Една стълба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Една стълба
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 5935 пъти
Преди 2 години когато за първи път чух понятието марихуаната е ключа към към твърдата дрога естествено парвото което си помислих беше а е чакай малко аз си преценям дали ще пуша дали ще друсам или ще правя нещо друго ииииии така започва историята с главно С.

Цялата бездна дрога е една стълба и първото стъпало е тревата и независимо дали си мислиш кви са тея глупости или нещо друго тва си остава така. Ето сега ще ви дам точната схема на цялата работа...парво пушиш от любопитство просто ей така да видиш какво е после още един път харесало ти е после спираш за малко казваш си аз няма да се пристрастя после понеже си много знаещ вече на тая тема си мислиш че по трудно ще привикнеш но точно тука е момента когато се качаш на парвото стъпало на стълбата наречена ДРОГА.

С времето започваш да пушиш по често и по често отношението ти към тревата се променя вече не мислиш че тя е като другите наркотици мислиш си просто тревичка пафкам си от време на време... Тогава на някакво купонче събитие или рожден ден някои по веж в тея работи ти казва ела ела да видиш ко имам отиваш той чартае линийките целия истрапваш страх те е отначало но след като я драпнеш с обеждението че само ще пробаш....не те хваща...чудиш се какво ли е усещането и така след време време се появява друга възможност пак пробваш тоя пат те хваща кефиш се радваш се мн ти е яко и така почваш да искачваш стъпалата в иерархията на дрогата просто ей така на шега един два пъти какво толкова....отношението ти към амфетки и всякакви други такива работки се променя лека по лека към положително вече тревичката остава на заден план сега е яко да царкаш.......после чуваш имало някакви гъби като ги вземеш и целия свят се променя всичко става различно решаваш да пробваш поради простата причина че ДВЕТЕ НОВИ УСЕЩАНИЯ КОИТО СИ УСЕТИЛ (ТРЕВИЦА И ДРУСАНЕ) СА ТИ ХАРЕСАЛИ БИЛО Е НЕЩО НОВО И СЕГА ИСКАШ ДА ВИДИШ НЕЩО ДРУГО....

Така взимаш малко гъбки и ако можеш да се замислиш ще стигнеш до извода ще света ти се върти около дрогата свичко се сварзва в една голяма схема която бива управлявана от царя на дрогата ХЕРОИНА....преди това си чувал за него но си с крайно негативни мисли отностно него нооо ето че става по един или по друг начин опитваш го САМО ВЕДНАШ САМО ЕДИН ПЪТ И ТОГАВА ИЗВЕДНАШ край обикваш го за цял живот той става твоята майка и баща а твои сестри всички други видове дроги и ето вече се виждаш искачил си стълбата.......питаш се кога стигнах толкова далече просто исках да попуша малко тревица да се отпусна а а сега помпите са твоя живот!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 23e663cf9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Евала !!!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9bf925c2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Tочно !

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a6fafadd03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ''Ииииии така започва историята с главно С.''

Знам, че ще последват нападки, че коментара ми няма нищо общо с темата, ама извинявай ти докато я писа тая история с главно ''С'' (?!) на кое от всичките тези неща беше - трева, кока, амфети, хероин?!?!?!?! (говоря предимно за грешките, макар че и като цяло смисъл не намирам)

Разбирам, че явно си искал/а да вкараш доста смисъл в историята си, но променя ли се нещо?!
Това не е първата такава история, няма и да е последната ... но замисляш ли се, че преди да се забъркаш в тези с извинение лайна, и ти си ги чел/а, и ти си им се присмивал/а..

Аз също съм пушил трева и то доста пъти, предлагали са ми и други боклуци, но това, че съм опитал едно не е било предпоставка да опитам и друго! Така, че твоят мотив не е оправдание!

Дано не съм прав, ама докато си се друсал/а може би е имало приятели покрай теб, които не са го правили ... дали пък не си ги подканвал/а ''айде от един път нищо няма да ти стане, давай яко е'' и т.н. сега съжаляваш за себе си ... А за тях?!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a6fafadd03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много и е интересно номер 1 и 2, за кое точно правите евала? За самата трагчна история, от която няма полза, защото тук е последното място, където ще висят хората за които се отнася, или за личната драма на автора (което си личи) или пък за абсолютното невежество и грешки с които е написана историята?

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a834110f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Историята наистина би накарала хора, които са в междинен стадии да помислят по добре за нещата. Всеки човек, който пуши трева е на мнението че тревата изобщо не е наркотик. Точно според разказа психиката на хората се променя, карайки ги да мислят че и следващите стълби са нещо напълно нормално и няма от какво да се притесняват.Това че някои не минават нагоре (3) не значи че трябва да злобеят и обвиняват - всеки си взима сам решенията в живота.Ако си податлив на влияние в днешно време 100 % ще станеш наркоман, защото винаги има хора около теб които те "зарибяват".И последно, не смятам че не трябва да се говори по тази или която и да била друга тема, може а не помогне, но няма да навреди.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ea2c15ce4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Напълно съм съгласна с твоито мнение и те подкрепям в почти всичко , което казваш. Добре си описал "стълбата" и тва за тревата е много вярно, само малко тва накрая с хероина ми се струва пресилено. Вярно е че риска да стигнеш дотам е много голям, ама вярвай ми не навсеки му харесва. Веднъж съм пушил хероин и не искам втори път да попадам в това състояние, така че привързването не е толкова рязко. От втория - третия път вече идва пристрастяването..
Евала за историята

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: cf7b63f757
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Mного си права аз така почнах мислех си че нищо няма да ми стане нооо ......... и сега се мъчаа по някакъж начин да спра ето я моята история тръгнах по много лош път

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f7b824ecaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Hомер 6 как точно си пушил хероин, би ли обяснил?!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: ea2c15ce4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8 има си начини за пушене на хероин - със станиол, бонг

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 30d9539a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе стига вече с тая трева...започнал бил с трева...аз си пуша от 3 години,не редовно,но се случва по 1,2 пъти в месеца и друго не съм взимала,не защото не са ми предлагали,просто не съм имала тая нужда.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5efff233bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Защо вместо да пушите трева или да пробвате гъби или твърда дрога не вземете да правите по-приятни и полезни неща - примерно секс. С презерватив разбира се!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 68d9e5d890
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Значи аз пуша трева от 5 години, и друг наркотик не съм опитвал, и не искам и да чуя за други.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a6737c0dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте, аз съм Момче на 23 години с много опит. Не съм от софиа но 4 години работих там. Работих като куриер на хероин от Турция за европа., после се прибрах в родния ми град беше лятото на 2010г започнах да пласирам хероин и в саседните градове винаги сам мислел че ХЕРОИНА Е СМЪРТ., докато една сутрин не си сипах просто от лубопитвсо малко на фолиото и припалих да вида какво пък чак толкоз иначи другите дроги особено тревата си я пушех редовно, от 4 години и тека запалих аз на фолио и от тогава живота ми стана АД И ПРОКЛИНАМ ТОЗИ ДЕН!!! НЕ НА ХОРОИНА.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8d20538df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Toва за стълбата е много вярно. Обаче! Тя не започва с тревата, ами с кафе(да надрусва си здраво, аз опитах в пети клас по време на работа покрай възрастните наоколо, пиеха задължително по 1-2, в 8 клас вече пиех по 2-3 на ден, а на 20 по 5 кафета до обяд, след което спирах за да имам шанс да легна вечерта и да заспя преди полунощ - получаваше се рядко дори да съм работил накрак 8 часа в комбинация с 2-3 часа кардио и фитнес) цигари и алкохол(все пак са забранени за под 18 нали? ). Защото си казваш какво пък ще пробвам, като/с другите, големите нали го правят, продава се в магазина(пак повтарям строго забранено е за под 18). След което откриваш един съвсем нов свят - модерен, готин и интересен -където ти си бунтар, с приятелите сте по-близки и задружни, а контактите с противоположния пол са по-чести и по-интимни. Така отношението към забранено-вредното остава, а старото забранено става ежедневие ненаситено с толкова ярки емоции и стълбицата продължава, но съвсем не е длъжно да я искачваш цялата, че живота ти да стане ад. Аз лично през живота си не съм виждал хероин. Алкохола никога не ми е харесвал изобщо, все пак бих се чукнал за наздраве с повод, на заведение ще си поръчам една бира от уважение към обществените порядки, тотално не разбирам ходенето на кръчма, не съм се напивал от поне 15 години, а максималната ми доза твърд е 2 шота текила. Пробвал съм амфет по дискотеки и купони като ученик, не ми допадаше, мога да кажа, че дори не съм се изкушавал в последните 15-на години. Екстазитата хубавите са супер, но само за парти и секс и тъй като вече от поне декада не ходя почти всеки петък на диско не съм и вземал изобщо. Виж кафето е друго нещо винаги бих пил едно, особено преди работа или фитнес, дори само да живна след ставане сутрин ако имам нещо спешно за правене. Цигарите ги спирам от 15 години, половината от които изобщо не съм палил, а през другото време паля по две - три наливни понякога и все още ми е трудно да се намирам сред активни пушачи, да не кажа, че ми е невъзможно да се отпусна с такива хора в компания и да не подтискам никотиновия глад. Ето обаче за тревата съм сериозно закачен, да не кажа, че това ми е идеята за удоволствие - ако може с хаус или друга готина музика, кафе и нагладно. Някой би попитал как така пристрастен към марихуана? Ами ей така казвам аз и цитирам българския музикант Стенли от интервю в Бтв: " Който си мисли, че към марихуана не можеш да се пристрастиш не е пушил достатъчно дълго и често". Аз бих добавил, че хора се пристрастяват смъртоносно към сладки работи и мазна въглехидратна храна, пък какво остава за трева.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker