Приятелите ми ми омръзват бързо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Приятелите ми ми омръзват бързо
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1429 пъти
Нали знаете как някои хора предпочитат кратките връзки и често сменят партньорите си? Аз съм така но с приятелите. Обичам да се запознавам с нови хора, но на втората седмица са ми омръзнали и не чувствам приятелска химия между нас. Така се отдръпвам и в крайна сметка съм все сам. Има ли някой друг с подобна съдба? Преди години чувствах \"химия\", но въпреки това при всяка смяна на средата - училище, университет, работа си намирах нови приятели и със старите постепенно загубвахме връзка. Може би заради това, че се сприятелявах с негативни хора някак си ме е ранило и сега бягам от хората? Много искам да си имам бфф но така и не попадам на подходящи хора с които да имаме еднакви интереси, все нещо ми липсва. А съм вече на 27, май все по-трудно хората те допускат до себе си. Кога и аз ще си имам приятели на които да мога да звъня дори в 2 през нощта?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 22d0328016
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма да намериш такива, живота много се комерсиализира, стана сметкаджийски, всеки за пари говори, не се цени човешкото. Аз затова се затворих в себе си. Когато си добър и се отзоваваш при повикване, бързо те смятат за глупак и наивник, и все повече те използват, докато накрая ти писне, и отритваш всички. Сам по сигурно се живее в днешно време. Компютъра ни стана най добрият приятел, с него е лесно, като се ядосаш за нещо, просто го изключваш.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 444afcfacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И аз съм така. Струва ми се, това се получава защото имаме много високи критерии, трудно правим компромиси, не ни е страх от самота, бързо опознаваме същността на отсрещия и няма какво да поддържа интереса ни, не обичаме да се преструваме, че ни е приятно с някой. Мъдри сме и знаем, че общо взето всички са един дол дренки. :) Хаха, взе да звучи като хороскоп, но не виждам друго обяснение. Може би двама, като нас, бих били "бест френдс", но лично аз не искам никой да ми звъни в 2 през нощта. Един истински приятел никога няма да ти вкарва стрес, и даже животът му ще е такъв, в който е почти невъзможно да се наложи нещо спешно през нощта. Но, ако има причина, не само няма да се разсърдя, но даже насила бих го накарал да ми звъни и да ида при него или той да дойде.. Така си мисля, но има различни птици. :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 12b1cf4bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не знам как ти омръзват 'приятелите', ако можеш изобщо да ги наречеш такива за краткото време с което излизаш с тях. По-скоро хората с които се запознаваш и излизаш са хора с които да си убиеш времето. Тези хора определено не са ти 'приятели' а по-скоро познати, тъй като при приятелството обикновено хората се опознават а за да се опознаят и да изградят 'връзката' за която ти говориш, изисква време. Да не говорим че ако е истинско приятелство, това изисква още повече време, изисква доверие което се гради бавно и въз основа на показване на другия човек че може да се разчита на теб.

Ти просто не цениш хората около себе си. За това си и сам/а и ще си останеш така докато не проумееш че не си ТИ а ТЕ. При теб егоцентризма очевидно е в повече или поне такъв анализ си изградих въз основа на прочетеното.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7d27971494
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам как се чувстваш. И аз съм така.

Преди близо година за последно се чух с най-добрия си приятел (бяхме приятели 9 години) и скъсахме с приятелството си просто така.

Направих разни приятелства с групата от университета, но поради работа, поради друго не поддържам връзка с тях и аз също съм сам (или както казваш, просто не ги чувствам близки, скучни са ми или т. н. ).

Предишните ми приятели бяха негативни и отчаяни хора (то има една приказка "Ако се чувстваш депресиран и отчаян - провери дали нямаш за приятели идиоти", мойте горе долу бяха такива).

Това което бих посъветвал себе си и теб е да станем малко по-малко придирчиви към хората. Има много стойностни хора, които можем да имаме за приятели, само трябва да ги потърсим (ама честно не звъни на хората в 2 часа - на 27 обикновено ходят на работа и не е като едно време).

Аз мисля да прозвъня някой друг стар телефон и да се видя с някой стар приятел (може и да го намирам за скучен, но проблемът е в мен, а не в него - нима това, че съм сам не е също твърде скучно).

Пожелавам ти да се чуеш със стари приятели или да си намериш нови добри такива. Поздрави!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6780000e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами просто не си имал късмета да попаднеш на твоя човек. Аз има много познати и доста "приятели", но само две истински такива. С едната сме приятелки от близо 30 години (запознахме се преди 1 клас, а сега сме на 34), с другата сме приятелки от гимназията. Така, че не се тревожи просто не си срещнат някой с който да си паснете идеално. И тогава изобщо няма да ти омръзва да си с този човек на втората седмица.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3a860f4006
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако приятелите ти омръзват бързо мисля, че НИКОГА няма да имаш 'бфф'. Извинявай, но без приятели какво друго имаш в живота си?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker