Пушенето в училищата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Пушенето в училищата
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 7641 пъти
Добре де хора то така или иначе всички които сега пушат пък са на 12-13 години няма да се усетят на време, но нека поне изкажа своето мнение.
От месеци гледам как момичета момчета от моето училище ми се фукат с това колко цигари са изпушили при което аз не доумявам, защо го правят. Разбирам да пушиш, но поне 16 да имаш, поне! Но те защо го правят!? Разбира се знам отговора искат да се правят на интересни да позират с това, че са малки тревоманчета. Та то ако от сега почват накъде ще стигнем. В БЪДЕЩЕ ТЕЗИ ХОРА ЩЕ СТАНАТ ДИЛЪРИ, ЗА ДА ИМАТ ПАРИ ЗА "БЕЗЦЕННАТА ИМ ТРЕВА". Имах случай когато бях в свободен час и се разхождах с приятелка, към средата на часа телефона й звънна и й се обади едно момиче което поиска да й се занесе нещо. Тръгнах с приятелката си и по пътя я попитах къде отиваме-Тя извади от джоба си кутия цигари. Попитах я как така е взела цигари та тя не е и непълнолетна! Е отидох с нея към някаква улица и там бяха се събрали малки пушачки слушащи tyga, wiz khalifa "yolo swag-ери". Моята приятелка ако още е такава изкара една цигара и я даде на другото момиче. Тази която първа щеше да се напуши се качи най-високо да покаже колко е интересна нали. И се започна-Тя започна да обяснява на другите дървени глави как се пуши. Още си спомням думите й-ТРЯБВА ДА ЗАДЪРЖИШ ДИМА В УСТАТА СИ, ЗА ДА ПОГЪДЕЛИЧКА ДРОБОВЕТЕ ТИ-Беше единият бисер. След което и моята приятелка взе една цигара и започнаха да пушат слушайки french inhale. След като здраво пушиха мина една полицейска кола. Пушачките се разбягаха. Аз се отвратих и реших да ида до магазинчето да си купя кола. Когато тръгнах отново към училището ги видях да се пръскат с различни дезодоранти да прикрият миризмата. Отвратена съм от такива като тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 04c7b7c47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бих ти казал да си останеш на същото мнение и като пораснеш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0f318daf38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче на 16 съм и не пуша и мисля че това е в мой плюс. Предпочитам да си купя плодове вместо да си давам парите за безполезни боклуци които не водят към нищо добро освен към множество заболявания.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 29c5997895
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Смешна и жалка история.. и още по жалкото е, че доста хора ще намерят себе си в нея..

Виждам, че си доста отвратена от тези твои съученици, но не знам защо долавям някакво странно любопитство към тях..
Питаш - ЗАЩО? !?
Днес питаш, а утре ще минаваш по техния път, с разликата че ти ще изглеждаш 5 пъти по-смешна от тях..
Защо ли? Защото те вече ще са пораснали и ще осъзнят колко глупави са били като малки.. А ти именно тогава ще се правиш на готина и интересна.. Все пак дано да не става така!
Надявам се да не променяш мнението си дори когато пораснеш, въпреки че малко се съмнявам..
Съмненията ми се пораждат от факта, че познавах много хора, които мразиха какво ли не.. а сега задминават дори най-бруталните и изпаднали наркомани!

Всичко зависи от теб.. не слушай хората когато ти казват, че с какъвто се събираш - такъв ставаш..
''Такива'' стават хората, които нямат характер и собствено мнение и обичат да правят това, което правят другите...

Цигарите ги забрави.. всеки започнал с тях за да бъде интересен, бавно и неусетно се превръща в пушач до края на живота си, а е доста трудно да ти обясня за каква краста става въпрос..

За тревата съм на мнение, че не е нормално да се употребява от 12-13 годишни деца..
Но може пък един ден и ти да се напушиш и на теб да ти хареса.. В това според мен няма лошо - стига да знаеш какво правиш! А ако знаеш, то тогава ще намериш много повече ползи отколкото вреди..

И все пак когато един ден решиш и ти да се напушиш като куче, трябва да знаеш че компанията е много важна и ако го правиш за себе си ще ти е яко, но ако го правиш заради другите, ще се чустваш като идиотка и нищо чудно да не ти хареса..

ХАХА :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4e56c9d7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз сьм на 13(седми клас) и при нас масово се пуши от пети клас, което за мен е стресирашо и отвратително...!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e329183fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   2005-та г. в моето училище се нареждаха ученици и учители с цигари, а оправданието беше, че пушат извън пределите на двора. По време на учебни занятия не трябва да пушат, пък като искат да се тровят в останалата част от деня. За това което описах и учителите имат вина.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d285c1df65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз не разбрах трева ли са пушили или цигари? :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 562596885d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вече не ми е странно, че на 13 години се пуши. Целият ми клас пуши, бях в 8 клас ( миналата година ), когато едно момиче от класа пуши пред мен. Пред училището ми се пуши. Аз няма да пропуша, надявам се. Е, може би някога ще пропуша, зависи. Така че, изобщо не ме изненадва. Една от класа е почнала на 12.... Не ми е странно!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 67f8f62f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Добре и какво от това? Отвратена си, кофти ти е и какво искаш да ни кажеш- колко ужасен е всеки пушач и как трябва да ги целим с камъни, защото се тровят или какво?

Това е абсолютно безсмислено, нека пушат- цигари, трева, кой каквото иска. Научи се на толерантност. Всеки сам си живее живота и пушенето си е лично негово решение, не можеш да стоиш и да ги плюеш, защото са избрали да живеят по начин, различен от твоя. Нека правят каквото си искат, отговорността е изцяло тяхна. Цялото ми семейство пуши, половината ми приятели пушат, но аз цигари не съм и опитвала. Познавам и двама-трима, които и трева имат, но те ас съвсем друга тема... Всичко е от човек до човек. Никой не ме насилва да пуша и аз не насилвам никой да спре.
Укроти се малко и вместо да се правиш на псевдо-моралист, си гледай собственият живот и проблеми.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 50e70122f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм на 18 извинявай, ама пуша цигари и трева от 14 годишна някъде и да ти кажа нито съм суагер или там както ги нарече твоите съученички нито изобщо се интересувам от съвремената поп и рап култура. Пуша, защото искам. Обичам да пуша трева, готино ми е и съм пушила в училище и до училище, никого не карам и никого не съм учила. Псевдо мроалисти като теб много, обаче да ти кажа по-добре да пуша трева и цигари които не са наркотици, а както казва един приятел, плодове на природата от колкото да се напивам и да плюскам някакви оцветители, консерванти и т. н. Само да ти кажа, че познавах една много праволинейан като теб, която ми опяваше на главата доакто пушех трева и тютюн, а сега въпросната ходи с 35 годишен наркоман и е постоянно на амфети. не ти го пожелавам, но просто казвам, че едно е когато си 13 друго когато си на 18

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3389feeb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   За мен пък хората, които пушат са тъжна гледка. Тъжно е, защот ов крайна сметка вредите от цигарите са си ясни за всички, но има пушачи? Е, ами това са хора, които или избиват комплекси и се правят на готини, или са хора, които са неспособни да открият красотата на живота ако не са напушени/същото и за всички други наркотици... /Не, физическата вреда в крайна сметка не е толкова страшна, или поне не е най-страшното.... Страшното е, че има толкова много изгубени хора, които търсят щастието в подобни неща.
наивно 15 годишно момиче

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f9a55a4ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз като номер 6 не разбрах трева или цигари пушат. Объркана история. Говориш, за трева, за кутия цигари и т. н. Предполагам, че въпросните хлапета са пушили цигари щом всяка е била с отделна цигара. :) И преди 14-15 годишни са се криели и са дърпали фасове и сегашните го правят. Не можеш да ги промениш, на тях им харесва, а щом на теб не ти харесва недей да пушиш!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f60778ee09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Пушете си трева да ви е мирна душата

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 048721c22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Здравей!
Имам доста приятели, който пушат аз не им казвам да престанат, щот е гадно да си мини родител!
Не съм ЗА пушенето, но наистина в момент на слабост, в моменти в който си отчаян
Еми в тея моменти всеки иска да направи нещо с което ще се развесели/// Много от вас сигурно ще си помислят че и аз пуша но Не не пуша и яма да пуша////// моят начин за развеселение е слушане на музика или нщ от тоя сорт

Моят съвет км теб е да не им обръщаш внимание

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker