Мъжете и костюмите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъжете и костюмите
преди: 8 години, 10 дни, прочетена 1335 пъти
Здравейте, не мисля, ч е е важно, но все пак да спомена че съм Ж на 22 години.
Та, къде останаха с времето тези мъже, които носеха костюми, обувки, бяха джентълмени, не заглеждаха всяка курва по пътя.. къде сте бе?
Направо се разстапям като видя тук в Англия мъже с костюми. Толкова много ми харесва как им стои. Правят мъжа да изглежда толкова различно. И не, не ти трябва да работиш някаква работа, която е свързана с това да носиш костюм, за да излезеш на улцата с такъв. Нито пък е скъп. Цената е същата, като да си купиш по отделно панталон, някаква тениска/блуза и яке. Защо мъжете в днешно време не могат да са елегантни? Същото е и за дамите- еми извинявай, ама да си минала 20те и да се азкарваш с маратонки и клинчета или дънки- е това е супер грозното. Тук много ще ме нападнат, но аз говоря за себе си. Високи токове, пола с риза, рокля или каквото и да е от този сорт- жени? Защо не носите?
Аз редовно излизам облечена така, то дори други дрехи нямам, и хората обикновено ме бъркат че съм някаква богаташка която работи в офис или банка. А на мен ми е смешно, защото полата ми примерно струва 15лв, токовете 20лв, ризата или роклята 10-15 лв. сакото и то не е по-скъпо. Чак повечето хора ме гледат някак си все едно съм извънземна, просто защото си мислят че се правя на някаква много важна, а то съвсем не е така. Просто обичам да се обличам по този начин, дрехите ми са супер евтини, просто знам от къде да намирам намаления, и как да си съчетавам дрехите, така че да изглеждам много скъпо. аз в крайна сметка не се стремя да изглеждам богаташка мадама, просто когато хората видят човек, облечен с вкус, те го свързват с пари, а едното няма кой знае колко общо с другото.
Къде са тези мъже, които ценят този тим дами, и не се страхуват да я заговорят. Защо жена, която е облечена по този начин, и не се заглежда по мъжете на улицата като някаква хлапачка, хората мислят, че създава някакви бариери между нея и хората. Действително е така. аз чак толкова съм объркана по отношение на това, че чак мислите не мога да си подредя, затова пиша толкова хаотично.
На кратко, мъжа който търся, начина по който си представям срещата ни, като гледам скоро няма да го видя в живота си, ..
въпроса ми е към мъжете- има ли сред вас които са на моето мнение? сега, в българия, тези дрехи се използват само за официални случаи, но мъжете които са излизали навън и са с по отворено съзнание от средно статистическото за един българин, какво мислите по този въпрос?
Колко от вас предпочитат да гледат накаква кифла която и е сложила клинче за да и се вижда задника, пред това да видите една жена облечена като истинска дама, с дрехите които изброих по- горе?
Защо мъжете не умеят да оценавят женкста красота, а гледат на жените само като на сексуален обект. Много съм разочарована.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 дни
hash: 3117ed457b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не нося костюми и според мен и другите не носят защото не са много удобни. От една страна са за по-студено време, но имат прекалено голямо незакрито пространство отпред, което създава условия на това място тялото да се охлажда повече, а на другите да е по-загрято. Играят роля, като на якетата, но якетата са по приспособени за специфичните климатични условия. Поради същата причина ползвам и тениски, вместо потници. Иначе съм съгласен, че е хубаво човек да се облича със стил, но е добре да се съчетава със удобство.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 0d2fd0b5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз харесвам мъже с формално облекло. Ненавиждам мъже, които носят прилепнали и изрязани тениски, панталони/дънки и чантичка през рамо. Въобще не ме привличат българските мъже. Това мъже ли са в днешно време? Чисти п*дали с главно П.. Не ме възбуждат и не ме грабват ИЗОБЩО обезкосмени, суетни мъже, приличащи повече на п*дали, отколкото на нормални мъже с нормална сексуална ориентация. Всеки път като отида на козметик ми е смешно как някакви хлапаци ходят да си правят веждите. Дано да си запазят снимките от сега и след има-няма 5-10 годинки да се видят на какво са приличали някога, ако случайно им дойде акъла. Не ми обяснявайте, че мъжете се поддържали и е нормално да са суетни.... Един мъж може да е МЪЖ и да е СПРЕТНАТ И ПОДДЪРЖАН, без да изглежда като Г*Й!!!! Сори.
Авторке - и аз харесвам изброените от теб мъже, но в България преобладават тези с анцузите, впити по тънките им краченца/ или другата крайност излухезни, тип шалвар или шушляк. Отврат.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: a108eaaf3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Празни мисли на един празен човек

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: dd3df41579
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Права си! Но аз не обичам да се костюмирам.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: b9a9ae0a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз чак костюми рядко нося, но обичам панталон с риза, а и работата ми е свързана със стоене в офис. Но няколко пъти колежките ми направиха намеци, че така изглеждам прекалено сериозен. И сега започнах от време на време да нося и тениски със спортно-елегантни панталони (нещо средно между дънки и официален панталон) с маратонки или спортно-елегантни обувки.

Естествено няма да отида в крайност да изглеждам като много мъже с чантички или впити тениски и дънки, но и по двата начина се чувствам добре. Зависи от настроението. Ако си малко по-спортен, е по-удобно и леко, движенията са по-леки и някак се чувстваш по-енергичен. А ако си по-официален, се чувстваш по-тежък, по-сериозен и важен, но и някак по-зрял и възрастен. Различно е усещането и определно облеклото влияе на настроението и предразполага към определен тип поведение.

Примерно понеделник, когато стреса е по-голям предпочитам да съм по-спортен, тъй като това облекчава стреса. В петък пък е ден на майстора и го давам по-леко и пак предпочитам спортно, а в средата на седмицата, когато стреса е по-малък, а пък трябва да се работи по-здраво, го давам по-официално.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 1420a7e9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, преди години и аз бях като теб, и до бакалията не излизах без токчета, грим и пола, обаче като ти се налага да балансираш цял ден на 15 см ток в един момент става адски некомфортно и започват болките в глезените и един ден, срам не срам, слязох от токчетата, ама официална пола с равни обувки също не ми се връзваше и замених полата с по-практични дрехи като панталони и дънки. Само гримът си ми е същият, обаче просто физически вече не мога да издържа 10 или повече часа с токчета. Иначе още имам много такива обувки и ги обожавам, но ги обувам само при повод, а когато трябва да пътувам с градския транспорт или да шофирам (е, не мога да шофирам с тънки токчета, съжалявам) имам балеринки. Може и да не е супер женствено, но поне вечер не ме болят глезените. И не, не мисля, че дънките са запазени само за хлапачките, има толкова изчистени модели с не много ниска талия, които стоят страхотно и на жени, не само на малки момичета. Просто като си купувам дънки гледам да не са с камъчета, вериги, скъсани или с безумно ниска талия и като сложа сако или подходяща риза, стават идеално за офиса. Хем удобно и практично, хем изглеждат добре с балеринките. Не те знам на колко години си, ама като натрупаш малко повече годинки ще видиш, че удобството е много по-важно от това какво ще си помислят хората. Честно казано вече имам достатъчно трудов стаж, че да знам, че е много по-важно как ще се справя с работата си, отколкото дали съм с пола и токчета или с панталон и балеринки.
Външният вид е важен, но можеш да изглеждаш спретнато и без да си със супер тесни и високи обувки с тънък ток, нито пък е задължително да си с пола когато навън е -15.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 дни
hash: f75f8fa46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Миличка, какво да ти кажа? И аз съм се замислял понякога няма ли да ми стои добре един костюм, дори имах конкретна идея да намеря шивач и да си ушия кафяв костюм и една черна вратовръзка. Но ми беше пределно ясно, че няма къде да го нося. Работата ми не го изисква, колегите ми ще ме помислят за откачен или надут пуяк. В останалото време също няма да ми отива. Наистина, в днешно време не се носи костюм, но такива са времената, не съм ги измислил аз.

Освен това костюма е много по-труден за поддръжка, което никак не е за пренебрегване. След един ден носене панталона и ризата се мачкат. Дори и да си позволиш да ги носиш два-три дни след това вече ще трябва да се перат и гладят отново. Ще е добре да имаш няколко костюма и ризи, а ако гледаш и да са маркови ще струва доста. Някои хора не могат или не искат да отделят по няколко часа седмично за поддръжка на облеклото и може да се наложи да плащаш на някого да го прави вместо теб. Това е друг разход.

Мисля, че споделям твоето възхищение по отминали времена без конфекция и с по-елегантно облекло. Жените са носели поли, рокли, мъжете костюм и дори характерна шапка.

Аз пък да се оплача, защо малко момичета носят рокля или пола? Според мен, това е много женствено облеко. Ти хубаво гледаш в Англия (вероятно Лондон), но вероятно виждаш адвокати, икономисти, брокери и т. н. "бели якички", които няма как да се обличат по друг начин, за такива това е еталон. А просто там има от тях много повече на квадратен метър отколкото у нас.

Лично аз се обличам с ризи и панталон, но не част от костюм, а дънков или нещо подобно. Не нося анцуг извън спортна активност, никога къси панталони или ризи с къс ръкав. Тениски не обличам, освен поло такива, но рядко. В крайна сметка, важно е човек да се чувства добре, пък да носи каквото си ще.

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 74637b9c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Поздравления! И аз обичам да ходя костюмиран на работа, винаги с хубави костюми и ризи, като през топлите периоди гледам да са в светли тонове. Много се кефя на добре облечени жени, които също предпочитат по-официално ежедневно облекло. Имам много колеги, които казват, че са приключили с официалните дрехи и предпочитат да ходят на работа по дънки и джинси, но аз не мисля да възприемам тази позиция. Само добре облечения човек може да буди уважение и да уважава сам себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: dad8baa8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Костюмите са супер. Винаги съм ги харесвал повече. Проблема е, че отнемат много средства и време. Хубавите ризи са често кошмар за гладене, а ти трябва и добра пералня за тях. Най-добрия вариант е да ги караш на химическо, но излиза скъпо и отнема доста време.
Аз предпочитам марки като Tiger Of Sweden и ralph lauren - '
любом ми е purple label. За съжаление, се случва нещо странно. Нали знаеш, как понякога не те взимат на сериозно - сега имам обратния проблем. Всеки се държи с мен, все ендо ще правим бизнес сделка. Наложи се да имам и дрехи, за излизане, освен дрехите за излизане.
Предпочитам All Saints - знам, че са доста тийнеджърски, но явно на хората им допадат. Не може да сме все с костюм, колкото и да ни се иска.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker