Имам проблем с напрежението - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имам проблем с напрежението
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1020 пъти
Здравейте! Аз съм студент, на 20 години, от София. Изпитвам много голямо напрежение, което не мога да си обясня. Например, в момента карам шофьорски курсове. Когато дойде време за кормуването, напрежението започва да си личи. Движенията ми в ръцете са сковани - стискам волана и превключвам скоростите с голяма сила. Може да правя всичко горе-долу добре, но когато допусна една грешка, ядосвам се на себе си и започвам да допусвам грешка след грешка. Същото е и в работата, която работя. Работя я отскоро, но и свикнах. И все пак, когато отново съм поставен под напрежение и допусна една грешка, аз блокирам и започвам да допускам грешки една след друга. В моя случай грешките не са от незнание или некадърност, а от някакъв блокаж. Винаги съм се чувствал напрегнат. Винаги съм търсил отговори на някакви свои си въпроси и съм прекарвал часове в трескави размишления. Това напрежение се отразява и на социалният ми живот, тъй като нямам приятелка.
Може би е добре да кажа, че от доста години се боря с депресия. Преди време пиех антидепресанти и тогава нямах подобни проблеми. Не се чувствах неуверен и напрегнат, а точно обратното - зареден с енергия и желание за борба. Сега обаче се чудя какво да правя. Имаше един период от живота ми, когато борех напрежението и празнотата в себе си с алкохол и трева. Малко ми оставаше да мина към наркотици. Напоследък все по-често се замислям за този вариант. Просто да си направя една магистралка и да се отпусна като цар. Или пък да си поръчам проститутка, която да изчукам, вместо приятелка. Или да се сбия с някого, за да почувствам прилива на мъжки адреналин в себе си. Засега твърдо съм решил да започна отново антидепресантите и някаква терапия. Но не знам дали това ще ми помогне да превъзмогна напрежението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: c72ff095d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто досега не ти се е налагало да се сблъскваш с реалния живот, в който имаш отговорности и всяко твое действие има съответното отражение и последици. Живял си в инкубатор, под похлупак, не се е искало нищо от теб, освен да ходиш на училище и да се храниш у дома, където всичко ти е осигурено наготово. Алкохол, трева, наркотици, бой? ! Това не са решения на проблемите ти, а сигурни начини да ги задълбочиш. Ходи на психоаналитик. Това, че си задаваш сам въпроси е добре, ще имате доста храна за размишления.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 018011fb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубаво е да отидеш при добър психиатър. Наркотиците и алкохолът не са решение.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9515f9beec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Съжалявам, че ще го кажа, но като изчукаш проститутка или се сбиеш с някого ей така няма да станеш нито повече мъж, нито по-щастлив. Вместо да се връщаш към нещата, които ти вредят - опитай да се промениш за добро. Няма да е зле да поговориш със специалист, имам дори приятелка психолог, която е много добра и няма да ти вземе пари, ако я помоля, така че не се притеснявай да попиташ. Можеш да прочетеш някоя книга за битката с депресия и самоопознаването, а най-добре ще е да се запишеш на спорт (може и бокс, тъкмо като искаш толкова там ще си изливаш напрежението и ще се биеш) или да си намериш подходящо хоби/занимание. Тъкмо по този начин ще срещнеш и момичета с общи интереси. Късмет! Пиши, ако имаш нужда.

ELSA

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker