Най-добрият ми приятел се държи ужасно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Най-добрият ми приятел се държи ужасно!
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1015 пъти
Преди време се опитвах да споделя историята си, но не беше одобрена без причина. Моля, този път да бъде, защото положението не се е променило и имам нужда от съвет. Ще чакам коментарите ви с интерес.
Момче на 21 години съм. Живея с цялото си семейство в Италия и следвам там, идвам си тук само за лятото и понякога всички заедно си идваме за коледните празници. През годините съм сменил много компании, "приятели", за които приятелството се измерва в това колко често купонясваме заедно и пием на една маса, но в труден момент те зарязват. Какво да ви кажа. Бях станал човек, отричащ истинското приятелство, живеещ само за себе си. Но тогава срещнах един страхотен човек, който ми промени мисленето и ме направи по-добър.
С най-добрия ми приятел се запознахме съвсем случайно в интернет. Никога не съм си представял, че точно тук пък може да се зароди добро приятелство. Той се оказа, че е от моя град и даже е мой набор. И той като мен си идва само лятото, защото живее със семейството си и следва в САЩ. Излизахме няколко пъти и станахме неразделни... Не мога да опиша колко сме (бяхме) си близки (:Д сега някои от вас да не си помислят нещо, наистина нашето е чисто братско приятелство). Миналото лято цялото излизахме заедно, през пролетта дори той ми дойде на гости в Италия и си изкарахме просто супер. Не сме прекъсвали общуването си по скайп и всичко си беше нормално. Но това лято той като се върна, изобщо не ми се обади даже. Писах му, но той само чете съобщенията и нищо не отговаря. Това ме влудява. Поне да ми каже, ако съм го ядосал нещо. Не издържах и му се обадих, той ми каза, че няма намерение изобщо това лято да излиза, искал да остане сам с мислите си... да, той имаше проблеми с едно момиче, но защо си го изкарва на мен? Станал е мега студен, в същото време нищо не споделя. Искам да сме си както преди, как да го накарам да ми каже какво му е или ако съм направил някакъв гаф, да се поправя? Може малко да ми е сърдит, защото без да се усещам съм флиртувал с момичета, които той харесва или харесват него, а той е по-резервиран и това мисля, че може да го е подразнило. Но винаги сме си казвали всичко, нима това не може да ми каже? Предпочитам да се ядоса, да ме напсува и да се сбием, но после да се сдобрим... отколкото така с мълчание и отдалечаване да ме тормози. Той ми е като брат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 53c1143bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направил си фатална грешка.

Цитат

"без да се усещам съм флиртувал с момичета, които той харесва или харесват него"

Game Over

Така ли постъпва добрия приятел и "брат"? Човека вероятно е решил, че не му трябва такъв "приятел и брат".

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 06fbaaf26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " Предпочитам да се ядоса, да ме напсува и да се сбием, но после да се сдобрим... "

Вече не сте малки деца, за да действате по този сценарий. Дръж се стабилно, като мъж. Покажи му, че го подкрепяш, без да се натрапваш. Напиши му, че ако ти си напривил нещо, с което да го засегнеш, било е неумишлено и молиш за извинение. Ако не си ти причината, кажи му че мислиш за него, може да разчита на теб. Ако наистина мислиш за него и ти е такъв приятел, би трябвало да знаеш причината, но явно още не сте толкова близки и не си споделяте всичко, като истински приятели. както и да е, не се отказвай, но и не прави драми.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9a17a30264
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Приятелят ти е в депресия. Не си изкарва нищо на теб, просто в момента води битка със себе си, в която ти не можеш да се месиш.

Бъди търпелив и разбиращ, ако изобщо храниш топли чувства към него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker