Какво да направя още за социалния си живот? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво да направя още за социалния си живот?
преди: 8 години, 19 дни, прочетена 1441 пъти
Здравейте,

Преди 2 месеца написах тук тема, питайки как да си намеря приятели и описах стъпките които ще предприема, търсейки съвети.

Малко за мен:

До скоро бях доста затворен човек, само учил и работил с години, мислещ само за работа, кариера и заминаване в чужбина за по-добра заплата. Бях изгубил почти всичките си приятели заради отношението ми към тях, но предприех някои стъпки.

Ето какво постигнах до сега...

1. Почнах да тичам и да ходя на фитнес с треньор, свалих над 10 килограма и почнах да спазвам хранителен режим. Запознах се с някои хора от фитнеса.

2. Събрах групата ми от университета и направихме няколко излизания, включително и едно кино.

3. Позвъних на някои стари приятели. Сдобрих се с най-добрия ми приятел (мислех си, че ме мрази, но и той ми беше изгубил контактите - извиних му се и се сдобрихме) - вече ходим на по бира, по барове и кино направихме. Помага ми и с някои съвети за социалния ми живот.

4. Видях се и с някои стари съученици от университета и гимназия - взех им телефоните, може да се видим пак и да организираме нещо.

5. Записах латино танци - почнах да се отпускам, запознах се с доста хора от групата. Създадох и Facebook група на групата ми по танци и сега ще науча и на другите имената - може да си организираме партита някой път.

6. На едно латино парти случайно се видях с една стара позната с които ходех на курсове по програмиране (наистина невероятно как когато решиш да си вземеш живота в ръце - сякаш и животът ти помага).

7. Почнах да излизам с групата на един стар съученик и там завързах приятелства. Даже се оказа, че сестрата на един от групата я познавам от друг курс по английски на който съм ходил и също и бях загубил контактите (светът е малък). И на рожден ден бях.

8. С други приятели ще се виждаме и ще мислим ергенско парти за един приятел тоя месец. Предвидил съм си някои латино събития и концерти тия месеци и ще се позабавлявам.

9. Естествено отдадох се и на някои случайности - все пак не съм робот (вече) и не е нужно всичко да става по план, а така е и по-интересно.

ТА НАКРАТКО:

Мисля, че постигнах целите си (или поне съм близо) от преди 2 месеца - да си намеря приятели и да се забавлявам. Наистина разбрах, че живота ми може и да е интересен и хубав, а не просто сиво ежедневие.

КЪМ ВЪПРОСА:

Какво мога да направя още за социалния си живот?

Все още имам ниско самочувствие (въпреки, че съм постигнал доста и няма причина). Научих се да общувам доста последните 2 месеца, но какво да направя за самочувствието си?

Кое би ми помогнало да си намеря приятелка?

На латино танците ходят доста готини момичета, лафя си с няколко от тях, ходим и на партита, но съм доста бос по тая тема и ми трябват малко съвети.

Мислил съм да запиша Pick-up курсове и ще поразпитам и приятелите за съвети.

Какви други полезни съвети бихте могли да ми дадете?

Аз горе долу се изчерпах от идеи последните месеци, тъй че бих се радвал ако ме насочите какви биха могли да бъдат следващите ми стъпки.

Както се вижда, аз съм доста упорит човек и смятам, че ще постигна това което си поставя за цел, но ми трябват насоки.

Благодаря предварително!

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 18 дни
hash: ad9d8fea46
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Забравих дали в предишната си тема беше споменал за материалното си състояние, но що се отнася до самочувствието, то идва с парите. :D При толкова социални контакти би трябвало да се запознаеш в близко бъдеще с някоя мома. Какво друго да направиш за социалния си живот? Правиш предостатъчно, но винаги може още, разбира се. Например, можеш да ме закараш на кино да гледаме "Warcraft". :D

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: b921ad217a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Хаха, интересна тема. Аз съм в не точно същата, но подобна ситуация. Имам приятели, но нямам приятелка в момента, а ми се иска вече да имам семейство ( на 33 съм ), всъщност винаги съм го искал. Проблемът е, че средата ми доста се стесни. Напоследък се замислям какво мога да направя по въпроса, но нещо не мога да го измисля. Това с танците не е лоша идея, но изобщо не обичам да танцувам. Мислил съм и за езиков курс, но често работя до късно и едва ли ще мога да ходя редовно. Пък и сякаш е малко тъпо да се записвам, да уча език с цел запознанство:) Иначе, не си стоя вкъщи и гледам. когато мога да съм навън, ама това не е решение.

 
  ...
преди: 8 години, 16 дни
hash: c34b3d2db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ох, да сетих се за тебе.
Все още мисля че се претоварвш, но това няма значение. Според мен няма какво да правиш повече, просто продължи да излизаш с приятели и някой ден ще срещнеш и момиче :)
Външният вид и спорта повдигат много самочувствието, така че се мотивирай и ходи на зала редовно, браво за отслабването ти.

Hartszy

 
  ... горе^
преди: 8 години, 15 дни
hash: a3bd5ea550
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво! Продължавай в същият дух. Може да потърсиш и хора, които се занимават с положителни неща, благотворителност.... така, ще се чувстваш и удовлетворение. Във фейсбук имаше някъде такава група, където публикуват разни инициативи. Можеш да се включиш. Там има също много свестни хора.

 
  ...
преди: 8 години, 13 дни
hash: 4c6e239515
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Кое би ми помогнало да си намеря приятелка? "
- просто търси подобен на теб човек, като емоционалност и преживявания, може някоя, която работи в твоята сфера.

Само да отбележа (просто не мога да се сдържа), че е доста досадно да се пише по толкова заобиколен начин за толкова банално питане като това - как да си намеря приятелка.
Защото човек на пръв погледа си мисли, че става дума за какво да е нещо там, не за това, че главната ти лиспа е, че всъщност си нямаш приятелка.
Тук има достатъчно теми вече писани от хора, които не могат да си намерят приятелка. А и не само тук.

 
  ...


...
преди: 8 години, 13 дни
hash: cf90a6bb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Aз мaлко се стреснaх от толковa оргaнизирaне нa "случaйности".
Хубaво е, стрaхотно е, че си "взел животa си в ръце" и се спрaвяш чудесно, но имaй в предвид, че не можеш дa плaнирaш и чуждият живот. В смисъл че, когaто вече си във връзкa, не можеш сaм дa плaнирaш животa и бъдещето нa двaмaтa. Кaзвaм то сaмо зa всеки случaй, просто ми се струвaш прекaлено... оргaнизирaн. Лично не бих се пробвaлa зa връзкa с подобен зaщото съм свободолюбивa, a и искaм дa плaнирaм aктивно животa си aз сaмaтa или в рaзговор испорaзумение с половинкaтa.
Кaзвaм всичко товa, зaщото ми се струвa, че си мaлко крaен в... плaнирaнето.
Инaче имaш всички предпостaвки дa срещнеш момичетa, които би могъл дa опознaеш и евентуaлно обвържеш с избрaнaтa.
Обaче бъди и поне мъничко импулсивен. Остaвяй се мaлко и нa емоциятa в моментa. Товa нямa дa те нaпрaви безотговорен, нито пък ще изтървеш животa си от контрол.
Aбе дa не си телец? !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker