Постоянно ме ръчкат за бебета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Постоянно ме ръчкат за бебета
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1819 пъти
Преди два месеца започнах нова работа. От години живея в трудности, минах буквално през ада и се борих много докато си намеря място под слънцето за да си осигуря добри условия за да имам дете. На новата работа колегите са големи клюкари и постоянно се бъркат в личния ми живот. Жените са прикрити, но само да се шумне нещо за мен и се втренчват за да чуят "новината". Изпращат мъжката част на колектива, която да сондира за мнения.
И така, ни в клин, ни в ръкав, редовно докато работя, някой идва и казва "айде, има ли бебе вече, корема пораснал ли е, покажи да видим", или пък "ти прави ли бебе вече с мъжа ти", често и на маса като седнем ме питат на всеослушание и точно тогава усещам колежките, които са любопитни, но иначе си траят, да се втренчват и да сноват за моя отговор.
Чак ми е тъпо, ако се случи чудото с мен, май никой няма да е изненадан и само ще клюкарят наляво и надясно. А и се притеснявам дали да кажа, че е планирано или не, защото сигурно и това ще питат. А кой отговор е най - добър на този въпрос?
Много тъпа ситуация. Има много жени, но само мен ръчкат.
Работя в голяма частна компания, където предимно съм с чужденци с немски език, за щастие тези колеги нямат много допир с мен, но все пак ми се налага да общувам и на тийм билдинги сме на една маса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: b28d70d992
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи им, че това е Божа работа и да не се месят в твоят живот, да си гледат техният. Когато дойде време, сама ще ги информираш, а и те сами ще видят кога ще има бебе. Малко се вживяваш в техните подмятания, но щом всичко ти е подредено вече, вземи си направи бебче и ще им затвориш устата!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fdb7754ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отвратително! Типичния манталитет на селските вечеринки. Тия кокошки за какво са там? За да работят или за да клюкарстват. До колкото ти е възможно прави се, че не ги чуваш, ама ако продължават върни им го със същата монета. Като почнат да те питат можеш да им отговориш нещо като "А твоя личен живот как е? Че чух, че нещо не се разбираш добре с мъжа си... " Дано поне това ги засрами и да престанат. Тъпо е да им падаш до нивото, ама понякога простакът от друго не разбира.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7d7cc84bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами контрирай. Веднага питаш: А ти? Май си по-голяма от мене? Закъде чакаш? Или ако има вече едно, казваш: "Време ти е за второ. Иначе разликата им ще е много голяма. " Ако имат две или повече, питай "Какво, не обичате ли деца, не искате ли още?? Където три, там и четири". И така. Запаси се с лафове от техния сорт, питай ги те вчера филм ли са гледали или бебе са правили и изобщо им кажи, че е много невъзпитано да си врат носа в чуждата спалня.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4f63d4f18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе какво ти се бъркат да завиждат и да клюкарят. Прости женици. Тотален игнор и да не ти пука. Освен това няма значение какъв е отговорът на онзи въпрос, щото реално на никого, освен на най-близките ти, не му пука за твоето бебе, а им пука само за тяхната собствена неадекватност - да се видят дали са "по-добри" или не от теб.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 136f02e938
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Вината е в теб, първо защо го позволяваш, второ защо си дала толкова информация за личният си живот. Прочети малко съвети как са се справиш в такава ситуация, нета изобилства от съвети.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 62c95ff12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Голяма частна компания, а колегите и колежките ти са пълни селяци... Е как става тази работа.. супер странно... а да, това е България.
Еми занапред не споделяй живота си с тези хора. Прави се, че се интересуваш от техния... примерно.
Иначе за сегашната ти ситуация честно не знам какво точно да те посъветвам. Не е трябвало да споделяш толкова за себе си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a375f25c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И рaботиш с тях сaмо от двa месецa?!
Нaй- логичното обяснение е, че ТИ сaмaтa си зaпочнaлa тaзи темa и нaй- вероятно си прекaлилa или ни в клин, ни в ръкaв си "принудилa" другите дa слушaт зa твоуте лични плaнове. И сегa те бъзикaт...
Нямa кaк инaче точно пък теб, сaмо след 2 месецa дa зaхaпях точно пък нa подобнa темa.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b121c7d402
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ами почвай веднага да правиш бебета, защото християнският свят измира. Както в България, така и в цяла Европа хората имат само по 1, 2, максимум 3 деца, докато арабите, които непрекъснато идват имат по 10 деца. На път са да превземат нашата майка Европа. И ше е много хубаво да си имаш дете, още повече 2.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 82bfc04c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може да им кажеш, че не е тяхна работа. Може да се пошегуваш, да ходят да питат щъркела.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6706c4929d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами какво да ти кажа, мойте роднини също искат ама няма да е скоро. Другите хора просто се базикат, може би ти не има даваш отговор и те си мисят че сигурно го криеш, просто им казваш че няма ако няма. Каквото и да е планирано не планирано нали си имаш съпруг. В такъв случай винаги е като планирано, отговорът какво те притеснява. Много жени изобщо не се притесняват от другите когато забременеят, ако са го искали те се радват дори необвърани, ами не всички се женят така че. Предполагам нямате все още дете и за това говорят и разпитват иначе нямаше да те "тормозят", не се тревожи. (ж. 27)

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a3c624bd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм на 30, никой не ме е тормозил. А работя в не много интелигентен колектив. Ако си споделяла че искаш бебе, то някои квачки са достатъчно прости за да се интересуват постоянно. Имам чувството, че бременността изпива мозъците на някои женски индивиди.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7ac5f921ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторка: Не съм им споделяла нищо за себе си и винаги пазя дистанция и много честно отбягвам въпросите им. Просто видяха мъжа ми, който беше веднъж с мен на едно място и оттогава разпитват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker