Амфети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Амфети
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3714 пъти
Здравейте,
Пиша тук за първи път, но вече не знам към колко да се обърна. Даже не искам съвети, просто искам да бъда изслушана без критикуване.
Като за начало аз съм момиче и съм на 17 години. Никога не съм се гордяла с тялото си- Напротив беше ме срам. И точно тази гадна черта от характера все ме спираше да спортувам, да не би някой красив батко да ме гледа отстрани и да ми се присмива.. Но все пак преди година се реших и отидох на фитнес.. В началото ми беше трудно. Беше ме срам и толкова драстичната промяна в начина ми на живот, ме караше да бъда заядлива и преуморена. Все пак реших, че направя ли един месец без да спирам, ще продължа-И така стана!
И така в продължение вече на близо година, а може и повече не съм спирала. Всеки човек, с който не съм се виждала от много време, ми казва, че съм отслабнала и то много. Много се радвах на всичките тези мили думи, от резултатите, които успях да постигна за толкова кратко време... Но колкото и да усещах промяната, не можех да спра да търся начини да направя нещата да стават по-бързи.. И предполагам сами разбирате на къде кривна моят здравословен начин на живот- амфети...
В началото исках само да пробвам, и не защото го исках, а просто желаех хубаво тяло. Беше веднъж, а после станаха два пъти.. Докато се усетя тежах 46 килограма. Всички се безпокояха за мен, но аз все още не го бях осъзнала.
Никога не съм обичала катарите, но ме накараха да се кача.. И Тогава за първи път осъзнах, че ако не спра ще изчезна.. буквално..
Но след 2 дни пак бях в предишното положение.. И сега се плаша, какво може да стане.. Не искам да тревожа семейството ми, но си искам пълноценният живот обратно... Има ли шанс да се оправя? Моля Ви само за едно- Не ме критикувайте, наистина отчаяно се нуждая от вас. От помощта на някой!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 63d34d75f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Две години неспрях да се друсам трева, пико, екстази, LSD, хероин на фолио, алкохол и най вече Амфетамин. Един ден осъзнах че съм зависим и зле изглеждащ. Това беше просто спрях. Лесно ли беше не. Не ми се разказва какво, колко и защо съм дросал, нито пък колко трудно ми беше да спра, но ето факт вече за 2 години съм взимал 2 пъти и супер гадно ми се сториха и дотук. Е да пуша по 5 цигари на ден отвреме на време се напушваме но това да е. Просто спри и почни да ядеш енергийни храни, спи и тренирай във фитнеса поне 3 дни в седмицата. Рано или късно ще ги забравиш напълно.
speeed....

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2a70ab1f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм тръгнала по твоят път и не знам какво да правя. Момиче на 17 години съм и също като теб се опитвам да се преборя с килограми те, но неуспешно. Какви ли не диети не пробвах, упражнения, глад и всичко това доведе до там, че си повредих целият организъм. Сега каквото и да правя не мога да сваля и грам. Единственият или може би аз така си въобразявам начин е да започна да шмъркам амфети. Знам, че може да бъде опасно за здравето ми, но съм стигнала само до това решение за да се отърва от тези кг. Искам да попитам ако започна и сваля достатъчно, след като спра да шмъркам ще си върна ли килограмите?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e9e35c15f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж сега.. познавам една приятелка, която е на 16 години и шмърка яко амфети, и тя беше доста дебела, но откакто ги почна отслабна драстично, но цялата и кожа е увиснала. С две думи е много гнусна.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 66d18fb48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 - я стига глупости! Не можела да отслабне!

Храни се ЧИСТО (без нищо тестено, без сладко, без подсладени напитки и т. н. ) има УЖАСНО МНОГО ВКУСНИ рецепти из интернет - без глад, хапваш месо, салатки, здравословни бисквити, вкусни чайчета, фрешове и всякакви такива неща.

НО трябва търпение и мъничко спорт на ден (така се започва) 30-40 мин, до час кардио, вдигане на гирички, клекове (или каквото друго си харесаш). Без да се преуморяваш!

АКО живееш така ти ГАРАНТИРАМ, че след МЕСЕЦИ ще си друг човек.

Но трябва много търпение.
Не става от днес за утре.
Но ще си здрава, енергична и щастлива, знам го от личен опит.

От малка имах проблем с килограмите - така го ПОБЕДИХ.
Тайната е да си смениш начина на живот, свиква се и си много по-щастлив после.
Спреш ли АМФЕТИТЕ ще си върнеш пак килограмите, гарантирам ти, имам такива познати.

Само че тогава органите ти ще са увредени, ще изглеждаш като някоя бабичка. НЕДЕЙ.

Успех на всички и забравете за ТЕЯ БОКЛУЦИ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker