На сила ме разделиха от него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На сила ме разделиха от него
преди: 8 години, 4 дни, прочетена 2144 пъти
Преди няколко години бях с момче, в което бях силно влюбена. Той ме нараняваше, т. е. имахме спречквания поради които му казвах, че имам нужда да съм обичана, а той все казваше, че си втълпявам, но действията му показваха друго - затваряше ми телефона под носа и повече не ме търсеше, малко преди да се разделим не се бяхме виждали повече от седмица, защото той ме отбягваше, въпреки че после като спрях да го търся започна да ме търси той. Станаха големи циркове заради проблемните ни отношения, защото той явно ми казваше в очите, че съм нямала смелост да го оставя и че въпреки, че го заплашвам че ще го направя съм щяла да се върна бързо бързо при него. Родителите ми се намесиха, въпреки че бях на 20 г. Насилиха ме да го оставя и не ми даваха да излизам от вкъщи, а когато той идваше да ме търси - те го изгониха. Така загубих любовта на живота си. След една година се запознах с едно друго момче и нашите много го харесаха и настояха да съм с него, бил по - добра партия. Той е луд по мен, обичам го, но не мога да преглътна насилствено загубената любов. Сънувам го, плача, депресирана съм, мразя всички около мен и се обвинявам постоянно.
Мисля, че съм нещастна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 дни
hash: 522f0ace08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   любовта на живота ти? извинявай, но прочете ли поне един път това което си написала?
родителите ти не само разбираемо са се намесили, а и са те спасили от физически и психически насилник!
трябва да си благодарна на родителите ти

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: d54dd7fca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сериозно ли говориш, че много ти е мъчно за миналата ти връзка, която е била силно проблемна, цитирам: "Той ме нараняваше... затваряше ми телефона под носа и повече не ме търсеше.... отбягваше ме.. " Добре ли си момиче да обесняваш, че ревеш по такава връзка? ! Май имаш нужда от драми ми се струва. Като не обичаш настоящия си приятел се раздели с него, пълнолетна си, доколкото виждам и е логично сама да взимаш решения. Но и в никакъв случай не си мисли, че с предишният си имала любов. Поне според това, което си написала, не си имала такава и с него. Излез от индийския сериал! Сънуваш го, защото все още си във филма и идиализираш миналите си отношения, въпреки че като гледам, няма за какво. Нито с миналия, нито с настоящия не си ок, както се вижда, според написаното.

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: eadecf16ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Обикновено съм против намесата на родителите, но в твоя случай НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ТЯХ! Те са мислили за тебе бе момиче, а ти като повечето глупачки, продължаваш да тичаш по този, на когото не му пука за теб. Пък после, хайде ревете от такива. Сами си го правите! Надявам се сегашният ти приятел, ако продължиш да не го оценяваш, да си намери момиче, което истински го заслужава!

ELSA

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 дни
hash: 746ae2e6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не са виновни вашите. С това момче е нямало да имате бъдеще така или иначе, или ти щеше да го оставиш, или той. Щеше да се случи рано или късно, дай си време и го преглътни.
Иначе не позволявай на вашите да се намесват и в новата ти връзка.

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: b22270075e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Любовта на живота ти няма да се подиграва с теб или по някакъв начин да рискува отношенията ви...
Оттук насетне си извади изводите дали той е бил такъв.
Не позволявай друг да ти избира "половинката", но се научи да различаваш разрушителна от пълноценна връзка.
Успех.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 0edb8ee31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Първото момче не те е заслужавало и затова се е държало така. Забрави за него и глупавото му държание и си живей живота с човека, който те обича наистина, а не си прави удоволствие да се гаври с чувствата ти. Според мен трябва да си благодарна на родителите ти, че са те предпазили и в последствие си срещнала истинската любов. М28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 дни
hash: e6984d4d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще страдаш, девойко! Акъла ти е в гъза. Или наистина се майтапиш? Ако ли не, да не си бивше гадже на Митьо крика. Той така обичаше да побърква момиченцата, като междувременно ги биеше и им втълпяваше вина. Направо така им пречупваше мозъците, че след това горките девойки изглеждаха като парцали... вътрешно и външно. Но пък може и Митьо да е бил прав, вие жените сте странни същества, когато някой ви обича и уважава, вие започвате да го мразите и да му се качвате на главата и ако не се лъжа, разбира се, почвате да му дрискате в устата. Заслужена съдба. Само това мога да кажа. Проблемите са навсякъде около нас, само трябва да се протегне човек и да си навлече някой, който да му преобърне живота из основи.

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 41a2a65a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Някои тъпи патки (като теб) сами си го търсят.
Заслужаваш си голямата любов, да те тормози и по-късно да почне и да те бие. Ти да му родиш дечица и да скапеш и тях.
Благодари на родителите си.

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: f6c250c9fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, хората тук едва ли могат да разберът какво е имало между вас но е пределно ясно че не сте се разбирали, ти си го обичала обаче той не е бил сигурен в чувствата си или просто те е използвал. И аз имах връзка в която не се разбирахме със любимият, но той ми говореше за брак и деца. От което трудно можеш да вземеш решение за раздяла след като човека който обичаш ти е правил подобни предложения, но вашите отношения може би са били по повърхностни. Вяроятно ти е писано да бъдеш с друг мъж, то и ще съм така ако се случи изобщо, хайде успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 дни
hash: 733034bb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жените обичаме като ни правят на луди.
Като се държат добре с нас все нещо ни липсва и сме нещастни.
Аз те разбирам и ще ти кажа, че или ти ще тичаш след някой ще плачеш и ще си щастлива... или ще тичат след теб и ще си нещастна.
Не. няма среден вариант.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 77b460fffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Насила е една дума!

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 07912b1c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Макар и да не е много прието да се намесват, родителите ти са ти направили най-голямата услуга в живота ти досега. Извинявай, но историята ти е сякаш писана от 2-ма различни души, ти прочете ли я? Как този човек, който те е наранявал толкова много и се е държал безобразно грубо с теб, до момент, в който дори не е искал да те вижда, го определяш като "любовта на живота си"? На какво отгоре? Защото е решил, че иска да си му под ръка, когато си спряла да го търсиш ли? И че не е имал кого да разиграва вече. Хайде стига. Не може наистина да наричаш "любов" един такъв постоянен тормоз, от човек, който директно ти се е подигравал и те предизвиквал да го оставиш, ей така, за да се забавлява с емоциите ти. Това, което изпитваш в момента, е плод на твоето наранено его. Един път, защото си била така отритната от човека, с когото си искала да бъдеш, и втори път, защото родителите ти са взели решението вместо теб. Като смяташ, че сегашният ти приятел някой ти го е наложил и не искаш да бъдеш с него, ами недей, има лесно. И да, сигурно не си щастлива, но за това не е виновен никой друг, освен самата ти. Отказваш да пуснеш нещо, което никога не е било това, което си искала. Подлъгала си се, обичала си... всичко е свършило. Време е да сложиш точката, нещата не се получават винаги, както си мислим. Недей да тъпчеш на едно място и да се инатиш, така няма да се оправи ситуацията. Вземи се в ръце, дай си сметка колко струваш и какво отношение заслужаваш. Ако смяташ, че трябва да се държат с теб като с парцал и да те подритват за удоволствие, добре, тогава продължавай да се жалваш за бившия и да се обричаш сама на провал. Ако, обаче, се осъзнаеш и разбереш, че и ти, като всички други, имаш правото на щастлива и пълноценна връзка, на уважение и грижа, тогава се постарай да я намериш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 дни
hash: d0a79d58b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Много си объркана, сънувал човек който те е мачкат и унижавал. Това ли е любов? Стъпи на земята и не витай в някакви твои изкривени представи за връзка. Щом в началото е било така, какво ли щеше да е сега ако беше с този човек.

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: e6f4d9516d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 10.
Интересна теория. Пък не мога да кажа противното. Чудна работа.
А знаеш ли причината това да е така?

Любов не е имало!
Родителите нямат право да забраняват, ако се намесват в живота на своите деца, те трябва единствено, чрез разговори.

 
  ...
преди: 8 години, 2 дни
hash: 1cbf139cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Какво нападате авторката? Тя е жена, има нужда да я бият, тъпчат и унижават. Жените са извратени мазохисти, колкото повече болка им причиняваш, толкова повече ще те обичат.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 дни
hash: e460c357a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторка: Благодаря ви. Погледнах на нещата от друг ъгъл.

 
  ...
преди: 8 години, 2 часа
hash: 73720243dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мила, по принцип съм против родителите да се месят в живота на децата си ,но в случая са постъпили правилно този като нищо по - натам щеше да започне да те малтретира ,да ти смачка самочувствието и ти щеше да започнеш да приемаш това за нормално . Гледай този епизод на "Истински истории" и ще разбереш ,че вашите са били прави като са се намесили http://www.btv.bg/video/shows/istinski-istorii/video/istinski-istorii-epizod-32-2-chast.html . Моля модераторите да публикуват коментара ми с линка ! Веднъж съм го гледала и повече не повторих видях ли един път ,че го повтарят на секундата смених канала . Забрави го и дай шанс на другото момче !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker