Бях на гледачка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бях на гледачка!
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 12327 пъти
Здравейте!
Моля не ме заклеймявайте, стана случайно. Бях по друга работа, но свърших и тази. Та жената ми каза за бъдещето: Виждам малка къща, алпийски стил. Ще си бъде твоя. Какво ви говори това? Спомена също, че най- вероятно мъжът на живота ми ще бъде или чужденец, или живеещ в чужбина българин. Интересува ме друга интерпретация освен брак с чужденец. Искам да живея в България и да родя българчета, а не да се меша с други националности. Нямам нищо против тях, но това е моето предпочитание.
Благодаря за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: f21cdea090
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма искам-не искам. Каквото каже врачката - това ще е!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2ddb47bdf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Жената е лъжкиня, не вярвай на думите и.
Колко пари ти поиска?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a0a56cba65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се занимавай с глупости... на глупости, само глупави интерпретации могат да се направят. Щом искаш, живей си тук и раждай българчета, никой не те спира.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ce7cb4e4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей ако си била при свястна гъдателка значи е вярно, а и никога не казвай никога може този мъж да е съдбата ти ама може тази жена да е просто измамници

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c8b7918484
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ходенето по врачки е голям грях и ще ти донесе само нещастия. Говори със свещенник и се изповядай.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4e6578c8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мила, никой не може да ти диктува бъдещето ОСВЕН ТИ САМАТА! Твоят избор е НАЙ-ВАЖЕН И ТОЙ ЩЕ ОПРЕДЕЛИ СЪДБАТА ТИ. Моя съвет е, да не вярваш на гледачки... има хора със способности, но те са малко. Ако е успяла да прочете мислите ти - значи наистина познава. Ако не е - просто забрави, че тази знае нещо. И още един съвет - не позволявай ДРУГИ ХОРА ДА ПРЕДИЗВИКВАТ И ПРЕДНАЧЕРТАВАТ БЪДЕЩЕТО ТИ( в случая тя) - ти си тази, която ще реши ЕДИН ДЕН за кого да се омъжи. Твоята дума е последна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c6ac122daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Първо има голям шанс тази да е шарлатанка и второ дори и да стане така както казва, какво ще се откажеш от любовта на живота си, защото живее в чужбина или не е българин? Така, че никога не се заричай, защото животът е шарен, ама явно си малка и още вярваш в глупости. Децата ти могат да са страхотни и без бащата да е такъв или онакъв. Зависи как ги възпиташ.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1ad1a96b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Аз не вярвам във врачки откак се знам. Земен знак съм, вярвам в науката и медицината. Но преди години, бях на около 27-28, синът ми бе роден и се бях развела с баща му.. се случи приятелка да ме заведе. Да бъда с нея, да я подкрепя, а аз се подхилквах и я бъзиках...
Е, врачката покрай нея и на мен гледа.. Каза ми, че вижда малко момиченце в бъдещето до мен. Как да и вярвам след развод, разочарования, куп ангажименти,? ! Минаха поне 7-8, че и повече годинки... Събрах се с мъж да пробваме, голяма любов, не вярвах, че ще стане нещо, ама взе че стана..
На 38 забременях и се роди момиченце.. Сега е на 12, инат, лъчезарно и много услужливо дете, от малка си бе такава.
Не знам да вярвам ли на врачката от време оно, или е било съдба.. Можеше да каже момченце-тя каза момиченце и каза че е далеч във времето. Така и се оказа..
А на 20 години отказах брак с чужденец-по-точно испанец-не се виждах в никоя друга страна освен в своята.
Знае ли човек ако бях приела... Казвам го като факт от живота ми. И не съжалявам за нищо-имам 2 деца, семейство, втори брак и всички сме си тук, в България.
Авторке, изборът е до човек. Ако си убедена, че искаш да си си тук, никаква врачка не може да те накара да поискаш обратното. Не се влияй! И ти желая късмет и вярна интуиция-тя също е много нужна в живота.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 806e021f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Колко пари ти взе?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 501b53783a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, врачките могат да са два вида - или шарлатанки или слуги на дявола, без значение дали са осъзнати слуги на дявола или неосъзнати. Когато отидеш при такава като вторите за теб бива прикачен нечист дух който започва да съсипва живота ти. Голямо зло е да ходиш при подобни окултисти, защото те оперират чрез сатанински духове, разбираш ли - истинските врачки, окултисти, магьосници и т. н. нямат сили и способности сами по себе си, техните способности идват чрез нечестивата им връзка с така наречените "фамилиър спиритс" или прикачени към тях зли духове. Когато някой човек дойде при тях по собствена воля той дава правно основание на сатаната да започне да се намесва в живота му и да го съсипва докато не го докара до положение човек да бъде готов за Ада след смъртта си. Врачката печели от съдружието си с дявола - парите които и дават клиентите, но загубва душата си - тя е станала дете на дявола и ще сподели съдбата на дявола в огненото езеро. Нечистия дух който бива прикачен към неразумния човек отишъл при врачката има възможност да извършва злите си дела които иначе не би могъл да извършва, защото е ограничен от Божиите закони, но след като човек сам се обръща към злото, това му дава тази възможност... Неразумния човек е тройно ощетен - първо и най-важно, щом се консултира с магьосници това означава според Божиите закони, че този човек търси съдействие от дявола тоест той е дяволопоклоник а на такива съдбата е изтезания в Ада, второ към него е прикачен нечист дух който да съсипе живота му и трето той дава парите си напразно и причинявайки си огромна вреда. Предсказанията на врачката нямат никакво значение, защото доколкото се сбъдват това ще е следствие на зловредната намеса на злия дух който е прикачен към теб. Единствения изход за теб е да се обърнеш към Бога и да се отречеш от дявола и всичките му дела, да започнеш да изучаваш Библията, да приемеш Иисус Христос за Господ и да се покаеш, можеш да идеш и да ти четат молитви за изгонване на зли духове. Хората не осъзнават какво си причиняват като ходят при такива врачки, те си мислят: "да църквата забранява и сигурно е лошо, но аз искам да знам какво ми готви бъдещето, едва ли е толкова лошо да се иде веднъж". Това е поради липсата на Богопознание, те не разбират, че ходенето им при такива слуги на дявола е огромен грях който ако не се покаят ще ги свали при изтезанията в Ада.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2b2812805e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Но 10, какво, ако врачките са от будистка страна? Там нямат паднали ангели?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4b72e9f3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм от 10, наричай ме Джон

До 11

Няма значение от каква страна са, всякакви окултисти които имат способности са свързани с нечисти духове. Дали местната езическа религия ще ги представя с една окраска или друга няма значение, дали става въпрос за индийски, будистки, ацтекски, римски, гръцки, вавилонски или който и да е пантеон става въпрос за едно и също явление - царството на мрака от паднали духове. Както на различни езици има различни думи за едно нещо, така е и тук - става въпрос за едно и също нещо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a42974ae9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Ще поживеем, ще видим ;)

Аз преди десетина години ходих при един ясновидец, който ми каза разни неща, които тогава не ми харесаха. Най-общо ми каза, че ще се занимавам с нещо различно от това, кето исках тогава... И в крайна сметка нещата се развиха както той ми ги описа, дори до степен имената да са същите. Просто няма как това да е самосбъдващо се пророчество, защото изпълнението му не зависи само от мен - а от всички намесени (не ме приеха една специалност, приеха ме друга, после започнах една работа, а от там колега ми каза за негов приятел и тн. и тн. и доста дълга поредица от "случайности", докато се изпълни казаното от ясновидеца). Но имай предвид, че той описваше нещата през неговата си призма. например, обърка Испания (Барселона) и Африка при мен, но все говореше за палми до морето и хора с по-тъмна кожа (имаше много африканци в Барселона тогава).

Та, може да ти е казал къщичка в алпийски стил, но тази къщичка да е в България и да не живеете в чужбина, а примерно в някое село, в което да живеят чужденци. Въобще, когато се гледа бъдещето нещата са основани на дълбок символизъм, който трябва съзнателно да интерпретираме, а това не винаги е лесно и понякога се греши.

Иначе, не слушай номер 10/12 - религиозни люде като него отхвърлят еволюцията на неокортекса (който е създаден от Бог). Няма такива неща като паднали ангели, демони и тн. Ясновидството е проследвяване на намеренията в бъдещето. Тези намерения са вградена част от нас, както ДНК-то. Всъщност, много генетици знаят, че ние живеем според ДНК-то си. Виж ако на някой човек му се присади орган или се прилее голямо количество кръв от друг човек и това променя общото ДНК, съдбата на този човек се изменя коренно (може дори да се промени физически, имаше случай на човек пораснал с 3см след преливане на голямо количество кръв).

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a270095716
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До номер 13
Къде сте били на гледач? Той все още ли гледа, ако да ще споделите ли координати?
Благодаря!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: afbbdb1eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   14, аз също съм ясновидец. Ще Ви изпратя телепатичен SMS, за да имате координатите ми.
Лек ден!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c18c61d0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз съм от 10 и 12 до 13

Еволюция не съществува, това е една лъжлива теория на Дарвин от която той май сам се беше отказал на смъртния си одър. Удобна е за използване от слугите на дявола, защото се опитва да даде друго макар и скалъпено обяснение за произхода на вселената и всичко в нея. Общо взето твърдението и е, че човек е произлязъл от камък който с течение на милиииииониииии години е еволюирал в човек.

Уви съжалявам те номер 13, ти се мислиш за просветен и отворен към "духовното" и гледаш отгоре на "религиозните" а не осъзнаваш, че си заблуден. Ти нямаш критерии да разпознаваш чисто от нечисто, не можеш да различаваш духовете. Има както духове от небесното царство, така и нечисти духове.

И накрая относно врачките от Светите Писания: "И кога ви кажат: обърнете се към ония, които извикват мъртъвци, и към магьосници, към обайници и коремоговорници, - тогава отговаряйте: не трябва ли народът да се обръща към своя Бог? допитват ли се до мъртви за живи? Допитвайте се до закона и откровението. Ако те не казват като това слово, няма в тях светлина."

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a42974ae9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   от 13...

до 14: Ясновидецът се казваше Любо ако не се лъжа, и е от Шумен. Не знам дали още гледа.

до 17: Еволюцията съществува и има ясно примери, които показват, че съществува. Да отхвърлиш еволюцията е все едно да станеш като шопа, дето като видял жирафа казал "епа такова животно нема! ".

Еволюцията идва от Бог, както всичко останало. С изключение на "ангелите и демоните" на аврамистичните религии разбира се, защото такива неща просто няма. Те съществуват само в умовете на религиозните и заблудени хора.

Аврамистичните религии са доста вредни за човечеството, поради факта, че като основани на Юдаизма, са пълни с омраза, насилие и ненавист. Еврейският Бог е завистлив и изискващ, и ако не му спазваш правилата, те заплашва. Това не е Бог. Това е една ИЗМИСЛИЦА. Истинският Бог е неперсонален, не иска да бъде боготворен, не иска да му се правят църкви, джамии и синагоги, не се проявява чрез пророци, не е избрал никой народ пред други и няма "син". Изобщо, аврамистичният Бог не е Бог. Той е една голяма лъжа и заблуда за хора, които не желаят да мислят, а искат всичко да им се сипе наговото.

Истината е, че Бог, като неперсонален, съществува във всичко и във всеки. Ние всички сме Бог. Нашето преживяване е Бог. Няма троица, няма ад и няма рай. Това са лъжи за простолюдието. Ясновидството съществува и то както всичко останало СЪЩО идва от Бог.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 349f90e4d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Н 18, този Любо възрaстен ли е?
Питaм, зaщото в Русе имaше един бaй Любо, който си беше бaш ясновидец човекa и нямaм никaкви съмнения.
Пaри не е искaл никогa, aко му предложиш почерпкa кaфенце или пък нещо от мaгaзинa- сиренце, лютеницa, тaкивa нещa приемaше, но дребни и евтини.
Не приемaше у домa си, нямaше офиси и тем подобни. Той си обикaляше по кaфенцa и aко пожелaе сaм се приближaвaше до някого, питaше дaли може дa седне, чaк тогaвa кaзвaше нещa.
Явно си преценявaше нa кого и дaли дa кaзвa.
Бях нa кaфе с мaйкa ми и дори и aз не знaех още, че съм бременнa, но той- дa. Кaзa ми тогaвa нещa от кокто още нaстръхвaм, вкл. строго пaзенa семейнa тaйнa зa която не знaех, но той директно пред мaйкa ми зaяви, че ТРЯБВA дa знaм, зaщото сaмо тaкa ще избегнa предстоящa бедa...
Водих му след товa приятел, но бaй Любо кaтегорично откaзa дa говори с него. Мaлко по- късно се случихa нещa, които ми покaзaхa зaщо е откaзaл рaзговор с него.
Държa дa кaжa, че не ходя по гледaчки, ясновидци и подобни, но този бaй Любо кaто че, сaм ме нaмирaше, при товa 3 пъти и все в ключови, преломни моменти, в които съм билa в позиция дa избирaм между вaжни нещa нещa в животa си. Товa беше преди достa години, не знaм дaли е жив човекът, още тогaвa си беше възрaстен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e802066c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

20.   Не би трябвало да вярваш много, но има познаващи много. Странен факт - преди години една гледачка каза точната дата на смъртта на баба ми. Това ако не е впечатяващо... Но не ти трябва да ти се месят в съдбата иначе.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f522ac381b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Джон до 18

Еволюция не съществува и примери няма, има само една гола теория която при задълбочен критичен анализ се сгромолясва защото е изградена върху лъжи и кръгова логика. Ако искаш детайлно разобличаване на глупавата теория на еволюцията гледай клиповете на Кент Ховинд/Kent Hovind.
Еволюция няма а има обратния процес - деградация, която се засилва с течение на времето, подобно на слабостта на вече възрастен човек. Извращенията и моралната деградация на запада е потвърждение на този процес. Единствения стълб на висок морал и святост който стои облян в ярка неземна светлина е Христовият/Честният Кръст - символа на възкресението от мъртвите и подвига на Господа Иисуса Христа Агнеца Божий Който се жертва за спасението на света та тези които повярват в Него да имат живот вечен.
Истинския, Живия Бог Е персонален, Той е личност първообраз на човека, Той е вечносъществуващия да се свети Името Му вовеки веков. Амин!

А това което ти си бил заблуден да наричаш бог - неперсонална "сила", енергия и подобни е една сатанинска лъжа която ти казва, че ти бидейки част от тази сила си "един малък бог" докато ти всъщност си смъртен човек подобен на полската трева която сутрин се зеленее а на обяд слънцето я изгаря и тя изчезва и мястото и не я помни. Сатанинската лъжа за неперсонална "сила" която можеш да използваш е всъщност старата лъжа на змията която казва "и ще бъдете като богове" а вместо това смъртта влязла в човешкия род.

Всевишния те е създал както и всичко останало и той строго очаква от човека да избягва злото и да върши добро, но Той е и много милостив и благ към тези които се обръщат към Него. Помни, че Бог е върховния съдия който отплаща на всеки човек според делата му.

Това което ти разбираш под ясновидци, не са ясновидци а врачки и подобни окултисти а тези хора имат способностите си, чрез сатанински духове. Ти явно си под заблудата и демонската доктрина която гласи, че физическия свят е лош а духовния добър, но това е лъжа. Както в материалния свят има добри и лоши хора, така и в духовния има святи и зли същности. Неслучайно Апостол Йоан предупреждава християните да изпитват духовете, защото не всеки дух е от Бога.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2e621d8f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   до 19 от 18: Не, не е Любо от Русе. Този е Любо от Шумен, който сега го гугълнах и вече май идва от време на време и в София. Човекът още приема и на възраст е май под 40. Много е добър, но не и поразяващо точен да речем... Както казах при мен обърка Африка с Испания, но иначе във времето нещата ги разположи правилно (т. е. първо това, после това, после другото... ). На една приятелка й обърка професията - казал й, че ще бъде лекар, а тя е мед. сестра. Това е съществена разлика, но като ясновидеца гледа той просто вижда неща подобно по начина, по който ние "виждаме' насън - т. е. той вижда бялото облелко, медицинската обстановка и анализира и казва "лекар", т. е. проблемът е при анализа на данните.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a42974ae9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   до 21 от 18:

Ако християните не бяха толкова тесногръди и не интерпретираха Библията буквално, щеше да видиш, че това за което говоря аз и това за което говориш ти всъщност са много сходни неща. Когато Исус е казал, че в нас е царството Божие, ккаво мислиш, че е имал предвид?

А знаеш ли, че Яхве всъщност е един от нисшите демони в гностицизма? Истинското Християнство - гностицизма, не признава Яхве за Бог, а за един от нисшите демони, заблудил евреите преди появата на Христос.

А знаеш ли, че прераждането е било част от Християнството до Петия Вселенски Събор (553г. )?

Ако си откриеш малко съзнанието, ще видиш, че истинското Християнство е Гностицизма. Гностицизъм идва от гръцкото гнозис - знание. А знаеш ли коя е най-древната традиция в Адвайта Веданта? Джнана йога - йога на знанието, т. е. постигане на съюз с Бог чрез знанието (коренът от прото-индоевропейски и на трите думи - знание, гнозис и джнана е един и същ). Когато постигнеш знание, т. е. съюз с Бог, ще разбереш какво е имал предвид Исус като е казал, че в нас е царството Божие. Останалото са тинтири-минтири за релизиогни и заблудени души.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7745403056
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Браво № 23. Аз не съм очаквал, че и други хора ще знаят за този събор и какво се е случило там. Този Джон е толкова заблуден с тази библия, че освен Библията нищо друго не признава. Да, на този събор е присъствал и папата Вигилиус. До тогава един от най-големите теолози по това време Ориген, втори само след Свети Авгостин, е учил за прераждането. Но на този събор те го изгонват по политически причини и премахват цялото му учение за прераждането.
Не го занимавай с Адвайта Веданта и Джнана Йога, той и представа си няма за тези учения и нарича Йогите скитници.
Но аз го моля нека да обясни какво Христос е искал да каже от Евангелието на Матей 10: 34, 35, 36.
"34:Да не мислите, че дойдох да поставя мир на земята;не дойдох да поставя мир, а нож. "
"35:Защото дойдох да настроя човек против баща му, дъщеря против майка й, и снаха против свекърва й. "
"36:И неприятели на човека ще бъдат домашните му. "
Чакаме за обяснения Джон.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7745403056
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Джон, ти със сигурност не си чел теорията на Дарвин, но бързаш да говориш глупости. Как можеш да кажеш, че Дарвин обяснявал произхода на вселената и всичко в нея. Дарвин обяснява САМО ПРОИЗХОДА НА ВИДОВЕТЕ (живите организми включително и човека). Никога не е казал, че човека произлиза от камък. Ти си измисляш много неизказани неща. А твоя Бог от какво създаде Адам и после от неговото ребро Ева? Ти вярваш на тази глупава версия, нали! Абе тази Библия много ти я замъглила мозъка. Човек като теб, който е разбрал Божествената истина никога няма да лъже, а ти не доста, ами много лъжеш. Човека произлязъл от камък!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 35e7312286
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   От Джон

До 25

Теорията на еволюцията относно произхода на вселената гласи следното в опростен вид (започва като приказка): имало едно време преди милиарди години (още тук е първия абсурд, защото как могат да бъдат изчислени? ) когато нещо станало - нищото експлодирало и създало всичко (хахахахахаха нужно ли е да обяснявам колко е абсурдно това), после незнайно как се появила земята преди 4. 6 милиарда години във вид на гореща скала (ето го камъка). След това отнякъде заваляло и се образувала изначалната супа, незнайно как супата оживяла преди 3 милиарда години и започнала да еволюира докато човека се появил преди 3 милиона години. Значи човека според тази глупашка и лъжлива теория е еволюирал от камък/скала от неорганична материя, която незнайно как е оживяла и т. н. Това е една от най-глупавите лъжи която дори не си струва да се чете и проучва, толкова много е изпълнена с нелепици и изобщо не може да обясни комплексността и взаимосвързаността на живота, нито невероятната сложност на организма, нито нищо.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0bc1ab1e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   При мен се случи нещо странно, майка ми е била на кафе с приятелка и до тях сяда мъж, който се извинява че я безпокои казвал се Радо, казал и че в момента има големи проблеми което беше вярно защото тя се разведе с баща ми, казал и е че сина и (тоест аз, единствено дете съм) ще стане лидер, но имало от двете ми страни два духа които се борели за душата ми, казал и е да ме пази от битов инцидент, не е искал пари, станал е и си е тръгнал, тя естествено не го взела насериозно. След няколко дена в офиса и пада кръста от врата и(тя носи златно кръстче) и тя се опитала да го сложи обратно обаче все падал, по това време аз бях в нас, на 13-14 години съм бил и ровех из секцията която е на цялата стена, бях се качил на стол защото е висока до тавана, тогава цялата секция падна отгоре ми, подпря се на масата и един фотьойл и аз съм останал отдолу, отървах се с няколко синини. След това вървя по улицата и нещо изтрещя точно зад гърба ми, от един строеж беше паднал улука и щеше да ми разбие главата ако бях минал секунди преди това. И аз не вярвам в такива неща, пък и не съм станал лидер в каквото и да е, обаче все пак е странно. На 36 години съм сега.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 03ce3c720c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Здравейте бих искал да публикувате отговора ми на зададените въпроси. Ето поствам то отново:

Джон

До 23

Не Богохулствай а и не е това правилното произношение на Светото Име. Много добре знам какво е гностицизма - сатанинска отрова против която са се борили ранните християни. Това е лъжеучение от сатаната като едни от първите архи-еретици гностици са Марцион, Валентин и Симон магьосника. Истинския смисъл на Царството Божие което е в нас - християните означава, че Бог и Божието Слово обитават в нас. Слушай казвам ти честно и открито - макар да се мислиш за мъдър и разбиращ всъщност ти си заблуден от демоните и техните лъжи. Съветвам те много внимателно да провериш Светите Писания, църковното предание и каквото можеш относно доктрините които смяташ за истина, защото целта им е хора като теб да им повярват да бъдат "прелъстени" от тях и да отидат в ада. Прераждане не съществува, разбери го.

До 24

Искаш да обясня, ето щедро обяснявам.
Матей 10:34-36 означава, че Господа Иисуса Христа е дошъл с Божието учение което ще раздели хората, едни ще го приемат, други ще го отхвърлят. Вследствие майка ще застане срещу дъщеря, баща срещу син, семейства ще се разделят, християните ще бъдат преследвани. Проучи времената Неронови и времената Диоклецианови и как са протичали процесите срещу християните и как те са отказвали да почетат императора като бог и как семействата им са се отричали от тях, но те са били твърди във вярата си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7745403056
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Джони в коментар н. 24 в последните 8 реда има зададен въпрос към тебе какво е искал да каже Иисус от евангелието на Матей 10: 34, 35, 36. След като претендираш за голямо Богопознание редно е да отговориш на зададения въпрос за спокойствие на душите на всички които го прочетат. Иначе тежки времена ни чакат Джони.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7745403056
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Аз също случайно попаднах на гледачка. На цигански гледачки не вярвам, но на такива като баба Ванга и Севрюкова им вярвам. А и как може някой да не вярва на Ванга-тя е международно исвестна и е познала много неща. А там където не е "познала" тя е виждала нещо лошо и затова не го е казала на клиента.

А сега за мойта случайна среща с гледачката. Живея в чужбина и не се бях връщал доста време. Понеже преди да напусна България живях във Варна та реших като се върна да отида и да си видя старите хазяи, които живееха на първия етаж. Имаше отворен прозорец от апартамента им и аз от улицата извиках името на хазяина. Но от съседния апартамент се показа една стара позната и тя ме извика първо да се отбия при нея. Влезнах в апартамента й и там имаше една възрастна жена, която и гледала на кафе. Когато свърши гледането моята позната ме попита дали искам възръстната жена да гледа и на мен. Казах си защо не и се съгласих. Гледачката (Баба Руска) отброи 41 бобени зърна и ми ги даде да ги подържа в ръката си. След като и ги върнах тя започна да ги поставя по 2, по 3, по 4 на купченца върху масичката за кафе. Аз я наблюдавах много внимателно и забелязах, че когато разместваше бобовите зърна по масичката погледа й блуждаеше сякаш не беше на себе си. Много неща ми каза, но ще отбележа само три. Първо ми каза да не карам кола в петък, но аз и отговорих, че работя и карам държавна кола и няма как да спазя това предупреждение. Тогава тя каза да не карам собствена кола. Това можех да го спазя докато работех. За другите две познавания трябва да обясня. Аз не съм роден във Варна, а в едно Пловдивско село. Съвсем нормално е след дълго отсъствие първо да посетя родното си село. Та тогава се бяхме разбрали с една бивша приятелка да се видим в Нареченските бани (над Асеновград) където тя ще почива и аз след като се върна от Варна да отида при нея. Гледачката докато гледаше бобовите зърна върху масичката рече:"ама ти скоро ще отиваш в Навеченските бани". Останах шашнат, как може тя да знае това, след като на никого не съм го казвал, нито съм мислил за това докато тя ми е гледала. Озадачих се. Последното, което ми каза беше:"имате една мноооого стара роднина която умира". Чудих се каква може да е тази роднина след като доста години не съм бил В България. След няколко дни се прибрах в село и първите думи на майка ми бяха:" Помниш ли баба Демирца"-отговорих й:"ама тя е много стара, защо ме питаш за нея". Мама каза:"Баба Демирца умря преди два дена, беше на 97 години". Е, как да няма гледачки, които познават. Освен Ванга и Севрюкова има и други хора, макар и с по-малки дарби, но познават бъдешето и миналото. Почитайте ги такива хора, те са надарени от Бога.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7745403056
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Аз също случайно попаднах на гледачка. На цигански гледачки не вярвам, но на такива като баба Ванга и Севрюкова им вярвам. А и как може някой да не вярва на Ванга-тя е международно исвестна и е познала много неща. А там където не е "познала" тя е виждала нещо лошо и затова не го е казала на клиента.

А сега за мойта случайна среща с гледачката. Живея в чужбина и не се бях връщал доста време. Понеже преди да напусна България живях във Варна та реших като се върна да отида и да си видя старите хазяи, които живееха на първия етаж. Имаше отворен прозорец от апартамента им и аз от улицата извиках името на хазяина. Но от съседния апартамент се показа една стара позната и тя ме извика първо да се отбия при нея. Влезнах в апартамента й и там имаше една възрастна жена, която и гледала на кафе. Когато свърши гледането моята позната ме попита дали искам възръстната жена да гледа и на мен. Казах си защо не и се съгласих. Гледачката (Баба Руска) отброи 41 бобени зърна и ми ги даде да ги подържа в ръката си. След като и ги върнах тя започна да ги поставя по 2, по 3, по 4 на купченца върху масичката за кафе. Аз я наблюдавах много внимателно и забелязах, че когато разместваше бобовите зърна по масичката погледа й блуждаеше сякаш не беше на себе си. Много неща ми каза, но ще отбележа само три. Първо ми каза да не карам кола в петък, но аз и отговорих, че работя и карам държавна кола и няма как да спазя това предупреждение. Тогава тя каза да не карам собствена кола. Това можех да го спазя докато работех. За другите две познавания трябва да обясня. Аз не съм роден във Варна, а в едно Пловдивско село. Съвсем нормално е след дълго отсъствие първо да посетя родното си село. Та тогава се бяхме разбрали с една бивша приятелка да се видим в Нареченските бани (над Асеновград) където тя ще почива и аз след като се върна от Варна да отида при нея. Гледачката докато гледаше бобовите зърна върху масичката рече:"ама ти скоро ще отиваш в Навеченските бани". Останах шашнат, как може тя да знае това, след като на никого не съм го казвал, нито съм мислил за това докато тя ми е гледала. Озадачих се. Последното, което ми каза беше:"имате една мноооого стара роднина която умира". Чудих се каква може да е тази роднина след като доста години не съм бил В България. След няколко дни се прибрах в село и първите думи на майка ми бяха:" Помниш ли баба Демирца"-отговорих й:"ама тя е много стара, защо ме питаш за нея". Мама каза:"Баба Демирца умря преди два дена, беше на 97 години". Е, как да няма гледачки, които познават. Освен Ванга и Севрюкова има и други хора, макар и с по-малки дарби, но познават бъдешето и миналото. Почитайте ги такива хора, те са надарени от Бога.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 385e909dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   От автора: Здравейте!
Искам само да споделя, че започнах работа преди няколко дни на ново място и именно Алпите и алпийският стил са характерни за работната ми среда. Не знам дали е съвпадение или пророкуване, но се навърза. Сега ще видим момък дали ще се появи на хоризонта.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6132102ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Джон

До 31

Отговора го написах, но не всеки път се публикува. Това пророчество което номер 24 цитира е свързано пряко и със следното: "Огън дойдох да туря на земята, и колко бих желал да беше вече пламнал! С кръщение трябва да се кръстя; и колко Ми е мъка, докато се свърши това! Мислите, че дойдох мир да дам на земята? Не, казвам ви, а - раздяла;
защото отсега петима в една къща ще бъдат разделени, трима против двама, и двама против трима; баща ще бъде против син, и син против баща; майка против дъщеря, и дъщеря против майка; свекърва против снаха си, и снаха против свекърва си. "

Господа Иисуса Христа казва, че Евангелието което носи ще донесе не обединение а разделение, не мир а конфликт, защото едни ще го приемат за тяхно спасение а други ще го отхвърлят за тяхна гибел. Този мотив за разделението го има в цялото Слово Божие - Бог разделя деня от нощта, Бог разделя светлината от мрака, чистото от нечистото, праведните от грешните, светите от нечестивите, небето от земята и т. н. Разбираш ли когато хората приемат Евангелието и започнат да живеят според него, дяволът не може да търпи това и започва да настройва хората които не са го приели срещу тези които са го приели и християните биват преследвани и майка се оказва срещу дъщеря, баща срещу син и т. н. Така е било в първите векове на християнството когато Божието учение е било предавано автентично и чисто, а по-късно автентичното християнство се смесва с езически/демонски доктрини и се размива и предпочитана тактика на дявола става инфилтрирането на свои агенти и дяволски доктрини вътре в самото християнство, защото вижда, че с груба сила и преследване не успява да стори нищо, че кръвта на християните е семе което води до многобройни нови покръствания а убитите заради Бога и Господа Иисуса Христа християни се възнасят на небето за безсмъртен живот, нещо което дявола бидейки изпълнен с безкрайна злоба и завист иска на всяка цена да попречи бидейки сам свален от там и осъден на крайна гибел.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bf5a4fe800
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Авторке аз имам един въпрос. Какво време мина докато се случи това, което ти е предсказала. Защото сз също бях в началото на. годината и все още почти нищо. не се. е сбъднало и си мисля, че май няма нищо вярно, макар. че. тя ми. каза, че. времето е. относително и. няма. как да каже със сигурност. По скоро. не е познала май всичко хаха

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 385e909dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Здравей, 41.
Срещата с гледачката бе началото на август, а събитието се случи месец по- късно. Пак повтарям, че не знам дали е просто съвпадение или друго. На въпроса бъдеще тогава тя ми отговори с : виждам къща в алпийски стил. От позната после научих, че на нея преди години й била казала: виждам те заобиколена от вода и до няколко месеца заминала за Англия, където работила 2 години. Не обвързват с време и конкретен период, но не е хубаво да се вглабяваш в казаното.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker