Моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята история
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1752 пъти
Имам сериозен приятел от вече 9 месеца. В първите 4 месеца от връзката ни, той бе лудо влюбен в мен и го казвам не просто така, а защото го усещах със сърцето си, всеки който ни е виждал знае, че умираме един за друг. Той е на 24 аз на 18.
Не сме богати, не сме перфектни, но се обичаме много.. Или поне се обичахме.. С времето той започна да се отделечава от мен. Няма семейство живее сам, аз съм единственият човек, който се интересува от него.. Преди си споделяхме, нямахме тайни един от друг и прекарвахме всяка свободна секунда заедно.. С 2 думи имах връзката мечта.. Но всичко хубаво има своя край.. Когато той разбра, че искам да съм студентка далеч от родния ми град, в който живеем корено се промени, започна да ме отбягва, да не излизаме, да не прекарваме толкова време заедно и да си пише с момичета, който ненавиждам. Попитах го, защо го прави, а отговорът му беше : '' Ти ще бъдеш студентка няма да си вечно до мен, ще гледаш кариерата си и няма да се виждаме всяка седмица каква връзка ще е това '' След което добави : '' И ти ще ме оставиш сам както семейството ми направи, но не се безпокой свикнал съм със самотата '' Разбира се аз веднага имах отговор на опасенята му, казах му, че има много варянти за това да уча и да сме заедно като му дадох за пример задочното обучение или той да дойде с мен и там да работи. Последва пълно мълчание и прегръдка която ми доказа, че колкото и да се опитва да ме отблъсне все още държи на мен. Не мога да кажа, че не го обичам, той е всичко за мен , никога не се е държал грубо, никога не ми е повишавал тон и никога не се е опитвал да ме нарани. Мъж мечта , всичко за което съм си мечтала. Работен, хубав, умен, висок, няма нещо което да не може.. За съжаление ми писна от това да се отделечава. Не знам какво да направя за да е щастлив. Да си тръгна ли за да намери щастието другаде или пък да остана и да му докажа, че каквото и да прави все още го обичам така силно както в самото начало. Объркана съм , но съм сигурна, че дълбоко в себе си все още ме обича дори и да не го показва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0fb1923031
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От авторката: Пишете, защото се побърквам. Какво да го правя, как да си върна любовта му такава каквато беше ! Отчаяна съм , няма как да го забравя . Нямам очи за друг , а пък самотата ме убива .

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4e0fc656aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Очевидно е наранен, не от теб, но ти също си човек. Учиш задочно, местите се на ново място, ти учиш, той работи... млади хора сте и трябва да се гъвкави и адаптивни. Ако сте семейни и трябва да замине за 3 месеца командировка, какво ще се разведете ли? Това е част от живота, седни и поговори с него, кажи му точно какво изпитваш, начертайте варианти, но ако той не иска и се прави на сърдита госпожица, явно не сте един за друг. Идеалстични варианти, който той си представя няма. И ако сега започвате връзката по този начин, какво ще направите занапред.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 93e91037a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Какво да правиш? Ами кажи му, че не искаш и няма да го изоставиш и ще намерите компромисен вариант да сте двамата. Нормално е да охладнее когато е разбрал, че го смяташ за приоритет по-долу от амбициите си и не оценяваш любовта му както е очаквал. Когато си му казала, че искаш да заминеш за да учиш той е решил, че явно не го обичаш достатъчно и е бил наранен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ecc71d53fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лелее, 9 месеца? Представяш ли си? И при първата трудност те е отебал? Да, връзка мечта имаш. За човек когото обичаш минават през огън и лед, не бягаш при някакви пренебрежими препятствия. Защо се вкарвате във филми? Прекарали сте си добре няколко месеца, ама той като е чул за София и го е хванало шубето и иска да те зареже. Това е станало.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a1c1dc5c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако той не иска да се развиваш , да учиш и да си щастлива значи не е хубав знак ... той иска само да си до него ... помисли добре !
Той не иска ти да си щастлива , дари ако се разберете и да отидеш да учиш той ще те спре , ще ти направи дете и до там , след това женитба , няма да ти позволява и да работиш а само да чистиш готвиш и гледаш децата . Умно момиче си до колкото разбрах , но не се оплитай в тази паяжина . Казвам ти го от липен опит . Ти си само на 18 .. голямата любов тепърва предстои , ще намериш щастието . Но виняги е така първо всичко е цветя и рози . Следвай мечтите си .. учи и не позволявай на някого да ти казва какво да правиш . Замисли се само какво ще е ако продалжите да сте заедно .. ще се скарате и той какво ? Ще отиде при друга ли ? Само за да ти го върне?
По - добре не се мъчете и двамата , дайте си малко почивка и вище как ще сте , млади сте , живота е пред вас . Имате цялото време на света !

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e198cd8480
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката до номер 4. Никой не е казал, че ще уча в София и никъде не пише, че ми е обърнал гръб , просто се опитва да ме отделечи от себе си, явно не иска да страда ако се разделим, както пише по горе. Не се вкарвам в никакви Филми! Просто споделих исторята си, защото съм объркана и не знам какво да правя!
Номер 5 той не ме спира да уча , напротив иска да постигна целите си , прекрасен човек е винаги се разбираме, никога не ме е ограничавал в избора ми, благодарение на него пожънах много успехи тази година. Съгласна съм, че не е единствения и, че голямата любов тепърва ми предстой , но са малко свестните мъже в днешно време. За дете сме говорили наясно сме, че е рано и за двама ни. Послъветвайте ме да го оставя ли така както той иска или да му покажа, че и да уча за нас нищо няма да се промени.
Според мен всичко се дължи на това, че е свикнал да е сам и не иска отново да е наранен за това постепено ме отделечава, опитвайки се да пренебрегне чувствата си. Уж не знача нищо за него пък като се разплача търча да ме успокоява и седи над главата ми с часове.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e198cd8480
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 няма да отиде при друга и той като нея няма очи за друга колко са се опитвали да го съблазняват, а той горкичкия ги реже наред.. Такава обич не бях виждала, като по приказките е по- силна от всичко. Мнозина се опитаха да ги разделят, но ови никой не успя. Всеки, който ги е виждал знае, че тяхната любов е искрена. По всичко личи, че умират един за друг.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6e3a302c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не бъдѝ прекалено строга към него. Той е млад и е израсъл със самотата, която го плаши. Срува си да се опиташ да го разбереш. Но и той трябва да реши нещо, да почне да работи - мъж е все пак. Явно не е сигурен не в себе си, а в теб, че няма да издържиш изпитанието на раздялата, и че той ще страда. Именно този страх, според мен, е причината, поради която той се отчуждава временно от теб. Ти също си млада и неопитна, но това е едно от предизвикателствата на живота, който е едно бягане с препятствия. Не би трябвало да се отричаш от такава любов заради подобни предизвикателства. Поне без да опиташ да направиш всичко, което можеш, за да спасиш връзката си. Трябва да си деликатна с него и под една или друга форма да го накараш да ти вярва. Вариантът той да работи в същия град, в който ти следваш, не е лош. Защо той го отхвърля? .. Както и да е, не е редно да казваш: "Писна ми от това отдалечаване". Съветвам те да си максимално търпелива с него, само така кще го убедииш да ти вярва, а не като му кажеш: "Писна ми! "... Любовта е търпение. Помислѝ си, че ти си жена и след време ще имаш деца, а те са капризни и неориентирани малки човечета. Плачат, врещят за щяло и не щяло, непослушни са. Но не можеш да кажеш за децата си:"Писна ми от вас! "... каква майка ще си тогава? Затова и сега нямаш право на подобна реакция. Приемѝ го като тренировка към по-нататъшните трудности в животаи така ще преодолееш този проблем. Не се отказвай!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2d6c9e038f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката до номер 8 : Той работи има прекрасна работа, но май не му се сменя много града. Не е отхвърлил предложенята ми просто започна ли да повдигам темата за държанието му, той я сменя с оправданието, че не искал да се караме, а това щяло да стане. Избягва разговора и премълчава всичко. Ще му дам още един шанс да ми каже очи в очи , защо е всичко това. В събота мисля да го изведа навън отдавна не сме излизали. Ще се поразходим и ще опитам деликатно да разбера какво го мъчи. Дано най-сетне реши да ми сподели, защото вече се побърквам. Липсва ми човека, в който се влюбих..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6e3a302c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От №8 - Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6e3a302c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, какво става? Говорихте ли?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e407e960c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Достатъчно интелигентен човек е да се сети че шансът да те загуби е огромен. Отиваш да водиш нов живот с различни хора, и той не е част от всичко това. Дори и да дойде в същият град, пак ще е трудно да учавства в живота ти, а и е сериозна стъпка да обърнеш живота си така за някой. За съжаление това е негативната страна на интелигентността - можеш да си дадеш сметка за много неща, и тя да те убие преди събитията реално да са се случили. Т. е. да се предадеш без битка. Като с това не го съдя. Съществува и алтернативата да се самоизяде пък от ревност което ще е още по-лошото. Единственият му логичен избор е да се отдалечи от теб опитвайки се да поеме контрол над ситуацията. Но естествено, никой избор не е напълно логичен, и в него има емоцияте на отхвърленост, която в крайна сметка му е близка и с това лесна за приемане и примиряване. В крайна сметка и начинът по който говориш, говори че си го отписала

Не мога да кажа, че не го обичам
Съгласна съм, че не е единствения и, че голямата любов тепърва ми предстои, но са малко свестните мъже в днешно време
Липсва ми човека, в който се влюбих

Една влюбена жена не говоти по такъв начин. Вече не си лудо влюбена в него, и като се прибави неговата защитна реакция, ще е доста трудно взаимоотношенията ви да оцелеят... Казвам го като човек с близка до психиката на приятелят ти...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker