Неприятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Неприятели
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1256 пъти
Напоследък с половинката ми излизаме с една компания от около 4 - 5 човека и ходим на бар. Всички са на възраст около 30 - 33г. Само ние и още една двойка сме обвързани и си кротуваме заедно, а другите, които са необвързани се изживяват като плейбои, макар да нямат данни за това. Леко наднормено тегло, не добро облекло, живеят в едно село и оттам имат малко по - особен манталитет и за капак се подиграват на всеки възможен човек и по цяла вечер само се лигавят и обиждат открито. Тъй като мен ме познават най - малко и знаят най - малко за връзката ми с приятеля им, имат най - голям интерес да се занимават с нас. Лошото е, че постоянно опитват да всяват интриги, че половинката ми се заглеждал по други, а аз го познавам от много години и с него си имаме пълно доверие, многократно сме се доказали един пред друг. Като седна в компания никой не комуникира с мен, едно от момичетата само ме огледа отгоре до долу, подметна коса надменно и ми обърна гръб. Имаше точно пет косъма на главата си и беше облечена с къса пола и потник посред зима. Явно се смяташе за много привлекателна в този вид. Отказвам да излизам с тези хора, защото с тях просто не се чувствам добре, но половинката ми все се навърта и приема поканите им. А като се приберем и той признава, че са пълни тъпаци и казва да ги гледам отгоре и да не им обръщам внимание. Не ми е приятно да съм в компания и човека до мен да се държи като последен изпадняк и да обижда, а когато аз си позволя нещо дребно да ме обиждат очи в очи, че съм го направила. Бил ми звъннал телефона /да проведа важен разговор за ангажимент/ ама той го разбрал криво и ме клюкареше на масата как съм била телефонистка и на каква съм се правела. Въпреки, че съм супер свита и скромна и не се натрапвам на никого. Просто някак не мога да свикна с такива хора и не харесвам нощния живот, пиенето, простеенето и някак бях насила насадена там.
Може и в мен да е проблема, че не разбирам модерното общество и че искам да създам семейство и нещо ценностно и че си мисля, че като излезна с компания трябва да се питаме един друг как сме и да коментираме приятни теми, а не всеки да се прави на мачо с новия си телефон за 1500 лв и избелелите си дънки от преди няколко години.
Не знам, всички хора ли са такива, напоследък май да...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: d091fb0c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо се занимавате с такива хора? Ненавиждам такива същества. Обясни на приятеля си, че не ги понасяш, като гледам и той не им е голям фен. Не вярвам да са кой знае колко добра компания, супер забавните и т. н., за да ги търпите и да продължавате да движите с тях.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: da3f9b98be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз като не искам да ходя някъде с някой, не го правя. Отстоявай си мнението, защото няма кой друг да го прави вместо теб. Не всички хора са такива.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3ae0b3be1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Почти всички в България са такива. Аз живея в София, но смятам, че по-голямата част от читавите хора избягаха в чужбина, а селяните дойдоха в столицата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 29 дни
hash: 6b51796ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А софиянци отидоха на село - пълна въртележка.
Доволни ли сте?

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: 899e2b54e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Прав е номер2. Добър съвет ти е дал.
Но явно това не ти е по силите.

А ти изглежда си леко здръстенка, не умееш да общуваш свободно може би още от училищните години. Хора като теб ме дразнят принципно, макар че аз също не съм чак толкова по лигутиите, но човек трябва да умее да се вписва навсякъде, а ти си явно една аусайдерка.
Може би прекалено натрапваш това колко си скромна, сериозна и дисциплинрана и това е съвсем нормално да дразни хората, които са излязли да "изпуснат парата" и да се забавляват на воля.
И престани с това пасивно-агресивно поведение например дето казваш коя с каква коса била, пък как се била облякла - ми нейна си работа.

Или се научи да си отстояваш мнението, както ти е казал номер2, или си подобри социалните умения.
А за препоръчване е и двете неща.

А и във връзка с това, че просто искаш семейство се замисли, че обикновено децата на задръстени и комплексирани родители доста страдат по време на порастването си, а и по - трудно се реализират като зрели хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker