Интернет пристрастен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Интернет пристрастен!
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2833 пъти
ПРИСТРАСТЕН СЪМ КЪМ ИНТЕРНЕТ! Всеки божи ден стоя поне по 3 часа в нета, понякога дори по 5-6-7 часа.

Четох една статия, за това как да се справя, но без резултат. Пак сядам и пак и пак. Примерно мога сега да отида някъде, но ме мързи не знам какво ми е. И ето пак съм в нета. Писна ми вече. Даже ми става гадно. Изкривява ми се гърба. Но пък поне не съм с наднормено тегло. Даже съм с 15 килограма под нормата (хилав съм).

Не искам изцяло да се махна от Интернет, а по 1-2 часа МАКСИМУМ на ден. Ще съм Ви много благодарен, ако ми помогнете :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 28031a7ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма изход, братче, и аз съм така. Единственият вариант е да махнеш компа, да го разглобиш и да връчиш на вашите кабелите да ги отнесат някъде в службата примерно, където няма да ги намериш...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6fed5cd25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   малко е бе. аз седя по 12

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d9c85fc7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нямаш гадже нали? Това ти е проблема...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f3a2cac852
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си нищо в сравнение с мене ! Аз прекарвам пред компютъра почти по цяло денонощие , през деня по принцип спя и ставам следобед и от тогава като заседна в нета и седя до 6-7 часа сутринта на другия ден ;х Вече се чудя какво да правя , много ми се провали живота , асоциирах се от външният свят и имам чувството че животът ми в момента е изцяло виртуален .. така че напълно те разбирам :(

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e14e827e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм така, когато нямам партньор. Намерим ли се с някого, се сещам само да си проверя пощата и ставам от компа. Но когато съм самичка, просто нямам нищо друго интересно, с което да се занимавам, особено през зимата, когато не ми се излиза никъде на студа. Но така човек се затваря. И да иска, не може да срещне подходящ човек, който да го накара да забрави компютъра... Може би решението би било в нещата, които обичаме да правим, освен сърфирането в интернет. Създаване на хобита като фотография, спорт или нещо друго, свързано с излизане сред хора е добър вариант за ново начало, не казвам без интернет, а просто по-малко време в това пространство... Късмет на всички интернет маниаци. :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1aafb4dafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вярно е, нямам гадже. Но дори и да имах щеше а втория ден да ме зареже. Кат съм в даскалото мисля за компа. Като съм пред компа - не мисля. Ще видя какво мога да направя. За момента мисля да уча повече, а после някакво външно занимание.

Давайте още коментари, ако и някой друг е в такова или е бил в такова положение да каже.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dbe0509ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Еми аз от 3 години насам съм така. Като нямам приятели какво друго ми остава освен да седя пред компа. Не ми се седи, ама друго няма какво да сторя. Няма как да излизам на вънка като някой вълк единак. Ходи ми се по купони насам натам, ама като няма с кой какво да се прави. Аз на компа седя 24/7 на тебе пак ти е по-добре от мен ;( Много съм доволен, че открих този сайт, защото съм сигурен, че благодарения на него, ще се открием хората, които сме еднакви и ще си помогнем. Само ми трябват 1-2 приятеля да отидем да се понабираме в някое даскало или фитнес. За нула време, ще направим някое и друго мускулче, ще вдигнем самочувствието и отиваме на лов за мацки и да видиш как всичко, ще се оправи :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 693e380a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Темата е стара, но ще изкажа мнение: Според мен 3-5 часа интернет на ден е все още нормално. 5 е може би множко, но 3 е ОК.

Аз лично прекарвам по над 12-14 ч. на ден в нета, като 9-10 от тях са служебни, останалото лично време. Рекордът ми като студент е около 30ч. без прекъсване пред компютъра, включително без спане, само паузи за тоалетна и ядене. Не го препоръчвам на никого, но все пак е приятен спомен от "ония времена" :-)

Що се отнася до връзката между гаджета и времето пред компютъра - всичко зависи от човека. Ако стоиш пред компа от скука, тогава едно гадже ще ти реши проблема много бързо. Ако стоиш, защото ти е интересно и приятно, няма да се промени нищо. При мен и с гадже, и без, времето пред компютъра е долу-горе еднакво. По-скоро си крадеш от времето за сън, отколкото от това пред монитора. Случвало ми се е да отказвам и излизане, и купон, и секс, и какво ли не, за да си правя "моите си работи" на компа. Не казвам, че е нормално или че е добре, но е факт. От друга страна, когато съм някъде на друго място (на море, на почивка, в друг град и т. н. ) мога и със седмици да не се сетя за компютър и не ми липсва.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f23f87d05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз като № 8 се привързах към този сайт, но не прекарвам постоянно времето си в интернет... :)... или на компютър (тук вече ме досрамя).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker