Алкохоличка съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Алкохоличка съм
преди: 11 години, 11 дни, прочетена 5025 пъти
Здравейте, аз съм още много млада, но попаднах в ужасен капан - този на алкохола.
Използвам го, за да живея нормално, а не за да бъда по-щастлива или да забравя проблемите си.
Без алкохол не мога да говоря нормално с хората, не мога да бъда в добро настроение, не мога да кажа това, което мисля, не мога да поддържам отношения, не мога да се оплача от мъките си, да танцувам, да се усмихна от сърце, дори не мога да се отпусна с някой в леглото.
Алкохолът ми пречи, осъзнавам го, но без него не функционирам. Хората около мен го разбират, и бавно и постепенно, един по един ме напускат. Не знам защо се превърнах в такъв човек, и нямам представа как да се променя. Опитвам да не пия, алкохолът дори не ми липсва. Просто без него водя скучен и безличен живот, в който нямам дори самоличност. Нямам кураж, нямам чувства. Мислех да отида при специалист, но живея в малък град, ще се разчуе, а и честно казано не искам да говоря за проблемите си. ( не и преди да се напия отново )
Сега съм трезвена и се радвам на момента, защото след час-два вече няма да съм. Тъжно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 дни
hash: fb140d8e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Алкохолната зависимост е прогресивна. Това, че ти си осъзнала и признала проблема е най-важната крачка. Можеш да получиш помощ и подкрепа тук- http://arka. bulboard. com/vf8. html
Погледни дали има група на АА в твоя град, ако няма можеш да се включваш на скайп-сбирки. Споделянето с хора, които са минали по този път, знаят какви са механизмите и характеристиките на алкохолната болест, може да ти бъде от полза при опитите да се отървеш от този ад.
Не се отказвай, ти можеш!

 
  ...
преди: 11 години, 5 дни
hash: aa9fb74db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Аз съм в абсолютно същото положение като теб. Имам наистина сериозни психически проблеми, липсва ми увереност, въпреки, че изглеждам доста добре, не се изтъквам, просто казвам истината, постоянно се чувствам потисната, плаха съм, имам много страхове, нямам смелост да се опълча и да направя това, което искам. Често съм в депресия. Но когато присъстба алкохолът нещата се променят. Тогава съм смела, тогава се смея, тогава общувам свободно с околните. Има още и редица други неща, за които алкохолът ми помага. Имам чувството, че не мога без него. Уплашена съм и ми е постоянно притеснено, когато не пия. Аз съп едва на 21 години. Чудя се какво да правя, но не откривам решение...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a293efb451
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Момичета аз съм мъж на 40 години и загубих всичко ценно в живота си заради алкохолът. Не съм близвал алкохол от няколко години, но това няма значение. Не е нужно да станете на моите години, за да осъзнаете, че животът ви е провален и сте останали без приятели и близки. На ваше място бих го изхвърлил от живота си моментално. Ако можех да върна времето назад и отново да съм на 15 години, никога нямаше да посегна към цигарите и алкохолът. Щях да се отдам изцяло на спорта, които практикувах, да си поставя високи цели и да ги преследвам до дупка. Щях да уча повече и да се усъвършенствам всеки ден. Щях да бъда по-внимателин с хората около мен. Щях да правя чудеса.
Никой не може да върне времето. Сега е вашето време. Не го пропилявайте по заведенията. Силни сте, млади сте не позволявайте алкохолът да контролира вашият живот.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6f399f6f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи, щом можеш със алкохол да правиш всички тези неща, представи си какво би станало без алкохол. Много по - добре е да имаш контрол над съзнанието си. Можеш да правиш каквото си поискаш и да спреш когато си поискаш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bd36f9fad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мило момиче, аз също имам проблем с алкохола! На 40 години съм втори брак но нямам деца и това ме съсипва защото времето минава. Не пия постоянно но когато започна прекалявам и дори на работа просто ми пада пердето. Знам че се самоунищожавам и страдам после и близките ми. Но нали се успокоявам временно не мисля за последствията! Знам трудно е да се откажеш но триабва. Аз съм впроцес на спиране /изчистване/. За да опитам на шанса за детенце. ТРЯБВА ДА КАЖЕМ СТОП СТАВАМ НОВ ЧОВЕК!!!
П. П. Най- трудно ми е в компании с приятели!!! Но ТРЯБВА

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bd36f9fad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мило момиче, Можеш да кажеш не!!! Направи го по-скоро! Наистина това е една прогресивна болест! Аз в момента чета разказите на хора от сайта, който е писал №1 и 4 дена не близвам! Много благодаря на №1! И ти го направи!Заедно сме!!!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker