Блокирах след пиене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Блокирах след пиене
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 4439 пъти
Здравейте, момче на 22 съм. Вчера бях на дискотека със колеги от работата и започнахме да си пием и да се веселим. попринцип рядко пия твърд алкохол, но държа като цяло, не се напивам толкова бързо. Пихме уиски и те по някое време през 2 мин даваха наздраве и аз все си пиивах и така 2-3 часа и усетих че бая се напих. Отидох в тоалетната и тогава ми се случи нещо което до сега не съм мислел че може да стане. Буквално тялото ми блокира и не можех да си мърдам ръцете и краката, нищо. Седнах на тоалетната и седях и се чудих какво става и какво да направя. След 10 мин престой реших да се изправя и излязох взех си якето и си тръгнах. Случвало ли ви се е и на някой от вас такова нещо. Беше ужасно. Възможно ли е някой да ми е сложил нещо в чашата или пък аз да съм изпил от грешната чаша някакъв наркотик?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 30b98db505
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен ми се случи така, когато се напих за първи път. Бях напълно безпомощна, не можех да мръдна, бях си вкъщи и майка ми ми помагаше. Даваше ми салфетки, лигите ми течаха. :Д жалка гледка бях. Не можех да се движа даже и да говоря. Избиваше ми на агресия и сестра ми щом ме докоснеше исках да я фрасна. :Д не го правех разбира се, защото не можех да мръдна. Исках да говоря-в главата ми всичко беше наред, мислех разсъждавах си както обикновено, но дума не можех да кажа, влачех думички като чиста пияница, не можех да кажа какво искам, не можех да контролирам тялото си. Добре че не бях навън сред други хора на които нямам доверие. Бог знае какво можеше да ми се случи в това състояние... :Х
Съмнявам се, че са те дрогирали. Просто си се напил. Поне си силен, умен, запазил си самообладание и си направил най-правилното-да си тръгнеш. Браво! И да си знаеш границата вече. Пиеш и когато вече знаеш какво ще последва спираш. Лесна работа. Втория път спрях преди да ме завладее така алкохола. Само ми беше замаяно, но можех да ходя и да говоря така че и аз мисля, че се справих хаха. ;)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1aecef63c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурен ли си, че си пил само уиски, защото при мен ситуацията беше същата, е много по-лоша де, когато бях се напил за първи път, но тогава смесих 5-6 вида алкохол, на екс, а и бях на 15. Сега ситуацията пак е подобна, когато ги смеся, но си знам мярката.
Също е важно от кога не си пил, защото ако не сил пил от няколко месеца примерно е нормално организма ти да е отвикнал, и да те удари лесно. Иначе този ефект, който ти си описал, да блокира тялото ти изцяло, най-вече краката, се постига като се сложи в питието малко пепел от цигара, сега някой да не вземе да го направи :Д, може да е фатално за човека, ако е със слабо сърце.
Иначе не ми се вярва да са ти сложили наркотик или нещо подобно, едва ли някой ще си даде парите, за да те надруса тебе, а и не си момиче, за да имат някакви други планове за теб. :Д

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dad6b90a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   При такова пиене (бързо, на екс и тн) се случва този ефект. Даже щом си успях да си тръгнеш на самоход не е било толкова страшно :) На всеки му се случва да си "отреже главата" но ако искаш да не ти се повтаря пии по бавно, не на екс и не си викйте "наздраве" през две минути.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1037fad540
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съвсем нормално си е. Все пак алкохолът е отрова. Следващите фази са да не виждаш (без да има нужда алкохолът да е метилов), кома, смърт.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker