосъдие от нашите институции?? Според мен това е начина. Какво да направи? Да го почерпи ли?
Браво.


Жена на 29

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 60214985d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ами и аз не съм чела всички коментари, само на бързо ги прегледах. Мога да кажа само, че всеки нормален баща би постъпил като теб, не знам иначе как ще се реши този проблем, все пак става въпрос за дъщеря ти. Все едно мен като ме закачаха момчетата като бях по-малка и брат ми и е ходил да ги потупва от време на време, да го осъдят. Дано не те осъдят, не ми се вярва много, най-много да ти дадат някаква минимална условна присъда. Ще се радвам, ако такова нещо се случи с моята дъщеря, мъжът ми да постъпи като теб. Имаш уважението ми. Поздрави

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8f20e98d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не №16 не трябва да се занимава с наркоманчето, а да възпита дъщеря си така, че и тя да не се занимава с наркомани

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 252b662266
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Проверете какви са присъдите и размерите на обезщетенията, които ще трябва да изплатите в случай, че ви осъдят - било то за лека, средна или тежка телесна повреда.

И бъдете готов за най-лошото - че адвокатите на келеша ще горят от желание да ви разчекнат в съда и да ви изкарат кръвожаден звяр. Че ще извадят болничен лист, според който едва ли не сте вкарали келешчето в инвалидна количка за цял живот (колко му е да седи в количка и да гледа измъчено на всяко заседание... все едно много ще го гледат после съдиите). Сигурно и ще изкарат, че е бил "млада невинна душичка", "с талант, прекършен от оня дивак ей там".

Грешка сте направили, като сте признали на полицая, че сте готов да пребиете и 10 като него. Адвокатите много ще се зарадват, ако той даде показания в съда - а отиде ли там, колкото и да ви смята за симпатяга и да ви е влязъл в положението, ще гледа единствено собствения си задник.

На едно мнение съм с някои от предишните коментари. Няма да сте цял живот около дъщеря си и няма да сте вечно способен да раздавате тупаници. Все някога, нещата ще опрат до това на какво сте научили дъщеря си и как тя да избягва контакт с такива отрепки. Защото такива като тях има много. Нашамарили сте един - голям праз. Ще се намерят други двама, които да заемат неговото място.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c15b1ff0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Чета някой коментари, чета и и се натъжавам. 2, 6, 8 и 12 :(

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 809e5a1c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Към номер 6 - И какво като ти каже? Автора говори за такъв, който зарибява. Има някой дето няма да кажат, а ще започнат буквално с лява и дясна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d0ebde35b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Аз мисля ,че трябва да нашамариш едно хубаво дъщеряти а не момчето.Защото момчето няма да се вижда с твоито момиче но тя ако иска пак ще си намери да се надруса...трябва се си поговориш и с нея

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker