(BAD TRIP) Лошо пътуване !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

(BAD TRIP) Лошо пътуване !!!
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 17036 пъти
Здравейте. Наскоро може би преди 2 седмици пуших чай, пуша марихуана от много време имам опит и знам какво ме очаква когато се напуша. Но чай не бях опитвала
та. Преди 2 седмици пуших за първи път. Та първия път като си дръпнах усещането беше точно като след 5-6 дръпвания от марихуана. Не бях яла на гладно не съм и пробвала други по-твърди наркотици, само мара което си има голямо значение, тъй като тея които жулят стабилно не ги хваща толкова лесно! Не се спрях след първото дръпване дръпнах си 2 път усещането не се промени не се замаях повече дръпнах си 3 път и последен 4 път! За което толкова толкова толкова съжалявам!!! Направих 10 крачки и изпитах усещане все едно някаква вълна ме връхлетяла! Изпаднах във най-ужасяващото състояние което не го пожелавам и на най-големия си враг така нареченото лошо пътуване (BAD TRIP)!!! Започнах да пулсирам цялото ми тяло всичко пулсираше чувах ударите на сърцето си! Лицето ми пламна такъв световъртеж ми се появи че всяка дума е слаба и нищожна за да опиша за какво ставаше дума всичко се въртеше хората около мен бяха ту на забавен ту на ускорен кадър! Губят ми се адски много моменти виждах нещата в съвсем различни цветове примерно червена кола я виждах синя! Не исках да виждам нищо щом си затворех очите започвах да вижда ярки преливащи се цветове и геометрични фигури! Имах чувството че ще експлодирам! Помня как се молех да умра без грам да се замисля за думите си исках го и се молех от все сърце само да спре всичко това! Обвзе ме панически страх и параноя мислех, че полудявам не знаех какво става исках всичко да спре а то не спираше! Започнаха леки халюцинации. Мислех, че ще полудея най-ужасното е когато забравиш, че всичко което се случва е от ефекта на даденото вещество! Забаравих, че съм пушила не можех да си обясня какво се случва с мен. Изцяло се откъснах от реалноста попаднах във съвсем друга реалност друго измерение! Припаднала съм носили са ме помня как като се свестих не помнех как съм попаднала там мислех, че съня ми е реалност, а реалността е илюзия! Не познавах хората около мен а това бяха приятели те ми не можех да ги позная! Не знаех къде се намирам загубих гласа си! Колабирах.. което четох че може да завърши със смърт тоест инсулт или инфаркт! На думи всичко е много меко и е нищо в сравнение с това което преживях наистина е нищожно!!! Това е така нареченото лошо пътуване. Искам да ми разкажете да споделите ако ви се е случвало ако сте го преживели..!! Защото имам още травма от случилото се такъв страх, параноя не съм изживявала мислех че полудявам! ... един съвет всеки решава сам за себе си разбира се, но никога не предозирайте и не прекалявайте с вещества от които не ви е ясен ефекта. Ако аз знаех нямаше не само да не си дърпам 4 пъти ами изобщо нямаше да пуша! Внимавайте и Умната!!! ;) Мерси за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2dc1e31cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   И аз съм пушил чай (1 път) изпуших цяла цигара, и почнаха да ме обливат вълни постоянно и ми се гадеше леко, пиеше ми се вода, но само това, но беше гадно, защото не знаех колко време ще продължава и не знаех дали ще стане по-сериозно.


А и то си зависи от това какъв чай си пушила ;) има хиляди видове чайове.

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1a43b51808
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Така е, може би зависи от чая и от други обстоятелства. Аз съм пушила също, но нямаше почти никакъв ефект.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a8197ef66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Не се притеснявай, не причинява някакви психични отклонения.. Имал съм 2-3 такива трипа и честно казано научи се да им се радваш, но не прекалявай - дърпай толкова колкот смяташ, че ще ти понесе (в твоя случай смятам че 1-2 дръпки от същото ще ти докарат доста както се казва "фън" :) )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 85793e6f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Моята е история е свързана с коз обаче, за първи път когато се напуших истински беше със някъв от 5 лева, реших че е пълен боклук (може и да е бил, но поне за мен не беше). Та дръпнах си 2 или 3 пъти от цигарата и почнаха да ми изтръпват краката и бяхме на една пейка. Беше доста студено защото беше началото на зимата, помня че както си стояхме 4, 5 пича и изведнъж просто без да мърдам (така съм преценил де ) се озовавам на 10-15 крачки назад от тях. Първоначално реакцията ми беше много яка, изкефих се на макс щото всичко ми се въртеше, не виждах нищо освен приятелите си, а й тях трудно виждах, стоях на едно място а като гледах всичко се въртеше околко мен. Помня че ми дадоха цигара да затапим и като тръгнах да я хвана ме бяха опарили с нея но не усетих нищо и като тръгнах да дърпам се видях като от Ц. С хахахаха :D Ноо от тук започва лошото, пушенето става към 20 и до 20:15 стават тези работи който ви казах яките а ми се стори че са 2 часа, но помня че един от нас викна оле там има някой (защото бяхме заобиколени от гора) и аз в такъв стрес не съм изпадал никога до сега, просто почнах къде, къде? Давай да си вървим, да бягаме, всички се смеят, вече се бях вкарал в лошия филм и тук дойде момента в който усетих сърцебиенето си и още повече се вкарах в някъв гаден филм че ще умра, после тръгнахме към една къща светлините, хората всичко ми беше трудно за виждане, трудно се концентрирах, помня че спрях и те тръгнаха напред, аз отново паника, нали дойдоха вече и ще си тръгваме (период 20:30 примерно) и сега ще пресичаме един мост а то тъмница нито лампи, нито нищо, тогава просто изпитах най-големия си страх, че мога да убия някого, защото помня че както вървяхме и нещо ми каза хвърли И. през моста (звучи налудничево и смешно нали? Но е истина за съжеление) помня че тръгнах към него и ми се изпречи един друг приятел на пътя и почна да ме прегръща да вика как си С. помня как му виках махни се, махни се защото имах чувстовто че немога да се контролирам и ще го хвърля, но слава на бога нищо не стана. После пък отидохме на едно друго място там се опитах да заспя и виждах същите тези формички както ти викаш като си затворя очите, абе направо не беше най-приятно и на сутринта като се събудих не знаех дали е сън или е истина.. Благодаря за отделеното време

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d69c71b4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Аз пуших билков тамян но дори не знаех че е такова мислех го за марихуана и нали питам ги моите приятели т'ва да не е билков тамян те не ве, не е и аз глупака им повярвах и отидохме да пушим аз си дръпнах само един път но след около 2-3 минути просто щях да умра всички ме филмираха мега яко че можел съм да колабирам и да не се събудя за 24 часа нищо не помня вече много отдавна беше гадно беше от тогава нито марихуана съм барнал даже и да ми я подаряват нито нищо сори не мерси!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7fb6c93c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   На мен ми се е случвало от марихуана, когато съм прекалила с количеството. Или ако не съм пушила много дълго и се излакомя... Просто внимавай, не се лакоми излишно :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c6a10ff8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   И аз съм пушила чай ( не знам какъв беше ) и още след първата дръпка започнах да се смея толкова истерично а след 2-3 секунди започнах да плача с цяло гърло после продължих да се смея зави ми се свят същи пак започнах да плача и така ги редувах докато не седнах и не заспах след което съм колабирала и не помня какво е станало и въпреки това беше много яко и скоро мисля да повторя :D :D

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 14209fc978
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   и аз съм изпадала в такова състояние... но бяха само 3 дръпки. Голяма сила.. повръщах и исках да ме водят в болница. После затворих очи и сякви халюцинации..

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8e5ebd6fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Хах... познато чувство и аз съм бил така. Бях на гъбки много зле ми стана и почнах да се панирам и да си мисля, че ще умра много гадно чувство но минава... :) и след 1-2 седмици бях като нов все едно не се беше случило.
Щом не си харесала чая по-добре недей да пробваш други подобни наркотици... напрау ги спри... 2 години бях зарибен по кокаин и едвам, едвам го отказах спирай докато е рано, че после много ше те мъчи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 38f5d2527c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Бад трип-овете ти показват доста интересни неща. Или поне лично на мен. Пушила съм билков тамян, билката с мириз на ванилия и различни видове марихуана (силно препоръчвам на пушачите на мара да опитат Orange Butt :Д)и при всичките са ми се случвали бад трип-ове, но след време започваш да им се наслаждаваш.
Спомням си първия път, когато пушихме билков тамян. Беше най-ужасяващото и едновременно най-доброто преживяане :Д. От доста време преди това си пушех трева, но от 2 дръпки се убих. Всичко ми изтръпна и един филм, че куките са ни хванали, а приятелката ми не спираше да пее :Д. И двете супер неaдекватни на сред центъра на София-страшна гледкa сигурно сме били :Д.
А сърцебиенето винаги го има и при тревата, и при билките, просто се усеща като започнеш да се панираш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 804582bb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Здравейте! И аз имах един такъв бад трип и направо нямам думи да опиша, всяка дума ще е недостатъчна до опиша случилото се.
Добре, че братовчедка ми ме е спряла, иначе съм щяла да се съблека насред центъра на Стокхолм!!!
Беше някакъв микс от малко силна трева, билки и някакъв друг чай, не помня. Дръпнах си и аз подобно на вас 3-4 пъти. Братовчедка ми само 2 пъти и нищо не й стана. Само малко й се догади, но взе няква дъвка и й мина. А аз започнах да се люлея, не можех да запазя равновесие, всичко започна да се върти както на вас ви е било. Започнаха малко по малко да ми стават съвсем ясни като живи разни неразбираеми сцени. От едната ми страна некво корабче плува и хора от него ми махат, а от другата ми страна някъв войник танцува с шимпанзе на ръце. Откачих и тръгнах да търся братчедка ми, обръщам се, а виждам бившия си. Изведнъж нещо ми става топло, възбуждам се адски много и започвам да се събличам, разни светлинки ми премигат, помислих, че искат да ме продадат, чувах разни гласове : Донеси ми домати! Донеси ми и нож. - осъзнах, че е гласа на майка ми.
Хвани я за косата, чувам от някъде и се ужасявам тотално. Всичко става размазано, после и черно и припадам пулогола. После чувам гласа на В., братовчедка ми, да ми казва да се събудя... Боля ме главата като се осъзнах и си изповръщах червата. Ужас. Повече никога и дамска цигара няма да пипна.

Стев

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c805437af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Аз преди няколко дни пуших коз с приятелки, преди също съм пушила, но този не знам какво му беше, казаха ми, че може да е бил друсан, та изпушихме една 10-ка трите и ме хвана веднага, изпушихме го в една градинка и след това отидохме на една спирка, помня само, че вървях пред тях, след това седнахме на спирката и аз започнах да се филмирам, те ми говорят нещо, аз си мисля съвсем друго, усетих, че започвам да заспивам и след това помня, че станах и се въртях, след това ми дойде акъла и както седях започна да треперя цялата и мускулите ми, започнаха да отказвах, помолих едното момиче да ми говори някакви неща и след това пак се филмирах... после сме отишли пак в градинката и там започнах да си представям, че съм в гора, и че сънувам, все тая, бях много жадна през цялото време и не знам какво сме правили в градинката, ама се прибрахме в къщи, вече беше минало доста време, а мен не ме беше пуснало и момичето, с което бях се беше притеснила и започна да ми казва да се свестя, че не е нормално да ме държи толкова дълго и аз пак започнах да се филмирам, че може да съм полудяла, че трябва да ходя в болница и някакви такива, в общи линии ме държа към 8 часа, което според мен беше, защото се бях филмирала много, но все пак беше яко.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f41bd89172
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Преди малко се върнах от спешното точно заради подобен чай. Това което си написала описва напълно моята картинка и то с подробностите няма по ужасно нещо! На никой не го пожелавам! Радвам се просто, че още съм жив това е най-важното и никога няма да пуша, беше ми парвият и последен път!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bc2e824fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Извинете ме за непросветлението, но какъв е тоя чай? Отиваш в магазина и си купуваш билков чай на пакетчета, прибираш се в къщи, сиваш си едно пакетче :))) и пушиш??
Какви ли не глупости измисляте вие младите...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: beedeaf163
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   абсолютно същото ми се случи, с малки изключения, но е ужасно неприятно ии внимавайте

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: be6af71d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   момче на 20.

когато бях на 15 с едни двама глупаци завъртяхме един коз ама не съм сигурен дали е било коз след като прочетох историята ти и разбрах за чая (по принцип не се интересувам много от наркотици) или е бил смесен с нещо щото беше готов, свит

и преди това бях пушил марихуана но нямаше нищо общо с това което пуших тогава

5-10мин след като го издърпахме направих най-голямата грешка в живота си - получих първия си и най-гаден, ужасен, страшен трип.. губят ми се поне 3 часа от вечерта по време на ефекта, реалността беше извратено изкривена и бърках хората и тез измекяри които бяха с мен

на следващата вечер се вкарах отново в същия филм за 10-20 секунди но беше адски силен и не бях употребявал нищо, 5 години по-късно съм с панически атаки, страхове, депресия, почти не излизам от нас, вечер не излизам никъде защото ме е шубе да не се вкарам във същия филм защото той продължава понеже бях малък, беше ме страх и не казах на никой като си мислех че всичко ще свърши, но става все по-лошо и не потърсих помощ на време.. пия лекарства от 3 години но ми действаха добре само в началото и тогава имах желание да излизам вечер и през деня и съм го правил но със страх, понеже ако се филмирам всичко се изкривява влизам в тоя лош трип отново, не мога да се контролирам, дори не знам дали дишам от което ме е страх най-много и като изляза от филма ме връхлита пристъпа на паника и не мога да се успокоя.. та няма значение публикувал съм историята си, чакам да я одобрят :)

моя съвет е да потърсиш помощ от специалисти, да минеш през невролози и психиатри-психотерапевти или нещо такова, но първо да се консултираш с личния си лекар, щом е било скоро и щом са ти такива симптомите за да не станеш като мен понеже имаш шанс :)

надявам се да ме послушаш, успех и не се филмирай, мисли хубави неща и недей да употребяваш опиати повече :) мир

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 381755619e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Сигурно си пушила тамян. От една две дръпки все едно си изпушил цяла цигара трева сам. И аз веднъж от него се вкарах в голям филм, бях на даскало и наистина беше много зле ситуацията ;д Ама филма при тамяна е, че пуска много бързо максимум 40 мин държи

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9f9a6af705
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Bad trip е нещо съвсем различно от описаното. Да си представим че си имал някакво кофти случка преди години. BAD TRIPте връща към този момент на 100% пак и пак. Кога ще спре зависи от дозата и най вече колко ти е здрава психиката и това не може да се получи от чайчета или марихуана. BadTrip се отключва с LSD.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4ab5b8523d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

21.   Е, това да ти е за урок! Друг път да не пушиш гадости, че не знаеш какво може да стане.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d699c7c01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Чудя ви се на акъла как може да се съсипвате по този начин. Преди много години, когато някои от вас даже не са и били родени още се зарибих по марихуаната. Тогава имаше само 2-3 дилъра в София. Продаваха се предимно т. нар ацетонки. От 1 такава си направо труп. Та, както и да е. Пушех си на воля, та бонкове, гайди и т. н. След това - хашиш, малко стафче, взимах хапчета, по това време се продаваха в аптеките свободно. Амфетки - също. Абе, общо взето тъжна картинка. Стигал съм и до 7-8 тревички на ден. Но в един прекрасен момент баща ми ме усети и ме "съветва" доста сериозно. По това време аз бях 55 кг, а той 130. Може да си представите пораженията. Вярвайте ми, боя оправя. Та от въпросния случай не съм и помирисал, въпреки, че съм имал много-много възможности за каквото и да било. Просто не съм докоснал. Станах най-върлия противник на наркотиците и прекурсорите им. По стечение на обстоятелствата работата ми е свързана до голяма степен с наркотици, но от другата страна на бариерата. И винаги съм бил абсолютно безкомпромисен по отношение на дрогата, независимо каква е. Боклукът си е един и същ и води до много-много лоши последствия. Да вметна само, че 2/3 от тези "приятели", с които започнахме през онези далечни години да пафкаме и т. н. вече са 2 на 1 под земята. Това само по себе си може да ви говори много. А и ние точно така започнахме - "хайде 1 партийка, пък нищо няма да ни стане", после 2, 3, 4, малко по-твърдо, още по-твърдо и така. Мой съвет - бягайте далече, докато още можете. Или ще отидете на дъното, или още по-лошо....

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 26217d8b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Знам, че темата е стара, но исках да изразя мнение. Наистина това е най-ужасното чувство което съм изпитвала а при мен беше от LSD. Случи се преди месец, но все още имам травма.... от трева не съм получавала и не знам дали чувството е по-различно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d72e4404d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Не знам дали се води Bad Trip или не, но ще ви разкажа за моя тежък случай. С двама приятели решаваме да направим партия (аз дотогава бях пушил 5-6 пъти) за ПЕТ лева. Смешно, но да - партия за 5 лева. Единият обаче отпада. Оставаме двама. Времето хубаво - края на август към 19:00 часа. Взимаме си, сгъва я другия. Излиза малка фаска като за един човек и даже по-малка. Качихме се на едно дърво в парка да я издърпаме. Аз реших 2 пъти да си дръпна. Обаче нищо не се случваше. Станаха 3-4-5, накрая свърши и изшмъркахме картончето(не го препоръчвам изобщо) и ПАК нищо. Същото и с другия пич. Не мога да кажа, че бях разочаровам, защото не съм наркоман и не мога да съжалявам за това, че не ме е хванало. Слизаме от дървото и както стъпвам на земята ме удря като цунами. ОТ РАЗ! Всичко ми стана шарено, езикът ми сякаш стана 3 пъти по-голям, главата ми натежа, колената ми омекнаха. Всичко се движеше някак странно. Имах чувството, че колкото и да крача не мога да се поместя. НЯКАК си стигнахме до квартала. Помня, че видяхме познати, моя другар остана с тях, а аз казах им казах нещо там и се прибрах. И тогава започна тежката част! Стана ми топло, гадеше ми се. Погледнах се в огледалото- бях като платно. Знаех, че храната и водата смекчават ефекта, изядох 2 сандвича с 1 чаша вода. След минута ги изповръщах. Опитах да се изплакна със студена вода. Не стана. А същевременно започнах да чувам някъв шум. Установих, че е вятър. Затворих вратата на балкона и БУМ! Изненада. Шумът не спря - беше в главата ми. Ама ви казвам - все 1 съм на Мусала. Опитах да легна да спя, щом си затворих очите изпитвам чувството, че пропадам в няква черна яма. Пак ми става лошо. Пак повръщам. Започнах да се моля на Господ. В този момент наистина съжалявах, че съм го направил. Знаех, че няма антидот, че няка към кого да се обърна (извинявай, напуших се, може ли да ми помогнеш... не върви) и трябваше просто да чакам. И чаках - час, два, три, четири... Зверски главобол, болки в стомаха, леки халюцинации, умора, жега, паника, стрес. Добре, че никой не звъня по телефона, че не знам какво щях да правя. Пуших в 19:00. Пусна ме в 02:00. 7 часа ме държа. 7 ЧАСА! Цигарка за 5 лева. Не знам какво е имало в нея, но знам, че това ми беше последният път. На сутринта като се събудих се чувствах прероден. Благодарих на Господ. Оправих се и така. Една седмица имах лека параноя. После отмина. Извод - не подценявайте количеството. И като цяло - изобщо не се занимавайте с наркотици, алкохол и цигари(обикновени). Изберете спорта!

M20

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7ed6f06106
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Нека и аз споделя за този билков тамян. От 1-2 седмици бях много нервна и исках да пуша козче, най накрая намерих, казаха ми, че е чай, но аз не разбрах за какво ми говорят мислех че става въпрос за трева. И така опънах си 3-4 пъти, защото не бях пушила от доста време и не исках да се размазвам много. Още не го бяхме изпушили, когато усетих че ме хвана. Няма по ужасно чувство - НИКОГА НЕДЕЙТЕ ДА ПРОБВАТЕ ако не сте - ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ!!!! Не знам какво се случи с мен, не знаех кои са хората с които съм /приятелите ми/, те ми говореха но аз не разбирах нищо, не знаех къде се намирам, нямах ни най малка представа, не знаех коя съм аз самата, все едно бях от друга планета и не осъзнавах какво точно правя на този свят. Един - два пъти се сетих, че съм пушила и затова съм така, но като цяло не се сещах. Знаех само, че нещо не е наред, че не се чувствам добре. Бях супер неадекватна, приятелите ми ми говориха, но аз не им отговарях - все едно не можех, но не можех да разбера какво искат и за какво говорят. Тръгнах да се прибирам - въобще не знаех накъде отивах. Нищо и никой не ме интересуваше. Не исках да стоя повече в този свят - исках да отида някъде много надалеч - в друг свят. Мислех си, че ще умра или, че може би вече съм умряла и всички са ми много далечни. Молех се само да се оправя. Не знам как успях да се прибера. Помня че ми стана много лощо исках да повърна, но нямах сили да се помръдна. Легнах и заспах. Като се събудих бях по добре, но не напълно. След 3-4 дена се оправих и повече НИКОГА НИКОГА НИКОГА няма да пуша нищо. Благодарна съм, че се оправих, не знаете през какво минах, на никой не го пожелавам, така чепо добре да не пробвате ако не сте.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0ea74a6971
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Важно. Към авторката и номер 15 - за салвия дивинорум ли иде реч? Подариха ми преди няколко месеца растение и съвестно си го гледам, събирам и суша листа и тъкмо му се точех да го тествам тия дни... честно казано мислех, че е по-меко действието от трева, но това, което описвате е брутално и доста ме стресна. Та, искам да разбера за същото растение ли иде реч? Номер 15 при теб от каква доза стана белята?
поздрави

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7004db94df
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Вие сте луди да пушите чайове и такива други подобни фалшификати. Само мога да ви кажа, че в щатите има хора, които са полудели, получили здравословни проблеми и някои дори умрели от синтетичния канабис. Поровете се из нета. Аз дори не знам да има по-вредна и ужасна дрога от нея.

Нормалната марихуана също може да причини бед трип, но е много рядко и и включва сам параноя или тревожност. Лично на мен ми се е случвало ако пуша прекалено много.

Не пушете нищо, което не е чиста марихуана, не знаете какво има в него и ефектите може да са ужасни!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fc0d8735d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Внимавайте много каква трева пушите. Пуша от много време и познавам друсака от истинската трева... Но. Явно колкото и да знаеш се опарваш. Заради една 10-ка, която не знам какво имаше вътре изживях такъв trip че няма накъде. Цял ден... Стигнах до там че излязох буквално от реалността, събудих се два пъти докато бях буден... Не бях в тялото си сиг около два часа. Смисъл там си бях но зад него и бях във филм, че това не е моето тяло. Лоши неща чак не ми се обяснява. После се появи деперсонализация... Внимавайте!!! Минаха 3 дни и още се оправям от първичния шок, че умираш...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: dd4b3dcad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   За какъв "чай" иде реч? Черен, Зелен? Обикновен чай от магазина? Да не става въпрос за Салвия, която действително съдържа халюциногенни вещества и то един определен сорт, но как от другия чай ще получиш каквото и да е наркотично опянение не ми е ясно...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 71a119d32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   20 - това е FLASHBACK. Не се изказвай неподготвен, особено когато се опитваш да поправиш хората!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8be5244e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Чудих се да пиша ли.. да не пиша ли.. мързи ли ме.. не ме ли... но в крайна сметка се реших... днес заради тая билка.. даже ще кажа къде по напред в темата... Идва бърза помощ до нас.. значи не я пуша за пръв път... ще мина на кратко... направих 3 4 дръпки сутринта и всичко беше окей.. но след 10 минути... о боже... господи.. такъв ужас не съм изпитвал... сърцето ми имах чувството че щеше да изхвръкне ама буквало пичове... не знам дали може да ме разберете... в главата ми беше пълна каша... най вероятно лудите се чувстват така... добре че майка ми беше там.... пък че я изплаших до немай къде няма значение... ама такъв ужас... и не спирашеееееееееееее.... сърцето ми всякаш бях зел 5000000 грама кокаин направо виках като умряло куче... знаех какво става и всичко.. но буквално мислих че ще умра.. збогувах се с майка ми.. накарай я да извика бърза помощ и просто не спираше да ми е ужасно зле... и изведнъж.... БУММ.. СПРЯ... от нищото се завърнах сякаш в реалноста... пак бях замаян но изведнъж ужаса свърши... обаче вече бързата помощ идваше... ще пропусна подробностите че пуша от години и съм пушил и преди билка.... но това... това беше ужаса на века... поне за мен... всеки си възприема ужаса по различен начин... но при мен.... боже... добре че ме пусна... надявам се да нес е налага да пуша това лайно повече... съветвам ви който е от София и прочете това някой ден.... и чуе за билка... директно да бяга далеч... намира се на Константин Величков.. по една уличка.. при едни скапани мангали.. с яко пари... Буквално сърцето ми удряше във главата а самото ми сърце щеше да изхвръкне... А на кардиограмата не бях зле като ми я направи доктора като дойде... а преди това сигурно съм пушил поне 30 пъти билка.... но този път беше нещо ужасно... повече няма да доближа тия скапани черни печки... кофтито при мен е че представата за реалност си знаех къде съм и кво става ама вътрешно.. душевно имах чувството че това е края.... сякаш някой беше във мен и направо ме съсипваше и ме блъскаше вътрешно не мога да го опиша с думи.. но беше ужасно за мен... а какъв срам че родителите ми са родили такова лайно като мен.. да не говорим... но както и да е... Умната момчета и момичета че по дяволите... това е ЖИВОТА НИ.... ТОВА Е ДАР МАМКА МУ.... ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЪСИПВАМЕ ДАРА който сме получили... Това което сам си правиш друг не може да ти го направи :) Лека нощ от мен --- надявам се да нямам кошмари заради това което ми се случи днес... съжалявам за правописните грешки и т. н

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d33b56b305
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Да предполагам, че за първи път сте пушили всички чай. Слагат се 2 малко щипки в една цигара, за да не се стига до припадаци. Първия път е най- размазващ и общо взето от 3 дръпки не знаеш къде си и кво правиш, а аз направих 7 и имах чувство, че съм сам в целия свят и че съм във видео игра. Чая е чай напръскан с метадон. Пуша през ден и след 1вия път стабилно правя по 9- 10 дръпки. В началото те удря в главата и започваш да усещаш вибрации и да пулсираш. Всичко ти се върти и почваш усмивки, смях трае 30 мин обаче имаш чувството, че са минали поне 3 часа. Никога не питай кога ще ти мине и не мисли изобщо колко ти е зле и се остави на вълната. Ако искаш да мине по- бързо легни на тихо място и гледай нагоре в една точка и се концентрирай в тази точка. Свивайте по малко и не прекалявайте. Месете с тютюн много, за да няма кофти тръпки. И това не е bad trip, а препушване с билка :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0e040ffa69
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

37.   Аз съм пушила много пъти и нирвана /билковия тамян/ и билка и трева, никога нищо не ми се е случвало. Имало е случаи в които реалността я възприемам изкривено, като дадено разстояние да ми се струва по-дълго или по-късо и някакви такива дребни неща, но тр да съм много нагърмяна. Пък и филма ми е забавен. Просто си е до психика според мен. И все пак билката те развеселява и е "голям купон", но те пуска след 40 мин. Не си заслужава.
Ж 18

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3e08e02bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   На 14 съм и се напуших с чай точно на завършването на 7ми клас. Тогава едно момиче имаше и ми каза
-Дай 2 лв. ща напуша много здраво!
Беше ми любопитно какво е чувството да пушиш (за първи път ми беше)
казах и
-Добре
отидохме зад един ъгъл запалихме я тя дръпна 3 пъти и ми я подаде аз дръпнах 3 пъти след това тя след нея аз още 3 общо съм дръпнал 6
на 3тата дръпка вече се люлеех въпреки това още дърпах.
Тръгнахме към закусвалнята, че да седнем там. Докато вървим всичко около мен започна да се друса ту нагоре, ту на долу сърцето ми започна да бие лудо казвах си на акъла
-Чай не пипам, Чай не пипам
Седнах на бордюра понеже столовете бяха заети и чувствах, че ако не го направя просто ще падна назад всички започнаха да ми се смеят аз се обърнах с няква циганска физиономия към тях и им се измях от сорта на хъхъхъ
после припаднах 2 пъти свестих се при медицинската сестра в даскало която ми миеше лицето и ме разпитваше разбира се казах си всичко и се разминах с предопреждение. От тогава чай не съм пипнал а и нямам намерението карам си я на Марихуана странното е, че от тогава не ме хваща от по слабата бяхме купили с 1 фр една петица изпушихме я двамата той се нацака мн здраво мене не ме хвана о. О та това е внимавайте с чая той е много по силен от обикновенната марихуана. Чая те държи половин час максимум 40 мин. а марихуаната те държи поне 2 часа а и нагоре :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 99c5299bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Здравей ! Прочетох внимателно историята ти и напълно разбирам през какъв ужас си преминала. На 15 Септември 2012 ми се случи абсолютно същата случка, но като прибавя и опити за гълтане на език и гърчове. Благодарна съм на тези, които са стоели отстрани и са ми се присмивали,но най съм благодарна на моята приятелка, която се е осмелила и макар и силното притискане на челюста, което съм извършвала е бъркала в устата ми,търпяла е зверска болка, за да извади езика ми.. След като са ме мокрили с 3л вода и не съм се събудила са започнали да ми удрят шамари .. и малко след това се свестих със силни болки в бузата, гърба и ченето. Не мога да опиша страха, който изпитвам само при мириса на марихуана. Много хора ми казват,че не е възможно от 4,5 дръпки марихуана да ми се случи това.. не знам, може и друго да е имало в цигарата. Та мисълта ми е, че 100% сега нямаше да съществувам ако тогава бях сама. Живея втори живот . :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4a6dab5dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Веднъж въртяхме 5 човека 2 цигари с марихуана. В началото всичко беше супер, но после... Не можех да мръдна, а бях легнал на легло. Чувството беше все едно се пускаш от влакче на ужасите и ти се повръща и въобще адреналина ти се е качил, но гадното беше, че ти се повръща. Та съвета ми е да не въртите два джойнта, съветвам ви и да не консумирате алкохол преди или след пушене на марихуана !

- Момче на 14 г.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1e1b9bcdff
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   Не може да ти се повръща от марихуоната

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: af2ddfd49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Мото лошо пътуване беше като бях в САЩ. Напушихме се с бонзай със американци и един украинец като аз и един от американците сме припаднали и другите са ни мъкнали в хотелската стая щото сме започнали да колабираме. И аз като авторката не мога да опиша случващото се с думи, защото няма обяснение което да се даде на това чувство и изживяване. Помня че бях много уплашен, сърцето ми препускаше, какви ли не неща все едно съм във тялото ми и съм някакъв организъм като кръвно телце или някакъв електрод който се спуска по ролър костър от едното място до другото, само дето пътуването е дълго. Виждах и най-вече усещах как се образува слюнка в устата ми но не по начина по който усещаме в нормално състояние а в хиляди пъти по-забавен каданс на случващото се. Всичко ми беше замаяно. После като се оправих, пак се напушихме с бонзай, само че тоя път си дръпнах 1 път а не 2 пъти. (тая синтетика я продаваха съвсем легално на улицата).

Най-добре е да не се ползват наркотици. До нищо хубаво не водят.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 33eb3b18d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Споко! На повечето целият им живот е едно голямо лошо пътуване...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4465cca4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Ако под "чай" се разбира "салвия дивинорум" - то е много много кофти да я пушите. Да пушите салвия е все едно да предозирате на парацетамол... в повечето случаи е много много лош трип. Хубавото е, че няма смъртни случаи(за разлика от парацетамола, който в големи количества води до хипофункция на черния дроб и евентуално смърт) и обикновено хората след това се отказват от всякакви чайове, билки и наркотици.

Салвията е шаманско растение и трябва да се ползва по шаманския начин - с дъвчене и задържане в устата. Тогава трипът(ако може да се нарече така изобщо) е съвсем различен и човек не губи връзка с реалността и може с намерението си да "пита" за различни теми и да получава отговори. От там и подимето на растението - "дивинорум", което означава "предсказване"(на английски devination).

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cc605c3df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

46.   Еми то всичко си е описано в библията, ако прочетеш някой от правилата на живота, ще се чувстваш по-добре.
-Не пуши

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: aab5782695
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

47.   До 45: Абе човек какви са тия глупости дето си написал, ти изобщо пробвал ли си някога салвия дивинорум?? Ако си некъв депресиран наркоман има голяма вероятност да те хване бед трип, интересно аз като съм пушил 5-6 пъти как до сега 1 път не ме хавна бед трип, а ми ставаше всеки път много яко, силна еуфория и изключване от реалността!?
Ефекта е 5-6 минути при пушене и е по-силен отколкото при дъвчене, има хубави готини афтърефекти и те са че чувстваш освежен, тонизиран, презареден с енергия и щастлив.
При дъвчене ти трябват в пъти повече листа, много горчат и те хваща след половин час дъвчене и те държи час и половина - 2 но ефекта е среден по сила.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ef632ecfa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   до 47 от 45:

Странно, на мен листата въобще не ми горчат като ги дъвча, но ако са сухи първо ги накисвам във вода и лек алкохол. Ефектът е среден по сила и на мен това ми харесва - предпочитам да имам някаква връзка с реалността. Малко ме е страх от фул трип. Иначе афтърефектите ги има и при дъвчене. Последният път си направих чай и ефектът беше също доста готин - първо задържах чая в уста, после като свърши дъвках листата и си беше доста добро. Правих го в тъмна стая с лека музика. Но по-същественото е, че в умерени дози салвията усилва т.нар. хипнагогия - картинките, които понякога виждаме преди да заспим. Това състояние на съзнанието е много възприемчиво и можеш да го използваш за разкриване на различни аспекти от живота си. Освен това мисленето ми се разширява, ставам по-креативен и по-лесно приемам различни гледни точки.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4fc7ec0f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Абсолютно 1 към 1 с моя случай, събрахме се приятели и завъртяхме 1 джойнт, честно казано не се напуших (цъкна ме) и седнах на 1 парапет, по 1 време започна да ми става супер зле и да виждам все по-малко и по-малко, накрая абсолютно нищо не виждах, напълно отворени очи и виждам правоъгълници които са супер ярки, след това съм припаднал за 20 секунди, после се оправих, по-същия начин, бавно по-бавно започна да ми се изяснява, но при мен имаше и 2ри път, 2 минути след 1вия, припаднах 2ри път докато бях на крака, но приятелите ме хванаха ... Буквално това е най-ужасното нещо в живота ми, не е шега работа. Повече джойнт няма да пипна .

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 500c9baf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Преживях нещо подобно преди няколко години, не съм фен на никакъв вид наркотици но пушех защото ми предлагаха и от части за да се слея с тълпата, просто бях слабохарактерен и се оставях да ме напушват но нито веднъж не изпитах удовлствието от марихуаната за което другите разказваха по скоро точно обратното чувствах се объркан, замаян и не на мастото си. Преди около 2 години предозирах, човекът с когото пушех беше редовен потребител, за себе си мога да кажа че съм неопитен пушач употребявах рядко сега вече съм спрял окончателно и се заклех пред господ и пред себе си че тази зелена сган никога повече няма да припари в ръката ми и честно казано имам страх от веществото след това което преживях, панически атаки, избиване на топли вълни, треперене, сърцебиене, нямах доверие на разума си имах желанието да се самоубия, изкарах изключителмо гадна депресия, бях абсолютно сринат за известно време. Съветвам те да прекратиш употребата на всякъкав вид наркотици преди да се погубиш психически и физически.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 48110a5584
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Познато чувство. Това, което описваш е най- лошото нещо, което може да се случи да, защото е състояние, върху което губиш контрол. Аз изпаднах в подобно състояние от подобни неща. Само че не ме пусна 2 седмици. Най- мъчителното нещо на света беше момента, в който усетих че ще умра, полудея или вече съм полудял със сигурност. Започваш да си мислиш, че няма връщане назад, край, сам си го направих, за какво ми беше. Халюцинациите са налице, загубата на усещане за реалност, пространство, време, цветове.... Паниката идва поради съвсем друга причина. Причината е, че за разлика от алкохола, то наркотика, който те е довел до това състояние не ти дава увереност и чуство за величие, а напротив. Изпълва те с чувство на остра параноя и слабост. Отделно от това съзнанието ти трезво разсъждава върху промените и може да ги познае и усети. С други думи ти не си адекватен, но го разбираш и усещаш. Това е момента, в който губиш контрол и искаш по- скоро да умреш, защото чувстваш, че нямаш сила да се справиш. Аз лично съм човек, който не се плаши от нищо и не преувеличавам. Тогава обаче... разбрах колко уязвим мога да бъда. До ден днешен изпитвам фобия от наркотиците и призовавам всеки поне да пази децата от това, което прави. Правят го по градинки, по паркове... хора там има деца, спрете се.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9de60c1a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   Аз пробвах гъби на скоро, но беше изключително осъзнато и се подготвях 1 месец преди това. Четох много неща и като цяло беше един експеримент, който реших да си направя. Хареса ми. Имаше много мъдрост в преживяването, но халюциногените са като нож. С него можеш да си нарежеш нещо за ядене, може и да се наръгаш. Но може би и това не е точното сравнение. По-скоро е все едно да се катериш на скала. Ако не си внимателен, концентриран и спокоен ще паднеш от скалата. Същото е и с халюциногените. Ако подхождаш към тях лекомислено, за някакъв купон или пък недай си може някой да ти ги даде без да знаеш, е тогава става лошо. Колкото до Бад триповете. Майката му е да не се паникъосваш, да има човек до себе си, който да хванеш за ръка, ако нещо се случва. Да приемеш всичко, което се случва и да му се довериш. Също така може да се измъкнеш като пееш.
Много зависи и от самата музика, която слушаш. Ако музиката е весела е много вероятно и преживяването да е весело.
Работата е там, че при гъбите, музиката и всичко, което виждаш се слива в едно и всичко е като една манджа. Манджа от собствените ти мисли, емоции, настроение, музика която слушаш и т. н.
Всъщност един халюциноген няма как да отключи в теб нещо, което го нямаш. Така че ако си негативен тип, слушаш тъжна музика и имаш мрачни мисли, е.. няма как трипа да е готин. Но при всеки случай дори лошите трипове променят към по-добро хората. Просто хората си дават сметка какво представляват и така се променят. Много мога да говоря по темата

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker