Nokia lumia 830? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Nokia lumia 830?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 872 пъти
Здравейте, интересувам се от чуждото мнение относно гореспоменатия модел смартфон. Категоричен съм, че искам да бъде или nokia, или microsoft. Но този модел е от 2014 и се питам дали няма да се окаже твърде остарял след някоя година, а аз нямам много пари и въпреки че съм на 15, през живота си съм имал само 2 телефона, дори и сега съм с един от първите смартфони на nokia. За това, търся нещо което си струва парите и се надявам да използвам поне 5 години, а защо не и повече. Може да ми предложите и други модели, на microsoft, защото така или иначе nokia вече не съществува. За това, lumia 830 ми се наби в очите от пръв поглед, защото е последен, и според мен най-добър модел на компанията. Ще се радвам, ако някой сподели впечатленията и опита си с каквато и да е lumia, важно е. Предварително ви благодаря за мнението. Всичко ще ми бъде от полза при избиране на телефона който ще ми служи дълго време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: d642e7dff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имал съм 2 Лумии - първия щерката ми го изпусна в тоалетна, втория ми го откраднаха. Вземай го, няма да съжаляваш. Може като година да не е най-новия, но като екстри и качество си е съвременен отвсякъде. Единствения недостатък е, че е с Уиндоус, но това не е чак такъв проблем. За тези пари ти гарантирам, че по-хубав няма да намериш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8c4c92dd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имах 520 и нокиа аша и Нокиа xl, от двата съм много доволна, третия някак не ме грабна особено. Конкретно аша-та е най-любимия ми телефон евър! Знам, че не е кой знае какво, но ми осигуряваше достъп до интернет в спешни случаи, заедно с издръжлива батерия и един от най-коравите телефони които съм имала. Беше изтървана от третия етаж, беше настъпвана, хвърляна по стените, удряна и какво ли не и до последно не се предаде... след падането екрана се счупи и много време я ползвах такадокато един ден не се реших и я занесох на сервиз където смениха стъклото с някакъв боклук който се счупи от самосебе си след една седмица! Преди това пък имах Лумия 520-за разлика от андроидите магазинът им е доста беден, но се понася. Батерията издържаше един ден и малко-но предполагам, че не може да се иска повече. Приложенията и игрите които изпозлвах рядко караха телефона на забива, въпреки че нагряваше, а камерата беше страхотна. Нокиа xl беше с андроид, взех я защото винаги съм била доволна от нокиите, но андроида повече ми пасва като операционна система. Самия телефон както казах, не ми хареса. Като цяло вътре всичко му е пълна манджа с грозде! Андроида... не беше баш андроид, нито Уиндоус, нямам идея какво е, но не става за работа! Както и на Лумията не можеш да си сложиш директно някаква песен за рингтон, а трябва да е изрязана или взета от някакво приложение... като цяло пълна боза! Подарих го баща ми и той още си го ползва.
Моя съвет е да си вземеш някоя от Лумиите от горните класове-щом не държиш на андроид ОС, ще ти е много добре, защото те са по-евтини, но с хубави характеристики.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 90b3226e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пиша ти от Лумия 930, за мен е най-добрият телефон. Имам я от 2 години вече и изобщо не смятам да я сменям поне в близките 2. Имам си перфектна камера и всичко.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: b1e2a3f71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всякакъв друг но не и Нокиа!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4fd62afde7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 4, поне кажи защо?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker