Глутница кучета пред блока ни!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121460)
 Любов и изневяра (29773)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9615)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7316)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18592)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Глутница кучета пред блока ни!!!
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1445 пъти
На 14 г. съм. Нямам думи просто за безразличието на хората и по-точно на съседите. Значи от няколко дни гледам, че се размотават 5 кучета (две зад блока ни и три пред него), но никой не иска да поеме отговорност и да ги разкара. Отгоре на това едното куче е немска овчарка, което означава, че или е отвързано, или на стопанинът му е писнало да го гледа и го е пуснал навън без да осъзнава, че съществува опасност за хората. Другите кучета са питбули, по-скоро улични питбули, които също всяват страх у хората, за разлика от помиярите. И причината, поради която се въртят около блока ни е, че една ненормалница ги храни постоянно, и то през 1 час. Буквално си ги тъпче. Баща ми или майка ми от три дни не са ходили до магазина, защото ги е страх, че ако напуснат входа, ще бъдат наръфани от кучетата. От три дни хапваме каквото има в хладилника и като цяло аз поне не съм видял и някой друг да е слизал долу през този период от време. На комшията на съседната тереса въобще не му дреме за случващото се, но и го разбирам - той го кара на компоти и яйца вече две години. И се снабдява с яйчица за няколко седмици поред. Никой не смее да поеме отговорност. Казах на баща ми и на майка ми да се обадят в полицията, но те ми отвърнаха, че със сигурност това няма как да се случи, защото един от съседите (понеже той е звъннал) ги информирал, че оттам са му се изсмяли и са го помолили да не ги занимава с глупости. Аз им отговорих, че няма нищо срамно в това, но те явно мислят, че ще се въвлекат в конфузна ситуация. Аз пък не искам да се обаждам, тъй като съм малък, а и няма как да повярват на едно 14-годишно дете. Другият ни съсед.. той пък по цял ден си решава кръстословиците и май и него не го интересува, че тези кучета обитават около блока ни и пречат на хората да излизат от вкъщи. Явно и той има какво да яде за дни наред. Естествено, не само ние я видяхме тази психопатка, която храни немската овчарка и другите кучета, а и почти всички комшии, но освен до разправии с нея, до друго нищо не се стигна. То и да искаш да я набиеш, не можеш, тъй като тя се е заключила в апартамента си и не отваря. Истина е, че голяма патаклама се получи (целият блок срещу нея се обедини), но нищо повече. Тя продължава да ги храни, а ние няма как да я спрем. Наистина е луда. Очевидно, че полицията не е приела насериозно това обаждане на човекът под нас и считат, че без проблеми може да се справим с положението. Да, ама не. Вече три дни не можем да излезем навън, комшиите също ги е страх, но не взимат никакви мерки. Бихте ли дали съвет какво да правим? Целият блок е вдигнал ръце от тези кучета, а най-лошото е, че не знаем как да постъпим. Умолявам модераторите на сайта да публикуват проблема ни, защото не е никак маловажен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 52f982f959
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това не е сериозно, нали? Или искаш да кажеш, че възрастни хора се страхуват от някакви си кучета? И да, аз съм от психопатите които хранят уличните кучета... човек, като теб не бих нахранила, но кучетата са толкова мили и очарователни. Според мен, на никой друг освен на теб не му пречат и понеже ти се боиш, и с основание, защото животните усещат негативната енергия, пишеш глупави теми.
По въпроса-не се обаждате в полицията, а в градския ви приют. Но, не знам дали ще ги приберат, ако не са агресивни или болни. От разказа ти излиза, че вие, целия блок сте агресивни и болни, та и аз не знам кой е за прибиране и кой не е.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ba80bdff18
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да от 3 дни не са ходили до магазина... Сигурно и на работа не са ходили родителите ти и съседите.. Сега сериозно-не трябва да звънните в полицията, заради улични кучета. Звънни се на приютите и разните организации, които се занимават с това.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 887037832b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Настоявай на родителите си да отидат пред апартамента на тая кучка да се разправят със нея-тя очевидно е луда и от добро не разбира. Да я заплашат, че ако не спре да храни тия булдози и говеда и да ги държи около блока ви, като постоянно ги храндути, ще предприемете драстични мерки, за да ги изгоните... Тя е направо за лудница тая откачалка, защо точно пред вашия блок ги държи и развъжда??? Като се е барикадирала така в апартамента си, че да не можете да я набиете, пък и не си държи дръгливите кучета у тях си, а навън, ти бъди хитър и приеми нещата в свои ръце. Дори не е необходимо да излизаш навън:гледай да е през нощта, ако може, за да няма свидетели, и ако имате отрова за мишки вкъщи, белина, дезинфекциращи препарати за тоалетна, или нещо такова и кучетата се навъртат точно под вашата тераса, им хвърли по някой комат хляб, напоен с отрова през терасата, нека те да го изядат, и на сутринта-"о божеее, ама какво са ми направили с кученцата??? " -Ще има да реве и да се къса, но ти не я мисли. Дори и да знае, че сте вие, тя не може нищо да ви направи, тъй като няма да има свидетели през нощта и никой няма да потвърди, че някой и е натровил така скъпоценните кученца. Помни плана и успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 90ef209b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   така написано звучи чак невероятно. тези кучета да не са лъвове? все пак мъже има в блока, чак толкова да не можете да излезете???
обадете се в Екоравновесие, оттам трябва да прибират агресивни кучета. другият вариант е да вземете нещата в свои ръце - можете да ги отровите например или да сплашите тази, която ги храни. тя едва ли е толкова смела. мъже сте, чак толкова да ви е страх??

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cf0613001c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Оплакваш се как никой, нищо не прави, ама не се виждаш, че и ти си същия. Нещо много ми напомня за цялата ситуация в България.
П. Т. От какво изобщо е породен този страх? Това са кучета, не слуги на дявола, да ви ядът. Няма да те нападнат, ей така, щото им е скучно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 97644d56a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Това не може да бъде истина. Смях се с глас. Единия съсед какво ядял, другия съсед какво ядял. Имах чувството, че е написано от махленската клюкарка, а то било от 14 годишен младеж. И какво чакаш от съседите? Хората може да гиже страх, толкова колкото и майка ти и баща ти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 817b99fca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Егати кучетата. Държат за заложници цял блок хора, че и хората от съседните блокове. Хората нито ходят на работа, нито децата на училище. Цял квартал тероризиран от 5 кучета. Абе ти шегуваш ли се с нас?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cb99ac47e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ужасен проблем, съжалявам много. Според мен, единственото решение е да им сложите отрова и да умрат. Няма друг начин да ги разкарате, докато онази жена ги храни постоянно. Направете го, няма как да се оттървете иначе... Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: dcac6470b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Купи си пиратки( по хуманното) и ги бомбардирай когато ги видиш. По нехуманното, отрова в салам и пак бомба, но тази ще е смъртоносна. Обади се на онези кучкари от екоравновесие, или четири лапи. Дай им срок от 2 дни и ако не приберат песовете, бомбирай.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5fffd4287b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Обадете се на Екоравновесие, на 112, на общината.... въобще звънете докато не ви обърнат внимание. Кажете породите и кажете, че са проявили агресия, че ръмжат, плашат хората. Нахалствайте докато е нужно!
Най-добре е в един ден да се обадят голяма част от съседите. Така ще се задвижат по-бързо нещата. Организирайте се.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d73e370fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Бе вие добре ли сте бе 3 дена не излизат заради някви кучете.
Пък и айде да кажем че са опасни но като ги тъпчат те да не са прости да ръфат хората.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b7c0cc0e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Колко да сте тъпи... Нищо няма да ви направят кучетата, щом в началото нищо не са направили на нея преди да почне да ги храни, а и като ги храни един вид ги опитомява. Разбира се, че полицията ще реагира така, имат тонове важна работа, а ти искаш да ги занимаваш с такава глупост. Нищо няма да ти направят, дишай спокойно

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 40195be055
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Пише ти жена два пъти нападана от улични кучета, имах нещастието да работя сутрин рано, и да излизам от дома си към 5 сутрин. Не знам кучкарките тук как смятат, дали уличните кучета били прости, не съм ги изпитвала, нито по литература нито по история, но пък съм опитала на собственото си тяло зъбите им независимо, че биваха хранени от кучкарки.
Самите животни нямат никаква вина, че има тъпи хора които ги хранят мислейки си че хранят горски животинки. Затова трябва да знаеш че не е добре да тръгваш да ги тровиш без да си опитал всички варианти, имаш интернет потърси телефони на приюти във вашия град, ако е нужно напиши имейл до общината, че ако Ви се случи нещо от тези кучета сте готови да ги съдите. Чак тогава ако няма никакъв отзив от никого, пристъпи към самостоятелна отбрана, и мисли как да ги прогониш или унищожиш. През времето когато чакаш отзив излизай навън само като си носиш нещо за отбрана.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 194842ebdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Някак си не мога да повярвам, че цял блок си стоите като затворници у вас заради няколко кучета. А и дори не знаете дали са агресивни или не. Просто си се мотаят наоколо заради храната. И какво ще си седите у вас докато вече нямате избор защото храната ви свърши, а вашите ги изгонят от работа заради отсъствия? Пълни глупости! Ако толкова много те е страх продават се специални свирки-кучегони. Напълно безвредни са за хората, просто използват честота, която ние не чуваме, обаче кучетата-да и при това им е доста неприятна и ги гони. Та купи си една такава свирка и не прави повече драми.
Колкото до полицаите, а кажи ми пък те какво могат да направят? Да изловят кучетата? И къде ще ги закарат? В районното? По-добре се обадете на някоя организация за защита на животните. На тях това им е работата. А на съседката нищо не можете да направите. Тя ги храни на вън и ако не ги пуска вътре в сградата, няма как да и забраните.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker